<<Οικονομικές Τιμές για κάθε μεταφορά  Εκδρομές Πολυτιστικών Συλλόγων,  Οργανωμένα Group,  Μεταφορές Εταιριών,  Προσωπικό εργοστασίων,  Σχολικές Εκδρομές, Για την πραγματοποίηση των εκπαιδευτικών μονοήμερων οδικών εκδρομών  με ιδιόκτητα πούλμαν σας προσφέρουμε οικονομικές προσφορές και τιμές σε   Συλλόγους  Γονέων και Κηδεμόνων, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια, , όπως σε θέατρα, κινηματογράφους, σε χώρους αναψυχής,  εκπαιδευτικά ιδρύματα, Αρχαιολογικούς Χώρους (ημερήσιων Εκδρομών και πολυήμερων Εκδρομών) 

Στο Sergiani Travel  δραστηριοποιούμαστε  στον τουριστικό χώρο  από το 1993 και ειδικευόμαστε στην ενοικίαση πούλμαν, Μινι Μπας, στις VIP μεταφορές ατόμων εντός σε όλη την  Ελλάδα καθώς και σε μεταφορές ατόμων με ειδικές ανάγκες. Το προσωπικό  μας δίνει την άνεση να εγγυηθούμε την αποτελεσματικότητα και την επιτυχία κάθε συνεργασίας μαζί σας . Ο στόλος του Sergiani  Travel διαθέτει τα πιο σύγχρονα τουριστικά λεωφορεία εξοπλισμένα με συστήματα πλοήγησης και κάθε είδους άνεση, όπως κλιματισμό, τηλεόραση, DVD, ζώνες ασφαλείας κ.α.
<<Ζητήστε μια οποιαδήποτε προσφορά για την ενοικίαση ενός πούλμαν που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε στις καλύτερες τιμές 2022>>

Σας οδηγούμε στο Γάμο σας 2022 με Πολυτελή Αυτοκίνητα Πούλμαν Minivan και Minibus

Για την ομορφότερη στιγμή της ζωής σας, εξασφαλίστε τη μετακίνησή σας προς τα σκαλιά της εκκλησίας με ένα ιδιαίτερο αυτοκίνητο πολυτελείας. Η μεταφορά των καλεσμένων στον χώρο της εκκλησίας αλλά και στις αίθουσες εκδηλώσεων με πολυτελή κλιματιζόμενα πούλμαν minivan και minibus.Η ημέρα του γάμου σας είναι μια από τις πιο σημαντικότερες μέρες στη ζωή σας. Θα σας παρέχουμε τις πιο καλαίσθητες υπηρεσίες που   ημέρα του γάμου σας αξίζει και πραγματικά θα «αιχμαλωτίσουμε» τις στιγμές και θα δημιουργήσουμε όμορφες αναμνήσεις. Αναλαμβάνουμε όλη την διοργάνωση γάμων βαφτίσεων σε Σαντορίνη Μύκονο και σε όλη την Ελλάδα στις καλύτερες τιμές και παροχές!

Ενοικιάσεις πολυτελών αυτοκινήτων για γάμους 2022

Porsche Cayenne
Audi Q7
Cherokee
Mercedes Ε 320

Παρατηρήσεις:
Τα αυτοκίνητα διατίθεται μαζί με τον οδηγό και  μπορεί να διατεθεί απο 3 ώρες έως και 8ωρες.

Ενοικίαση πούλμαν για εκδηλώσεις 2022

Μεταφορά ατόμων σε χώρους πολιτιστικών εκδηλώσεων θέατρα, συναυλιών, παρελάσεων. Το sergianitravel σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, πολιτιστικών συλλόγων, Δήμων και Κοινοτήτων, παρέχει πλήθος μεταφορών στην ενοικίαση πούλμαν 72-57-54-50-35 θέσεων, mini bus spider mercedes 20 θέσεων, Vito mercedes 8 θέσεων. Οργανώνουμε εκδρομές στα  σημαντικότερα Καρναβάλια της χώρα μας, μερικά από αυτά είναι, στην Πάτρα με την μεγαλύτερη παρέλαση στην Ελλάδα, το καρναβάλι της Ξάνθης – ένα από τα πιο γραφικά των Βαλκανίων, Ο βλάχικος γάμος της Θήβας.

Ενοικίαση πούλμαν για μεταφορά ομάδων 2022

Σας ενοικιάζουμε πούλμαν για την μεταφορά αθλητικών ομάδων και σωματείων από και προς αθλητικές εγκαταστάσεις,γηπέδων,κλειστών,ανοιχτών και οργανωμένων.Το sergianitravel έχει τη δυνατότητα να οργανώνει τουρνουά με διάφορα αθλήματα , σε αθλητικές εγκαταστάσεις γήπεδα κλειστών, ανοιχτών χώρων.