ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΜΟΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ!!

ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ  ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΝΟΗ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΞΕΚΗΝΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2021 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ !!!

Με τα πρώτα απολύτως καλοκαιρινά Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού  θα απολαύσουμε τα μπάνια μας και θα φουντώνει καθημερινά η αδρεναλίνη!!  Πάνω απ’ όλα, βεβαίως, είναι η υγεία μας, αλλά δεν γίνεται να κινούμαστε με μοναδικό γνώμονα τον κορονοϊό. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα στην ζωή μας  που πρέπει να συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η θάλασσα κάνει γενικότερα καλό, είναι ένα από αυτά. Φέτος, λοιπόν, είτε πάμε διακοπές είτε μείνουμε στην πόλη, δεν πρέπει να αμελήσουμε τα μπάνια μας γιατί η θάλασσες της Αττικής όπως η πίσω αυλή η Ψάθα , το Πόρτο Γερμενό, το Σχοίνο κ,τ.λ   Αν και ο ήλιος θεωρείται, τις επικίνδυνες ώρες, εχθρός του δέρματος, η θάλασσα είναι ακριβώς το αντίθετο!!

Κάνει καλό στο αναπνευστικό

Ξέρουμε όλοι ότι το θαλασσινό αεράκι «ανοίγει τα πνευμόνια» κι είναι αλήθεια ότι το έχουμε νιώσει κιόλας κι ας μην είναι κάτι μετρήσιμο. Παρ’ ολ’ αυτά,  μπορεί να συμβάλλει αποτελεσματικά στην προσωρινή βελτίωση της αναπνοής, της γενικότερης μείωσης των υποτροπών και της μειωμένης ανάγκης για λήψη αντιβιοτικών.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Μεταφορά με πούλμαν
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 ΦΠΑ
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Επιπλέον φαγητά, ποτά και προσωπικά έξοδα, τοπικές μεταφορές
ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΝΤΑ  ΜΑΖΙ ΣΑΣ:
Μαγιό, πετσέτα, αντηλιακό, καπέλο
Αθλητικά παπούτσια
Κρατήσεις Θέσεων
Εμπορικό Κέντρο Μετρό Άγιος Αντώνιος
Παύλου Μελά 45-47
Τηλ: 210-5712451/ 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr