ΕΚΔΡΟΜΗ ΓΙΑ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ

Μία συναρπαστική σχολική χρονιά οφείλει να δίνει το στίγμα της από την αρχή έως στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Συνεπώς,… ελάτε να «πετάξουμε» όλοι μαζί παρέα από δένδρο σε δένδρο (!) στο ψυχαγωγικό πάρκο Adventure Park, που βρίσκεται στη Μαλακάσα. Οι δοκιμασίες του Adventure Park είναι “προσιτές” σε όλους, μικρούς -μεγάλους, τολμηρούς και… λιγότερο τολμηρούς. Πέραν του ειδικού εξοπλισμού που παρέχεται, όλοι οι συμμετέχοντες περνούν από υποχρεωτική εκπαίδευση. Δεν χρειάζεται να είμαστε γυμνασμένοι, ειδήμονες της αναρρίχησης ή λάτρεις των extreme sports, αφού οι διαδρομές είναι για όλους, αρκεί να ακολουθήσουμε τις οδηγίες που θα μας δώσει το προσωπικό κατά την υποχρεωτική εκπαίδευση και τον κανονισμό ασφαλείας και λειτουργίας.

Οι πίστες αναλυτικότερα είναι οι εξής:

ΣΚΙΟΥΡΑΚΙΑ 3-7 ετών.  Τα μικρά “Σκιουράκια” θα μάθουν μια καινούρια γλώσσα… τα σκιουρίστικα και θα εκπλήξουν τους γονείς τους με τις ικανότητες και τη φαντασία τους! Εδώ, απαιτείται ο συνοδός να είναι μαζί με το παιδί.

ΑΛΕΠΟΥΔΕΣ 7-11 ετών.  Οι αρχάριοι θα πρέπει να ξεκινήσουν από τις “Αλεπούδες”. Η πίστα απευθύνεται σε άτομα με ύψος τουλάχιστον 1,25 μ. Οι έξι αυτές διαδρομές είναι οι περισσότερο εύκολες και κατάλληλες για παιδιά.

ΛΥΚΟΙ 11-14 ετών. Σε ύψη που κυμαίνονται από 4 έως 10 μέτρα, μικροί και μεγάλοι (άνω του 1,45 μ. σε ύψος) δίνουν ραντεβού από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Οι διαδρομές είναι κατάλληλες και για οικογένειες, αφού υπάρχουν διαφορετικές διαστάσεις εξοπλισμών που δεν εξαιρούν τους τολμηρότερους από τους νεαρούς.

ΑΕΤΟΙ 14+ ετών. Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν. Οι διαδρομές αυτές απευθύνονται σε τολμηρούς που θέλουν να ανακαλύψουν τα όρια και τις δυνατότητές τους. Αρκετά από τα περάσματα του “Αετού” χρειάζονται επιδεξιότητα, αρμονία κινήσεων και ισορροπία, καθώς και τόλμη , αφού όλη η δραστηριότητα εξελίσσεται σε ύψος 15 περίπου μέτρων. Απαραίτητη προϋπόθεση να είστε πάνω από 1,60 μ.

Στο πάρκο λειτουργεί αναψυκτήριο – καφετέρια όπου σερβίρονται μόνο αναψυκτικά & καφέδες. Εσείς θα πρέπει να φροντίσετε για τη σίτιση των παιδιών σας.

Πληροφορίες και Κρατήσεις Θέσεων
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
Αναπαύσεως 16 Περιστέρι
Μετρό Ανθούπολης
info@sergianitravel.gr