ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 19/10/2019

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα 07:30 Ομόνοια και SERGIANI TRAVEL με προορισμό τα Τρίκαλα Κορινθίας ,την Λίμνη Δασίου και τον Άγιο Βλάσιο.
Ενδιάμεση στάση για καφέ . Πρώτη μας στάση είναι η ΛΊΜΝΗ ΔΑΣΙΟΥ  για φωτογραφίες και περιήγηση στην Λίμνη. Η λίμνη Δασίου σχηματίζεται από τα νερά που ρέουν εδώ από τις γύρω κορυφές του Όρους Ζήρεια. Γύρω της έχει πολλά έλατα, ενώ όλη η περιοχή είναι κατάφυτη. Ο ήπιος χωματόδρομος δρόμος περνά δίπλα από τη λίμνη δίνει στον επισκέπτη μια πολύ καλή άποψή της. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ το χειμώνα το τοπίο γίνεται αλπικό, αφού τα χιόνια κατακλύζουν την περιοχή και η λίμνη παγώνει.
Το θέαμα όλες τις εποχές είναι καταπληκτικό! Τα δέντρα φτάνουν μέχρι τις όχθες της λίμνης, ενώ η φύση καταπράσινη τριγύρω συνθέτει μία μοναδική εικόνα σαν καρτ ποστάλ.
Η λίμνη Δασίου αποτελεί έναν ακόμα πανέμορφο προορισμό στην Ελλάδα, που προσφέρεται ακόμα και για ημερήσια απόδραση. Στη συνέχεια για τα Τρίκαλα  Κορινθίας με ελεύθερο χρόνο φαγητό και καφέ . Αναχώρηση για την Αθήνα με μικρή στάση.

 ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές – περιηγήσεις με πούλμαν.
       
Συνοδός.
Φ.Π.Α.24%
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
Αναπαύσεως 16 Περιστέρι
Μετρό Ανθούπολης
info@sergianitravel.gr

www.sergianitravel.gr