Αναχώρηση: 


Συγκέντρωση στο  γραφείο μας στις 7:15 π.μ. ημίωρη στάση στον Ισθμό άφιξη στην Κυλλήνη επιβίβαση στο FERRY και άφιξη στην Ζάκυνθο.

Τακτοποίηση στο HOTEL EXOTICA SPA.

 

Το απόγευμα ξενάγηση στον κόκκινο βράχο εκεί όπου ο Ξενόπουλος έγραψε το διάσημο μυθιστόρημα Φωτεινή Σάνδη, στην συνέχεια θα επισκεφτούμε τον λόφο του Στράνη όπου ο Διονύσιος Σολωμός ενεπνεύστει τον ύμνο προς την ελευθερία.

Αναχώρηση για το πανέμορφο προάστιο Μπόχαλη με την πανοραμική θέα της πόλεως της Ζακύνθου και επίσκεψη στην εκκλησία της Χρυσό πηγής και το Βενετσιάνικο κάστρο.

Αμέσως μετά θα πάμε στην πόλη όπου θα παρακολουθήσουμε τον Βενετσιάνικο Γάμο σε ένα πρωτότυπο και φαντασμαγορικό σκηνικό που μας μεταφέρει σε αλλοτινές εποχές εξάπτει την φαντασία μας και μας οδηγεί στον 16ον αιώνα με κουστούμια εποχής,τυμπανιστές,σαλπινκτές, τοξότες, όργανα εποχής τα προικιά τα καπίτουλα την Λεντίκα και πολλές άλλες εκπλήξεις. Επίσης θα δούμε και την στέψη.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και αποκριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική χορό και ξεφάντωμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ  1η  ΜΑΡΤΙΟΥ

Πρόγευμα σε πλούσιο μπουφέ και αναχώρηση για το χωριό Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας στην συνέχεια και αφού περάσουμε τα ορεινά χωριά Άγιο Νικόλαο , Άγιο Λέοντα, Εξωχώρι, Μαριές θα κάνουμε στάση στην Αναφωνήτρια για να επισκεφτούμε το Μοναστήρι όπου είχε μονάσει για 38 χρόνια ο πολιούχος του νησιού Άγιος Διονύσιος.

Αναχώρηση για την πόλη περνώντας από τα χωριά Καταστάρι, Άγιο Δημήτριο και Άγιο Κύρικο.

Άφιξη στην πόλη όπου θα ανακατευθούμε με το πλήθος για να παρακολουθήσουμε και να συμμετάσχουμε στην τρελή διασκέδαση του Ζακυνθινού Καρναβαλιού με παρελάσεις αρμάτων και διάφορα άλλα δρώμενα.

Αργά το απόγευμα οι καρναβαλιστές με την συνοδεία της φιλαρμονικής του Δήμου οδηγούν τον καρνάβαλο στην τελευταία του κατοικία όπου και θα καεί.

Επιστροφή στο ξενοδοχείο δείπνο σε πλούσιο μπουφέ και διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΑ  2  ΜΑΡΤΙΟΥ

Πρόγευμα σε πλούσιο μπουφέ και αμέσως μετά επίσκεψη στην εκκλησία του Αγίου Διονυσίου όπου θα προσκυνήσουμε το σκήνωμα του Αγίου που φυλάσσεται εκεί.

Αναχώρηση για το χωριό Αργάσι όπου υπάρχει ο πύργος του Δομενεγίνη που είχε κρυφτεί ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης μετά την ορκωμοσία της φιλικής εταιρείας.

Μετά επισκεπτόμαστε το πανέμορφο χωριό Βασιλικό και το πόρτο Ρώμα καθώς και τον βιότοπο της θαλάσσιας χελώνας ΚΑΡΕΤΑ ΚΑΡΕΤΑ στην παραλία του Γέρακα.

Επιστροφή και μετάβαση σε ταβέρνα για τα παραδοσιακά κούλουμα και το πέταγμα του χαρταετού. Στην συνέχεια επιβίβαση στο FERRY άφιξη στην Κυλλήνη και αναχώρηση για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.  

ΤΙΜΗ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ:
Σε δίκλινο τρίκλινο  145 ευρώ το άτομο
Μονόκλινο  179 ευρώ
Παιδιά 6 έως 12 ετών  70 ευρώ στο δωμάτιο Των γονέων

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

1)  Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν

2)  Τα εισιτήρια του FERRY

3)  Δύο διανυκτερεύσεις στο HOTEL EXOTIKA SPA με ημιδιατροφή δύο πρωινά και δύο δείπνα σε μπουφέ. Τα ποτά και τα αναψυκτικά κατά την διάρκεια των γευμάτων παρέχονται δωρεάν καθώς και το αποκριάτικο γλέντι με ζωντανή μουσική.

4)  Εκδρομές εντός του νησιού (όπως περιγράφονται) με Ζακυνθινό ξεναγό.

5)  Αρχηγός και Φ.Π.Α.

Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ 210-5712451 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr