ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 10/07/2020

***MINI GROUP***
ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ  ΠΑΡΑΛΙΑ, ΤΡΕΞΙΜΟ, ΚΑΤΑΔΥΣΗ!!!

Ελαφόνησος Run & Dive 2020 SERGIANI TRAVEL

Τριήμερη εκδρομή 10/07 – 12/07

Μοναδικό 3ήμερο πρόγραμμα δραστηριοτήτων στο ανατολικότερο πόδι της Πελοποννήσου, μια ιδιαίτερη περιοχή με μεγάλη ιστορία αλλά και σπάνια φυσκική ομορφιά. Θα τρέξουμε στο μεγάλο φεστιβάλ αγώνα δρόμου που γίνεται στην Ελαφόνησο, θα καταδυθούμε με εξοπλισμό και πιστοποιημένους οδηγούς στο ναυάγιο IsmaelHakki (ιδανικό και για αρχάριους), θα περιπλανηθούμε στο απολιθωμένο δάσος της περιοχής, θα χαλαρώσουμε στην καταπληκτική αμμουδιά της παραλίας Σίμου και θα μείνουμε δύο υπέροχα βράδια μέσα στο χωριό της γραφικής Ελαφονήσου! Οι δραστηριότητες είναι κατάλληλες για όλους όσους θέλουν να δοκιμάσουν κάτι πραγματικά διαφορετικό.Απολαύστε την υπέροχη Ελληνική φύση πάντα με την καθοδήγηση του έμπειρου συνοδού και οδηγού μας.
Κατάλληλο για όλους.Όλες οι δραστηριότητες μπορούν να γίνουν από αρχάριους.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1η Ημέρα: Αθήνα–Ελαφόνησος
Απογευματινή συγκέντρωση (περίπου στις 16.00) και οδική αναχώρηση από Αθήνα για την Ελαφόνησο. Η διαδρομή μας διασχίζει την ανατολική Πελοπόννησο και φτάνοντας στην Πούντα θα περάσουμε με το ferryboatστο γραφικό ψαροχώρι της Ελαφονήσου με συντροφιά τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος. Τακτοποίησηστο ξενοδοχείο μας και ελεύθερος χρόνος για βραδινή βόλτα στην καρδιά της Ελαφονήσου.

2η Ημέρα: Αγώνας δρόμου και παραλία Σίμου
Πρωινό ξύπνημα και πάμε να λάβουμε συμμετοχή στους πρωινούς αγώνες δρόμου, ένα μεγάλο φεστιβάλ που προσελκύει κόσμο από όλη την Ελλάδα. Μπορούμε να επιλέξουμε ανάμεσα σε 2,5, 5 ή 10 χιλιόμετρα. Έχουμε ήδη εξασφαλίσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών αλλά και έκπτωση για την συμμετοχή μας. Μετά το τέλος των αγώνων ακολουθεί γιορτή και απονομές. Ύστερα είμαστε ελεύθεροι να επισκεφθούμε μία από τις καλύτερες παραλίες της Ελλάδας, την παραλία του Σίμου. Η ατελείωτη αμμουδιά με τυρκουάζ νερά, θα μας μεταφέρει στην καρδιά του καλοκαιριού! Το beachbarπου βρίσκεται εκεί θα μας ξεδιψά με αναψυκτικά, αλλά και cocktails. Επιστροφή με ιδία μέσα στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Απολιθωμένο δάσος – κατάδυση ναυαγίου – Αθήνα
Αφού ξυπνήσουμε και μαζέψουμε τα πράγματά μας θα αναχωρήσουμε για το νοτιότερο άκρο του ανατολικού ποδιού της Πελοποννήσου, στο ακρωτήριο Μαλέα, εκεί όπου το 1978 το φορτηγό τούρκικο πλοίο IsmaelHakki βυθίστηκε εξαιτίας της θαλασσοταραχής. Πρώτα όμως, θα περιπλανηθούμε στο απολιθωμένο δάσος του Αγίου Νικολάου, ένα φαινόμενο ιδιαίτερα σπάνιο που υπάρχει σε ελάχιστες περιοχές της Ελλάδας. Κορμοί δέντρων και απολιθώματα όστρακων μας θυμίζουν την ηλικία του πλανήτη μας. Από το ίδιο σχεδόν σημείο θα ξεκινήσουμε την δραστηριότητα της κατάδυσης. Το ναυάγιο βρίσκεται μόλις στα 12 μέτρα και έτσι είναι κατάλληλο για κατάδυση ακόμα και από αρχάριους. Σε συνεργασία με τους πιστοποιημένους εκπαιδευτές θα ζήσουμε μια ανεπανάληπτη εμπειρία! Αφού φορέσουμε τον εξοπλισμό μας σύμφωνα με τις υποδείξεις των εκπαιδευτών μας, θα ακολουθήσει μάθημα κατάδυσης! Ύστερα, θα βουτήξουμε στο ναυάγιο IsmaelHakki, για μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Όποιος δεν θέλει να δοκιμάσει την εμπειρία της κατάδυσης, μπορεί να κολυμπήσει με μάσκα, αναπνευστήρα και βατραχοπέδιλα, που θα του παρέχουμε εμείς, στην επιφάνεια της θάλασσας και να παρατηρήσει από εκεί το θρυλικό ναυάγιο. Η παραλία είναι κατάλληλη για κολύμπι με πεντακάθαρα νερά. Το απόγευμα, ύστερα από μια χορταστική ημέρα, θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα.

ΤΙΜΕΣ & ΠΑΡΟΧΕΣ

Πακέτο με snorkeling σε δίκλινο/ τρίκλινο: 210 €SpecialPrice
Πακέτο με κατάδυση σε δίκλινο/ τρίκλινο: 275 €SpecialPrice
Επιβάρυνση μονόκλινου:35 €

SpecialPrice – Ειδική τιμή ισχύει για κράτηση έως τις 27 Ιουνίου 2020 και για περιορισμένο αριθμό συμμετοχής. Μετά την ημερομηνία, η τιμή του πακέτου ανεβαίνει +20 € ανά άτομο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Μεταφορά με λεωφορείο
 Δύο διανυκτερεύσεις μέσα στην Ελαφόνησο
 Αρχηγός εκδρομής
 Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πούντα – Ελαφόνησος – Πούντα
 Συμμετοχή στην γιορτή του αγώνα δρόμου (με εξασφάλιση έκπτωσης)
 Πιστοποιημένοι εκπαιδευτές κατάδυσης
 Πλήρης εξοπλισμός κατάδυσης και snorkeling
 Πλήρης καθοδήγηση για τις δραστηριότητες (τρέξιμο – κατάδυση)
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
o Επιπλέον φαγητά, ποτά και προσωπικά έξοδα

ΤΡΕΞΙΜΟ
• Σαββάτο: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 2,5 χιλιόμετρα (αρχάριοι), 5 χιλιόμετρα (μέτρια φυσική κατάσταση), 10 χιλιόμετρα (καλή φυσική κατάσταση).

ΚΑΤΑΔΥΣΗ
• Κυριακή: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κατάδυση με οξυγόνο μέχρι 10 μέτρα, κατάλληλο για αρχάριους με μάθημα γνωριμίας ή παρατήρηση του ναυαγίου από την επιφάνεια με εξοπλισμό snorkel (μάσκα, αναπνευστήρας, βατραχοπέδιλα).

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ
 Μαγιό, πετσέτα, αντιηλιακό, καπέλο
 Αθλητικά παπούτσια

ΣΗΜΕΙΩΣΗ
Εάν την ημέρα της κατάδυσης οι συνθήκες δεν ευνοούν να ολοκληρωθεί η διαδικασία με ασφάλεια, θα αντικατασταθεί με snorkeling στην βυθισμένη πολιτεία του Παυλοπετρίου.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κρατήσεις Θέσεων 

Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45
Μετρό Αγίου Αντωνίου Περιστέρι 

Τηλ: 210-5712451/210-8212452
sergianitravel@gmail.com
www.sergianitravel.gr