ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

 1ημέρα:
Αναχώρηση από Sergiani Travel στο γραφείο μας 06:00 Σύνταγμα 06:20 Ομόνοια 6.30  με ενδιάμεση στάση και άφιξη στο λιμάνι της Κυλλήνης. Θα επιβιβαστούμε στο καράβι  των 11.45 από Κυλλήνη και  θα είμαστε στην Ζάκυνθο  στις 13.50 περίπου όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο στο κέντρο της χώρας για μεσημεριανό  Γεύμα. Στην συνέχεια επίσκεψη στο λόφο του Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε τον «Ύμνο της Ελευθερίας» και τους «Ελεύθερους Πολιορκημένους». άφιξη στο ξενοδοχείο , τακτοποίηση, ξεκούραση και διανυκτέρευση!!

 2ημέρα:
 Μετά το πρωινό στις 09.00 θα αναχωρήσουμε για γύρο νησιού  περνώντας μέσα από όμορφα παραδοσιακά χωριά, στάση για φωτό, όπου θα καταλήξουμε στο βορειότερο σημείο του νησιού όπου θα παραμείνουμε για φαγητό σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι, και προαιρετική επίσκεψη με βαρκάκια στην παραλία του Ναυαγίου και τα Γαλάζια σπήλαια( ναυάγιο + σπήλαια  15€ , μόνο σπήλαια 10€ το άτομο). Επιστροφή για το ξενοδοχείο για ξεκούραση βραδινή επίσκεψη στην Μπόχαλη για καφέ και ποτό αγναντεύοντας την Πόλη από ψηλά!!  Η Μπόχαλη είναι η πιο ξακουστή περιοχή του νησιού  η οποία βρίσκεται στο πιο ψηλό σημείο της πόλεως της Ζακύνθου και απέχει μόλις 2 χμ από αυτήν!!  Διανυκτέρευση..

 3ημέρα:
Μετά το πρωινό μας αναχώρηση αφού πρώτα επισκεφτούμε Τοπικό Μαντολατοποιείο για να δοκιμάσουμε τα προϊόντα του. Στη συνέχεια  προσκύνημα στον Αγ. Διονύσιο, Ελεύθερος χρόνος την πόλη της Ζακύνθου για μεσημεριανό γεύμα και αναχώρηση με το καράβι για την Κυλλήνη επιστροφή στην Αθήνα αργά το βράδυ!!

Το πρόγραμμα μπορεί να διαμορφωθεί χωρίς να γίνει ελλιπές  για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής:

Αναχώρηση Ξενοδοχεία 2κλινο  1κλινο 3ο άτομο
19/06/2021 Zante View Hotel Tsilivi 125 165€ 115€

        ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  Εκδρομές – περιηγήσεις με πούλμαν.
  Διαμονή – 2 διανυκτερεύσεις
Ζωντανή Κανταδοπαραδοσιακή Μουσική
2 πρωινά σερβιριστά και  Δείπνο

   Εισιτήρια του πλοίου
  Συνοδός.
  Φ.Π.Α.13%
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη-Ζάκυνθο- Κυλλήνη

Δεν περιλαμβάνονται:

Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα  ως Προαιρετικό
Οι είσοδοι στα μουσεία & στους ιστορικούς-αρχαιολογικούς χώρους.
Φιλοδωρήματα όταν χρειάζεται
Φόρος διανυκτέρευσης 2€

Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ 210-5712451 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr