ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  Η ΕΚΔΡΟΜΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΟΔΗΓΟΥΣ 

Συγκέντρωση στο γραφείο μας SERGIANI TRAVEL στις 06:30 και Σύνταγμα 06:45 Ομόνοια στις 07:00 ο προορισμός μας θα είναι το Πήλιο και συγκεκριμένα τα χωριά Μακρινίτσα και Πορταριά . Ενδιάμεση στάση στην Λαμια και στη συνέχεια στο μπαλκόνι του Πηλίου την Μακρινίτσα. Ιδανικός προορισμός και για τις τέσσερις εποχές του χρόνου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη χειμερινή μας ατζέντα. Με δυνατά εποχιακά χαρτιά την αρχοντική Μακρινίτσα και την κοσμοπολίτισσα Πορταριά  μας έχει  κάνει πιστούς επισκέπτες  του ακόμη και την πιο νοσταλγική εποχή του χρόνου!

Στη συνέχεια για την ιδανική κατά την εποχή η Πορταριά φτάνοντας στην κεντρική πλατεία, θα δούμε το προσεγμένο κτήριο του Δημαρχείου και ακριβώς απέναντι θα βρούμε  το Λαογραφικό Μουσείο. Ελεύθερος χρόνος στα γραφικά καλντερίμια,θα συναντήσουμε τα  παραδοσιακά προϊόντα από τον Γυναικείο Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό. Αναχώρηση για το Βόλο όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φαγητό στα παραδοσιακά τσιπουράδικα και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Σημαντική Ενημέρωση:

Συνιστάται αυστηρά η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
Θερμομετρούμε κατά την επιβίβαση στο πούλμαν και τηρούμε όλοι μαζί τις οδηγίες των ειδικών σχετικά με τους κανόνες υγιεινής και τις αποστάσεις
Φροντίζουμε ώστε να είναι οι θέσεις στο 65% κάλυψης όπως αναφέρετε στις μεταφορές του covid-19
Σε περίπτωση που κάποιος εκδρομέας αναπτύξει συμπτώματα όπως πυρετός, βήχας ή δυσκολία στην αναπνοή, οφείλει να το δηλώσει άμεσα στον αρχηγό του γραφείου
Όποιος συμμετέχει σε κάθε εκδρομή του γραφείου μας γνωρίζει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στην δραστηριότητα περιήγηση , όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος και την ευθύνη για την ασφάλειά του.

Περιλαμβάνει:
Μεταφορά με πούλμαν από Αθήνα
Διόδια Φόρους
Φ.Π.Α 13%
Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ 210-5712451 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr