Αναχώρηση:

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ 4 ΗΜΕΡΗ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝΛΕΥΚΑΔΑ ΠΑΣΧΑ 2022

22/04/2022 Μεγ. Παρασκευή: Θεσσαλονίκη – Λευκάδα 

Αναχώρηση απο Αριστοτέλους  Άγαλμα του Βενιζέλου στις 6:00 επόμενη στάση στην Χαλάστρα στην συνέχεια   για Λευκάδα  ακολουθώντας διαδρομή προς την Αμφιλοχία. Φτάνοντας στο Νησί των λουλουδιών και των χρωμάτων θα υπάρχει ελεύθερος χρόνος στο κέντρο της πόλης για φαγητό και βόλτα. Στην συνέχεια για το ξενοδοχείο μας τακτοποίηση και ξεκούραση. Παρακολούθηση της Περιφοράς του Επιταφίου  στην κορύφωση του Θείου Δράματος, ντόπιοι και επισκέπτες σιωπηλά και με κατάνυξη, κρατώντας φαναράκια, κατακλύζουν τις εκκλησίες για να συμμετάσχουν στην περιφορά των Επιταφίων. Από νωρίς πλήθος κόσμου συγκεντρώνεται στον πεζόδρομο και την Κεντρική Πλατεία για να παρακολουθήσουν την περιφορά των Επιταφίων των Ενοριών και να ακούσουν ύμνους από τις εκκλησιαστικές χορωδίες. Ακολουθεί η περιφορά του Επιταφίου του Μητροπολιτικού Ναού της Ευαγγελίστριας ο οποίος καταλήγει στην Κεντρική Πλατεία, συνοδεία της Μπάντας της Φιλαρμονικής Εταιρίας Λευκάδος που παραδοσιακά αποδίδει τα πένθιμα εμβατήρια «Μεγάλη Παρασκευή» και «Άμλετ». Η Φιλαρμονική Εταιρία με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο, έχει μια μοναδική παρουσία τη Μεγάλη Παρασκευή προσδίδοντας μια διαφορετική διάσταση, που κάνει αυτή τη μέρα αξεπέραστη! Διανυκτέρευση.

23/04/2022  Μεγ. Σάββατο: Προαιρετική κρουαζιέρα-Νυδρί –  Κεφαλονία-Ιθάκη-Σπήλαιο Παπανικολή

Μετά το πρωινό  σας προτείνουμε μια ξεχωριστή κρουαζιέρα (έξοδα ατομικά), από το Νυδρί στην  Κεφαλονιά – Ιθάκη. Θα επισκεφθούμε το όμορφο ελληνικό αλιευτικό χωριό Φισκάρδο, στο νησί της Κεφαλονιάς. το οποίο θεωρείται διαμάντι του Ιονίου. Αποχωρώντας από την Κεφαλονιά και απολαμβάνοντας το υπέροχο ανοιχτό μπλε της θάλασσας φθάνουμε στην  πρωτεύουσα της Ιθάκης  τον  γραφικό λιμένα Βαθής, την  μεγαλύτερη πόλη του νησιού, τέλος  Θα γνωρίσουμε τη σπηλιά του Παπανικολή και θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Η Ανάσταση σε όλο το νησί της Λευκάδας αλλά και στα νησιά Κάλαμος, Καστός είναι πολύ ιδιαίτερη με τις Ενορίες να υποδέχονται από νωρίς τους πιστούς για την Αναστάσιμη Ακολουθία. Στην πόλη της Λευκάδας πραγματοποιείται με ιδιαίτερη λαμπρότητα. Λειτουργούν όλοι οι Ι. Ναοί ενώ στην πλατεία «Μαρκάς» δυο Ενορίες, της Παναγίας των Ξένων και των Αγίων Αναργύρων, συνεορτάζουν και μεταδίδουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης με θεαματικά πυροτεχνήματα. Στο ξενοδοχείο, μας περιμένει πλούσιο μεταμεσονύκτιο Αναστάσιμο δείπνο, με παραδοσιακή ηπειρώτικη μαγειρίτσα και πολλά πλούσια εδέσματα. Χριστός Ανέστη τσουγκρίζοντας κόκκινα αυγά.

24/04/2022 Κυριακή Πάσχα:  Πασχαλιά – βόλτα στο νησί των Λουλουδιών

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ-ΑΛΗΘΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ  Χρόνια Πολλά…!!!
 Πρωινό και ελεύθερος χρόνος ακολουθεί Πασχαλινό γεύμα με τον γνωστό σουβλιστό οβελία με τον πατροπαράδοτο τρόπο  σε μπουφέ :  αρνί / κατσίκι , μπουφές από σαλάτες και συνοδευτικά , χαλβάς σιμιγδαλένιος . Και όσο αντέξουμε .

Δευτέρα Πάσχα: Λευκάδα – Θεσσαλονίκη 

Πρωινό και αναχώρηση για την Λευκάδα όπου θα επισκεφτούμε την Μονή της Παναγίας Φανερωμένης με το σπουδαίο εκκλησιαστικό μουσείο. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος στην Λευκάδα για βόλτα στα μαγαζιά και  έναν μικρό περίπατο πριν την αναχώρησή μας   επιστροφής στην Θεσσαλονίκη  με ενδιάμεσες στάσεις

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΚΡΑΤΗΣΗΣ ΜΕ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ 30%.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ 22/04
ΗΜΕΡΕΣ 4
ΔΙΚΛΙΝΟ
3ος ΕΝΗΛΙΚΑΣ
1ο ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 11,99 ΕΤΩΝ
2ο ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 11,99 ΕΤΩΝ
ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

Τρείς διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Τhe yard στην Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ
Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν.
Αναστάσιμο δείπνο το Μ. Σάββατο
Πασχαλινό γεύμα  Κυριακή του Πάσχα.
Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης με την INTERLIFE ασφαλιστική.

Διόδια αυτοκινητόδρομων. Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Τα εισιτήρια για την προαιρετική κρουαζιέρα στην Κεφαλονιά – Ιθάκη. ( το κόστος της κρουαζιέρας είναι € 25 κατ’ άτομο ).

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Τηλ: 2310 794944
6973729867 & 6944438643