Τιμή 115€ Τριήμερη Εκδρομή στη Σκύρο από Αθήνα Ταξίδια Εκδρομές 2019-2020

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 17/06/2019


Λίγα λόγια για το Νησί που θα επισκεφτούμε:

Κοντινός προορισμός για την Αθήνα, την Εύβοια και την Στερεά Ελλάδα αξίζει να ζήσετε την εμπειρία  για ένα τριήμερο, θα σας κάνει να διώξετε το άγχος και το στρες της καθημερινότητας και να σας μείνει μόνο η καλή διάθεση και η διάθεση για γλέντι και ξεφάντωμα.
Να μην απομείνει λαλαρίδι!!!
Αυτό είναι το σλόγκαν των Σκυριανών, που σημαίνει ότι θα σπάσουν τα κουδούνια από το ξεφάντωμα.
Τα σοκάκια της Χώρας του νησιού είναι πλημμυρισμένα από τον ήχο των κουδουνιών (παραδοσιακό έθιμο Διονυσιακής προέλευσης ) και το ξεφάντωμα διαρκεί 4 ολόκληρες μέρες (και νύχτες φυσικά )

Πρώτη Ημέρα:
Συγκέντρωση στο Γραφείο μας Νωρίς το πρωί Ομόνοια και  Σύνταγμα με προορισμό το Λιμάνι της Κύμης με ενδιάμεση στάση. Επιβίβαση στο πλοίο της γραμμής και άφιξη στο Λιμάνι της Σκύρου την Λιναριά επιβίβαση στο πούλμαν για τις Μουριές και φωτογραφίες με τα  σκυριανά αλογάκια. Στη συνέχεια για το Ξενοδοχείο μας  το ΣΚΥΡΟΣ PALLAS  φαγητό και τακτοποίηση στα δωμάτια ξεκούραση και προαιρετική έξοδο (20 άτομα + ) στην Πόλη της Σκύρου με το όμορφο Κάστρο.

Δεύτερη Ημέρα:

Μετά το πρωινό μας  στο ξενοδοχείο  θα περάσουμε από το εργαστήριο αμυγδαλωτών και  γλυκά της Φαλταΐνας. Κατάκτηση πρώτου βραβείου γεύσης σε Εύβοια και Σκύρο από τον φημισμένο σεφ Λευτέρη Λαζάρου 2015. Με κύρια συστατικά το μεράκι για τις αληθινές γεύσεις, τα αγνά και φρέσκα υλικά και την πείρα στη δημιουργία ποιοτικών γλυκών, τα γλυκά της Φαλταΐνας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης σας και όχι άδικα. Τα βραβεία μας και η αγάπη σας για τα προϊόντα μας είναι αδιαμφισβήτητα ο σύμμαχος μας. Καλή σας απόλαυση!! Επόμενη στάση  στο κέντρο της πόλης και όσιοι  θέλουν θα επισκεφτούν το Κάστρο το Μοναστήρι  και το μουσείο. Στη συνέχεια για την  Ατσίτσα  από το πίσω μέρος της πόλης. Η Ατσίτσα είναι ένας πανέμορφος παραθαλάσσιος οικισμός, από τους πιο γραφικούς της Σκύρου με τη φύση να οργιάζει και να δημιουργεί υπέροχες εικόνες.  Απέχει 18,5 χλμ από τη Χώρα, διάσπαρτη από πεύκα και ελιές που φτάνουν μέχρι τη θάλασσα και οφείλει το όνομα της στο μικρό νησάκι που βρίσκεται κοντά στην παραλία της. Επιστροφή στα περιοχή Μαγαζιά για φαγητό και μπάνιο. Διανυκτέρευση και δείπνο στο ξενοδοχείο.

Τρίτη Ημέρα:
Πρωινό στο ξενοδοχείο άμεση αναχώρηση  μαζί με τις αποσκευές για το Λιμάνι της Λιναριάς με προορισμό την Κύμη.
Η Κύμη απλώνει την ομορφιά της στο Αιγαίο καθώς είναι  αμφιθεατρικά χτισμένη σ΄ένα καταπράσινο λόφο, 200 μέτρα πάνω  από την επιφάνεια της θάλασσας. Πόλη με ιστορικό παρελθόν και ναυτική παράδοση, γοητεύει τον επισκέπτη με τα αρχοντικά της  που τα περισσότερα  είναι  νεοκλασικά καπετανόσπιτα και ξεχωρίζουν για τα «φουρούσια» τους, τα στηρίγματα δηλαδή  των μπαλκονιών τους. Το σκηνικό της αρχοντικής αυτής πόλης συμπληρώνουνoυν οι πεντακάθαρες παραλίες της και το καταπράσινο περιβάλλον της. Επόμενος προορισμός μας είναι η Ερέτρια όπου θα έχουμε την δυνατότητα να απολαύσουμε το μπάνιο και το φαγητό μας. Η Ερέτρια, μία από τις σπουδαιότερες κατά την αρχαιότητα πόλεις – κράτη, αποτελεί σημαντικό παραθαλάσσιο θέρετρο του νομού Ευβοίας, ιδρύθηκε το 1824 μετά την καταστροφή των Ψαρών. Αναχώρηση το απόγευμα για Αθήνα με ενδιάμεση στάση.

Περιλαμβάνονται:
Τιμή σε δίκλινο 115€ κατά άτομο 
Τιμή μονόκλινο 140€

Μεταφορά με πούλμαν
Εισιτήρια καραβιού με επιστροφή
Ξενοδοχείο SKYROS PALLAS
Δύο πρωινά σε μπουφέ
Δύο Δείπνα σε μπουφέ
Ένα Μεσημεριανό φαγητό
Φ.Π.Α 24
Διόδια

 

2019-06-20T17:19:59+00:00
Go to Top