ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23/08/2019

 

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2019    AΚΤΟΠΛΟΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ     5ήμερη

1η ΜΕΡΑ :
Συγκέντρωση 06.30 στο λιμάνι του Πειραιά . Αναχώρηση 07.25 , άφιξη στην Σαντορίνη 15.00 . Μεταφορά και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας OKEANIS BEACH 4* . Ξεκούραση , δείπνο και στη συνέχεια θα επισκεφθούμε τα Φηρά για μία βόλτα στα σοκάκια . Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

2η ΜΕΡΑ :
Πρωινό στο ξενοδοχείο, και ακολουθεί εκδρομή όπου θα επισκεφθούμε τον Προφήτη Ηλία, τον παραδοσιακό οικισμό Πύργος, την κόκκινη παραλία και τον αρχαιολογικό χώρο στο Ακρωτήρι. Θα καταλήξουμε για μπάνιο και φαγητό στην παραλία της Περίσσας . Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση., δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΜΕΡΑ :
Πρωινό  στο ξενοδοχείο και αναχώρηση 09.30 για την προαιρετική κρουαζιέρα στην Παλιά και Νέα Καμμένη(28 ευρώ) . Θα φτάσουμε στο ηφαίστειο με εκδρομικά καΐκια και θα δούμε τον κρατήρα του ηφαιστείου, από όπου βγαίνουν θειάφι και ζεστός αέρας. Επιστροφή απόγευμα στο ξενοδοχείο. Το βράδυ θα ακολουθήσει δείπνο με μουσική και χορό . Διανυκτέρευση.

4η ΜΕΡΑ :
Πρωινό στο ξενοδοχείο. Ελεύθερη μέρα για μπάνιο και ξεκούραση. Το απόγευμα επίσκεψη στην Οία , όπου  θα απολαύσουμε τις βόλτες μας στα στενά πλακόστρωτα δρομάκια και καλντερίμια. Το ηλιοβασίλεμα θα μας μείνει αξέχαστο από το έντονο κόκκινο-πορτοκαλί χρώμα του ουρανού. Επιστροφή το βράδυ στο ξενοδοχείο. Δείπνο σε μπουφέ. Διανυκτέρευση.

5η ΜΕΡΑ :
Πρωινό στο ξενοδοχείο και πρωινό μπάνιο. Στη συνέχεια θα ξεναγηθούμε στο οινοποιίο  Santo Wine και θα δοκιμάσουμε τα μοναδικά κρασιά του συνεταιρισμού .Στην συνέχεια θα κατέβουμε στο λιμάνι όπου θα αναχωρήσουμε για τον Πειραιά.

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ/ΤΡΙΚΛΙΝΟ , 385 ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΑΝΑ ΑΤΟΜΟ ΣΕ ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ , 485 ΕΥΡΩ

ΠΑΙΔΙ  0-6 ΕΤΩΝ ,  ΔΩΡΕΑΝ (3ο άτομο)

ΠΑΙΔΙ 6-12 ΕΤΩΝ , 185 ΕΥΡΩ (3ο ή 4ο άτομο)

 

Περιλαμβάνονται:
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια με τη Blue Star Ferries σε αριθμημένη θέση

            Πειραιάς – Σαντορίνη 07.25-14.50

            Σαντορίνη – Πειραιάς 15.30-23.15

 • 4 διανυκτερεύσεις στο OKEANIS BEACH 4*
 • Πρωινό + δείπνο καθημερινά (ημιδιατροφή σε μπουφέ , συμπεριλαμβανομένου ¼ κρασί ή 1 μπύρα ή 1 αναψυκτικό ανά άτομο + νερό)
  • Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • Φ.Π.Α.

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Φόρος διαμονής(3 ευρώ ανά δωμάτιο ημερησίως)
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό