Αναχώρηση 4/1/2020

Πρώτη Μέρα 

Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 07:00 από το γραφείο μας SERGIANI TRAVEL από Σύνταγμα και Ομόνοια στις 07:30 με ενδιάμεσες στάσεις για τον καφέ μας. Μεσημεριανό φαγητό στα ιστορικά Αμπελάκια Λάρισας.Τα Αμπελάκια είναι η ιστορική έδρα του Δήμου Τεμπών. Έχουν χαρακτηρισθεί από την Πολιτεία ως παραδοσιακός οικισμός. Στο χωριό σώζονται σήμερα άφθονα καλοδιατηρημένα πετρόχτιστα αρχοντικά και παραδοσιακές πέτρινες βρύσες που φανερώνουν παλαιότερες εποχές δόξας, πλούτου και ακμής. Λίγοι μπορούν να φανταστούν ότι εδώ πάνω στα τέλη του 18ου αιώνα, κατοικούσαν 6.000 άνθρωποι που εργάζονταν με ζήλο, στέλνοντας τα προϊόντα τους σε ολόκληρη την Ευρώπη!   Αναχώρηση για το ξενοδοχείο στο κέντρο τις Θεσσαλονίκης  για τακτοποίηση. Ελεύθερος χρόνος στο κέντρο τις πόλης. Αργά το απόγευμα φαγητό στο ξενοδοχείο.

Δεύτερη Μέρα 

Μετά το πρωινό στο ξενοδοχείο άμεση αναχώρηση για βαρκάδα (προαιρετικά) στην Λίμνη Κερκίνη. Απολαύστε την ανεπανάληπτη εμπειρία της βαρκάδας μέσα στα νερά της λίμνης και θαυμάστε από απόσταση αναπνοής τα εκατοντάδες είδη πουλιών αλλά και όλη την υδρόβια ζωή. Διασχίστε τα ήρεμα νερά της λίμνης, μάθετε τα πάντα για αυτό το διαμάντι φυσικού κάλλους από τον έμπειρο οδηγό σας και βγάλτε τους φωτογραφικούς σας φακούς για να «κυνηγήσετε» την τέλεια στιγμή για το κλικ. Η Κερκίνη δημιουργήθηκε το 1932, όταν έγινε το φράγμα στην περιοχή του Λιθότοπου, Στρυμόνα και αργότερα χρησιμοποιήθηκε σαν μέρος αποθήκευσης νερού για την άρδευση της πεδιάδας του Νομού. Θαυμασμό προκαλούν τα παραποτάμια δάση, τα νούφαρα, και η ποικιλία των ψαριών που αποτελούν και πηγή εισοδήματος για πολλούς κατοίκους της περιοχής. Φαγητό και καφέ στην λίμνη. Αναχώρηση για την Θεσσαλονίκη ελεύθερος χρόνος στην πόλη. Φαγητό και διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο

Τρίτη Μέρα 

Μετά το πρωινό αναχώρηση από το ξενοδοχείο για την τελευταία μας βόλτα στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Παρακολούθηση των Θεοφανίων φαγητό και καφέ στην πόλη και αναχώρηση με ενδιάμεσες στάσεις για την  Αθηνά με τις καλύτερες εμπειρίες!!!
Τιμή Μονόκλινο 180€
Τιμή Δίκλινο 130€

Περιλαμβάνονται :

Μεταφορά με  κλιματιζόμενο πούλμαν

2 Διανυκτερεύσεις στο Vergina hotel Στο Κέντρο Της Θεσσαλονίκης
2 Πρωινά
2 Βραδινά 

 Αρχηγός

 Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης μέχρι 70 ετών 

 ΦΠΑ 24%

*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος δωματίου
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
Αναπαύσεως 16 Περιστέρι
Μετρό Ανθούπολης
info@sergianitravel.gr

www.sergianitravel.gr