ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 23/03/2019

ΤΡΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ  ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 

1η Ημέρα: Αθήνα – Λουτρά Πόζαρ 

 Συγκέντρωση και αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 07:00 από το γραφείο μας SERGIANI TRAVEL από Σύνταγμα και Ομόνοια στις 07:30 με ενδιάμεσες στάσεις καθ οδόν για τον πρωινό μας καφέ και για το μεσημεριανό φαγητό. Άφιξη στα Λουτρά Πόζαρ όποιος επιθυμεί θα κάνει μπάνιο στα ιαματικά νερά προαιρετικό. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο για δείπνο και  διανυκτέρευση.

2η Ημέρα:  Γύρο Λίμνης  Κερκίνης-παρατήρηση πουλιών 

Αναχώρηση μετά το πρωινό από το ξενοδοχείο μας, για να πραγματοποιήσουμε το γύρο της μαγευτικής τεχνητής Λίμνης Κερκίνης. Η λίμνη είναι ένας από τούς σπουδαιότερους υγροβιότοπους της Ελλάδος, όπου ζει, αναπτύσσεται και αναπαράγεται μια βιοκοινότητα, που η προστασία και διατήρησή της για λόγους ηθικούς, αισθητικούς, επιστημονικούς και οικονομικούς, είναι ζωτικής σημασίας. Επίσης αποτελεί ένα από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας και από τα καλύτερα σημεία της Ευρώπης για την παρατήρηση πουλιών και το μεσημεριανό  μας φαγητό σας προτείνουμε βουβαλίσιο κρέας στον οικοπεριηγητή . Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

 3η Ημέρα: Θεσσαλονίκη Ελεύθερος χρόνος Αθήνα

Μετά το πρωινό μας θα επισκεφτούμε την πόλη της Θεσσαλονίκης. Η Θεσσαλονίκη είναι  το πιο σημαντικό διοικητικό, πολιτιστικό και επιχειρηματικό κέντρο στη βόρεια Ελλάδα, και η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη στην Ελλάδα. Μία μεσαίου μεγέθους πόλη που βρίσκεται πάνω στη Θάλασσα, με πληθυσμό πάνω από 1,1 εκατομμύρια στη μητροπολιτική της περιοχή.Βρέχεται από το Αιγαίο Πέλαγος, σε απόσταση μιας ώρας από τον Όλυμπο και μισής ώρας από υπέροχες παραλίες, με μια σύντομη πτήση από τις πρωτεύουσες των χωρών της Βαλκανικής, της Μεσογείου και όλης της Ευρώπης. Η Θεσσαλονίκη ως αστικό κέντρο, ιδρύεται από τον Κάσσανδρο, στρατηγό του Φιλίππου Β, το 316 π. Χ. Η ενέργειά του αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της οικιστικής πολιτικής των διαδόχων του Μεγάλου Αλεξάνδρου, που είχε στόχο να δημιουργηθούν ισχυρές πόλεις σε θέσεις κλειδιά, για την επικοινωνία του μακεδονικού κράτους με τον υπόλοιπο κόσμο. Η ύπαρξη του οργανωμένου λιμανιού της Θεσσαλονίκης ήταν αναγκαία λόγω της ραγδαίας αύξησης του εμπορίου και των επικοινωνιών με μακρινούς τόπους. Αργά το μεσημέρι  θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες στάσεις.

              Περιλαμβάνονται
Η μεταφορά των εκδρομέων με  πούλμαν.
Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο Perinthos Hotel 3*
Δύο (2) πρωινά και  (2) δείπνα σε μπουφέ
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
Διόδια.
Φ.Π.Α. 24%

            Δεν Περιλαμβάνονται
Οι φόροι διαμονής: 1,50 € ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση
και καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.Επιπλέον γεύματα, ποτά.
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Τιμή μονόκλινου 155€
Τιμή δίκλινο κατά άτομο 130€

Σημεία παραλαβής λεωφορείου Αναχωρήσεως Εκδρομής       Ώρα Αναχώρησης
    Σύνταγμα:   Λ.Αμαλίας  Απέναντι από το Αμαλία το Ξενοδοχείο  Δείτε το Χάρτη     07:30
   Πλατεία Ομονοίας :   Μπροστά στο      Hondos Cender  στην Πλατεία Δείτε το Χάρτη    07:40
  Sergiani Travel  Σταθμός Μετρό Ανθούπολης  Περιστέρι  Δείτε το Χάρτη  07:00
 Αριθμός  κατάθεσης ( ALPHA BANK) 123002002009884   Για online πληρωμές,       ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες  το κόστος εμβάσματος + 4 € επιβαρύνει τον     καταθέτη) : IBAN: GR 4701 40 1230 1230 0200 200 9884   Sergiani Travel  Παναγιώτης Γ. Κατσιάμπουλας  Δικαιούχος
 Για πληρωμές με POS:   2 % προμήθεια Alph Bank
 Κρατήσεις Θέσεων :Στο Γραφείο μας Αναπαύσεως 16 Μετρό Ανθούπολης τ.κ.12134
 Τηλ: 210-5712451 / 210-8212452 / What’s Up: 6971596093 /24ώρο 6976811825