ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Φοιτητικό 15€
Κανονικό  18€

ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΜΥΡΩΔΙΑΣ

Συγκέντρωση στο Γραφείο μας  07:00   Σύνταγμα 07:15  Ομονοια 07:30  και εν συνέχεια από   και αναχώρηση μέσω Ισθμού όπου με ενδιάμεσες στάσεις θα φθάσουμε στην Κόστα.  Στις 11:3ο θα  επιβιβαστούμε στο καράβι της γραμμής για να μας μεταφέρει στις Σπέτσες. Η Σπέτσες ονομάζεται επίσης “το νησί των αρωμάτων”, όπως έλεγαν οι Βενετοί, λόγω των υπέροχων αρωμάτων που προσφέρουν τα λουλούδια και τα βότανα. Η Πιτυούσα της ελληνικής αρχαιότητας, δηλαδή το πευκοδάσος, είναι το πιο πράσινο νησί του Αργοσαρωνικού, με τα δέντρα να βρίσκονται σε συνεχή συνομιλία με τα σμαραγδένια νερά της.

Εκεί θα έχουμε χρόνο για φαγητό καφέ παγωτό βόλτες με τις άμαξες, ή όποιος επιθυμεί να κάνει ατομικά με σκάφος κρουαζιέρα σε διάφορες παραλίες τού Νησιού. Άμεση αναχώρηση από της Σπέτσες θα έχουμε στις 16:00 με το καράβι για να μεταβούμε στην Κόστα όπου θα πάρουμε το Πούλμαν για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :
Οι συμμετέχοντες στις εκδρομές για τα νησιά πρέπει να φέρουν μαζί τους υπεύθυνη δήλωσηώστε να αποδεικνύεται πως έχουν κάνει Self Test  εντός 24ρων ωρών πριν την αναχώρηση. Ειδικότερα, για τη μετάβαση προς και από τα νησιά -με εξαίρεση τη Λευκάδα, την Εύβοια και τη Σαλαμίνα- είναι υποχρεωτική η προσκόμιση είτε πιστοποιητικού εμβολιασμού, 14 ημέρες μετά τη δεύτερη δόση, είτε αρνητικού PCR τεστ 72 ωρών, είτε rapid test 24 ωρών, είτε self-test 24 ωρών, είτε τέλος βεβαίωση νόσησης, που θα ισχύει από τους 2 έως 9 μήνες μετά.

Περιλαμβάνει: στην Τιμή 18€
Μεταφορά με πούλμαν
Δεν Περιλαμβάνει το καραβάκι  6€

Κρατήσεις Θέσεων

Φ.Π.Α 13%
Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ 210-5712451 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr