Αναχώρηση: 

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Σύνταγμα Ομόνοια και το Γραφείο μας με ενδιάμεση στάση στην Λάμια και προορισμό  την Καστοριά. Συνεχίζουμε δια μέσω  Καλαμπάκας και Μετέωρα  για να φτάσουμε στην  Σιάτιστα, όπου θα παραμείνουμε για φαγητό  καφέ και βόλτα .Η Σιάτιστα είναι ορεινή  κωμόπολη της περιοχής Κοζάνης. Βρίσκεται στο δυτικό τμήμα του νομού, στις νότιες πλαγιές της κορυφής Βέλλια του Άσκιου (Σινιάτσικου) όρους, πάνω από την κοιλάδα του Αλιάκμονα. Γύρω από τη Σιάτιστα βρίσκονται πολλά χωριά, όπως το Παλαιόκαστρο και το Δαφνερό (Νότια), η Γαλατινή, η Εράτυρα, ο Πελεκάνος και το Δρυόβουνο (Βόρεια), το Καλονέρι, το Μικρόκαστρο  η Νεάπολη και το Τσοτύλι . Αναχωρούμε για την όμορφη Καστοριά ταχτοποίηση στο ξενοδοχείο μας και διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΉΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε από το ξενοδοχείο για τις πανέμορφες Πρέσπες. Δυο Λίμνες που βρίσκονται σε μεγάλο υψόμετρο. Από τους σημαντικότερους υδροβιότοπους της Ευρώπης, οι Πρέσπες θεωρούνται ως ο επίγειος παράδεισος των μεταναστευτικών πουλιών και όχι μόνο. Εκατοντάδες είδη, πολλά μάλιστα υπό εξαφάνιση, φωλιάζουν και αναπαράγονται εδώ, ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν οι αργυροπελεκάνοι, οι κορμοράνοι και οι ερωδιοί.. Επόμενος προορισμός το χωριό Ψαράδες στην μεγάλη Πρέσπα. Η Ψαράδες θυμίζουν νησιώτικο τοπίο του Αιγαίου. Και εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ φαγητό βόλτα στην λίμνη και επιστροφή στο ξενοδοχείο.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχωρηση για το παραμυθένιο βουνό στις πλαγιές του Βίτσι που βρίσκεται το Νυμφαίο. Το Νυμφαίο είναι ένας παραδοσιακός οικισμός  με τα παλιά καφενεία και το καταφύγιο με τις αρκούδες.Το Νυμφαίο βρίσκεται σε υψόμετρο 1.350μ. σε ένα παρθένο φυσικό περιβάλλον δασών και λειμώνων με ανοικτή θέα προς το νότο, το ενεργειακό πεδίο Πτολεμαϊδας – Αμυνταίου και τις τέσσερις λίμνες Ζάζαρη, Χειμαδίτιδα, Πετρών και Βεγορίτιδα.Στο Νυμφαίο λειτουργεί το περιβαλλοντικό κέντρο του «Αρκτούρου» οι δράσεις του οποίου σχετίζονται με την περίθαλψη και φιλοξενία ειδών άγριας πανίδας, κυρίως αιχμάλωτες αρκούδες και λύκοι, τα οποία έχουν κατασχεθεί από τους παράνομους κατόχους τους.Επιστροφή στο ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΗΜΕΡΑ

Μέτα το πρωινό αναχωρήσει για τα Τρίκαλα Θεσσαλίας με προορισμό  τον ΜΥΛΟ ΤΩΝ ΞΩΤΙΚΩΝ. Πρόκειται για το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας, με χιλιάδες επισκέπτες από όλη την Ελλάδα! Απολαύστε Πειρατές, ξωτικά, πολλές δραστηριότητες, και φυσικά πολύ παιχνίδι και ακόμη περισσότερα χαμόγελα για μικρούς και μεγάλους!! Ελεύθερος χρόνος και επιστροφή στην Αθήνα  με ενδιάμεση στάση.

Τιμή  Μονόκλινο: 250

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο : 190€

Περιλαμβάνονται :

Μεταφορά με  κλιματιζόμενο πούλμαν
3 Διανυκτερεύσεις στο Anastasiou hotel στην Καστοριά
3 Πρωινά
ΡΕΒΕΓΙΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΣΕ ΤΑΒΕΡΝΑ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ 

 Αρχηγός

 Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης μέχρι 70 ετών 

 ΦΠΑ 24%

*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος δωματίου 

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
Αναπαύσεως 16 Περιστέρι
Μετρό Ανθούπολης
info@sergianitravel.gr

www.sergianitravel.gr