ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

 1η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση το πρωί για Κυλλήνη με ενδιάμεσες  στάσεις  για καφέ. Επιβίβαση στο Φέρρυ μπωτ για Ζάκυνθο. Φτάνοντας στο νησί θα επισκεφτούμε το Λόφο Στράνη, όπου ο Διονύσιος Σολωμός έγραψε τον Ύμνο στην Ελευθερία και στην συνέχεια επίσκεψη στο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλης όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Χρυσοπηγής και το ερειπωμένο Βενετσιάνικο κάστρο. Θα δούμε τον Κόκκινο Βράχο εκεί όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το ομώνυμο έργο Φωτεινή Σάντρη .Μεσημεριανό γεύμα σε ταβέρνα  . Στη συνέχεια θα παρακολουθήσουμε τις διάφορες αποκριάτικες εκδηλώσεις καθώς και το ΒΕΝΕΤΣΙΑΝΙΚΟ ΓΑΜΟ πρόκειται για μια λαογραφική εθιμοτυπική παράσταση ένα δρώμενο που προκαλεί τη φαντασία μας και μας μεταφέρει στον 16ο αιώνα  ένα γάμο Ζακυνθινών ευγενών .Η μεγαλειώδεις πομπη του βενετσιάνικου γάμου διασχίζει το ιστορικό κέντρο της πόλης και καταλήγει στην πλατεία του Αγίου Μάρκου όπου θα τελεστεί ο γάμος παρουσία Νοδάρου ( συμβολαιογράφου ) θα ακολουθήσουν γαμήλια κεράσματα όπως ζαχαρόκουκα ( κουφέτα ) ορτζάδες ( Σουμάδα ) παντόλες (παντεσπάνι ) και την πομπή πλαισιώνουν οι προσκεκλημένοι οι οποίοι φορούν ακριβά αντίγραφα στολών του 16ου αιώνα δείγματα ενδυμασιών . Άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια, δείπνο και διανυκτέρευση.

2η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για το Μαχαιράδο, επίσκεψη στο ναό της Αγίας Μαύρας με τους καταπληκτικούς θησαυρούς ζωγραφικής και ξυλογλυπτικής.Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα ορεινά χωριά Αγ. Νικολάου , Αγ. Λέων , Εξοχώρα Μαριές άφιξη στην Αναφωνήτρια όπου θα επισκεφθούμε το Μοναστήρι όπου είχε κάνει Ηγούμενος για 38 χρόνια ο Άγιος Διονύσιος .(Αναχώρηση για τον Αγ. Γεώργιο των ΓΚΡΕΜΝΩΝ όπου θα δούμε την ωραιότερη παραλία και τοπίο  ΝΑΥΑΓΙΟ , Υπάρχει περίπτωση να είναι κλειστό το ΝΑΥΑΓΙΟ) . Επιστροφή στην πόλη όπου θα παρακολουθήσουμε τις εκδηλώσεις του Καρναβαλιού μέσα στην πόλη της Ζακύνθου. Αργά το βράδυ επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση μετά το πρωινό για προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο στην πόλη της Ζακύνθου. Στην συνέχεια ελεύθερος χρόνος για  ψώνια και βόλτα , γεύμα, επιβίβαση στο φέρρυ μπωτ για Κυλλήνη και επιστροφή στην Αθήνα.

Περιλαμβάνει:
Μεταφορές-περιηγήσεις με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν.
Διαμονή – 2 διαν/σεις – στο ξεν/χείο ΠΛΑΖΑ PALACE 4*, στο ΣΤΟ ΤΣΙΛΙΒΙ.
Ημιδιατροφή / Δύο πρωινά σε μπουφέ, δύο δείπνα.
Εισιτήρια F/B ΚΥΛΛΗΝΗ – ΖΑΚΥΝΘΟ και αντίστροφα.
Αρχηγός- Συνοδός .
ΦΠΑ.

ΤΙΜΕΣ  ΚΑΤ΄ ΑΤΟΜΟ 

  ΔΙΚΛΙΝΟ 135€ 

  ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ 185€