ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 

 

1η Ημέρα: Αθήνα Μετέωρα Καστοριά Κλεισούρα

Αναχώρηση 07.00 από Αθήνα και με τις κατάλληλες στάσεις θα φτάσουμε στα Μετέωρα. Θα κάνουμε μία βόλτα να δούμε τα μοναστήρια, μία στάση για φωτογραφίες και αμέσως μετά θα συνεχίζουμε τον δρόμο μας και περίπου σε δύο ώρες και είκοσι λεπτά θα είμαστε στην όμορφη Καστοριά . Θα πιούμε τον  καφέ μας πάνω στην πανέμορφη λίμνη Ορεστιάδα ψώνια  και από εκεί σε σαρανταπέντε λεπτά ώρα θα είμαστε στην Κλεισούρα στο ξενοδοχείο μας CHALET SOURINO, δείπνο διανυκτέρευση.

2η Ημέρα Νυμφαίο και Καρναβάλι Κοζάνης

Μετά το πρωινό μας σήμερα θα αναχωρήσουμε για ένα από τα πιο όμορφα χωριά στην Ελλάδα το Νυμφαίο.  Οι ταξιδιωτικοί οδηγοί το παρουσιάζουν ως ένα από τα δέκα ομορφότερα χωριά της Ευρώπης, ενώ στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Unesco διεκδικεί το Βραβείο Μελίνα Μερκούρη για την άριστη διαχείριση πολιτιστικού αποθέματος και φυσικού περιβάλλοντος. Ελεύθερος χρόνος για καφέ και βόλτα στο χωριό και θα αναχωρήσουμε  για την όμορφη Κοζάνη που γίνετε ένα από τα σπουδαιότερα Καρναβάλια στην Ελλάδα . Κύριο χαρακτηριστικό της Κοζανίτικης Αποκριάς είναι ο «ΦΑΝΟΣ» το άναμμα της φωτιάς σε βωμό στο σταυροδρόμι κάθε γειτονιάς και τα σατιρικά πειράγματα και τραγούδια στο τοπικό γλωσσικό ιδίωμα , που της προσδίδουν την μοναδική της ιδιαιτερότητα και την έχουν κάνει ξακουστή. Το έθιμο του ανάμματος του «Φανού» έχει παμπάλαιες ρίζες αφού ο λόφος του Ψηλού Αϊλιά που δεσπόζει της Κοζάνης ήταν χώρος αφής φρυκτωριών κατά την αρχαιότητα. Θα έχουμε ελεύθερο χρόνο να παρακολουθήσουμε τις  εκδηλώσεις, μία από αυτές είναι και η οινογευσία από τους διάφορους παραγωγούς που μας δίνουν να δοκιμάσουμε τα ποτά τους. Στις 15.00 αρχίζει η μεγάλη παρέλαση και εμείς θα παραμείνουμε μέχρι 17.30 που ανάβουν οι πρώτοι φανοί και μετά να αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα Κλεισούρα Τσιπουράδικα Βόλου Αθήνα

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε και θα κατευθυνθούμε προς την παραλία του Βόλου που απλώνεται από την μια άκρη στην άλλη κατά μήκος του λιμανιού με τις ψαροταβέρνες του, τα θαλασσινά του και τα τσιπουράδικα ιδανικό  για να περάσει κάποιος την Καθαρά Δευτέρα . Αργά το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις.

       Περιλαμβάνονται
Η μεταφορά των εκδρομέων με  πούλμαν.
Δύο (2) διανυκτερεύσεις στο CHALET SOURINO *
Δύο (2) πρωινά και  (2) δείπνα σε μπουφέ
Ασφαλιστική κάλυψη αστικής και επαγγελματικής ευθύνης.
Αρχηγός, συνοδός του Γραφείου μας.
Διόδια.
Φ.Π.Α. 24%

            Δεν Περιλαμβάνονται
Οι φόροι διαμονής: 1,50 € ανά δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση
και καταβάλλεται απευθείας στο ξενοδοχείο από τους συμμετέχοντες.
Είσοδοι σε μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α.Επιπλέον γεύματα, ποτά.
Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό ή προτεινόμενο.

Τιμή μονόκλινου 170€
Τιμή δίκλινο κατά άτομο 140€

Σημεία παραλαβής λεωφορείου Αναχωρήσεως Εκδρομής       Ώρα Αναχώρησης
    Σύνταγμα:   Λ.Αμαλίας  Απέναντι από το Αμαλία το Ξενοδοχείο  Δείτε το Χάρτη    
   Πλατεία Ομονοίας :   Μπροστά στο      Hondos Cender  στην Πλατεία Δείτε το Χάρτη    
  Sergiani Travel  Σταθμός Μετρό Ανθούπολης  Περιστέρι  Δείτε το Χάρτη  07:00
 Αριθμός  κατάθεσης ( ALPHA BANK) 123002002009884   Για online πληρωμές,       ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες  το κόστος εμβάσματος + 4 € επιβαρύνει τον     καταθέτη) : IBAN: GR 4701 40 1230 1230 0200 200 9884   Sergiani Travel  Παναγιώτης Γ. Κατσιάμπουλας  Δικαιούχος
 Για πληρωμές με POS:   2 % προμήθεια Alph Bank
 Κρατήσεις Θέσεων :Στο Γραφείο μας Αναπαύσεως 16 Μετρό Ανθούπολης τ.κ.12134
 Τηλ: 210-5712451 / 210-8212452 / What’s Up: 6971596093 /24ώρο 6976811825