Αναχώρηση: 25/07/2020

ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΟΝΟΗΜΕΡΕΣ: ΑΝΤΙΚΥΡΑ – ΛΕΙΒΑΔΙΑ ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

Συγκέντρωση στον ΜΕΤΡΟ ΑΓΙΟ ΑΝΤΩΝΙΟ  στις 07:30 ΣΥΝΤΑΓΜΑ 07:50 ΟΜΟΝΟΙΑ 08:00 με προορισμό τα Αντίκυρα με ενδιάμεση στάση για καφέ.
Απολαμβάνοντας την ομορφιά ενός πανέμορφου τοπίου αγναντεύοντας προς τον Κορινθιακό παρασυρθείτε και χαλαρώστε σε ένα γραφικό λιμανάκι, ζήστε μια μοναδική εμπειρία γνωριμίας και ανακάλυψης μαζί μας. Επίσης μπορείτε να κάνετε μπάνιο στην παραλία του Αγίου Ισιδώρου όπου θα έχετε  ελεύθερο χρόνο.  Τα Αντίκυρα, είναι μια  σύγχρονη κωμόπολη με υποδομές φιλοξενίας και διασκέδασης άρτια οργανωμένη που μπορεί να καλύψει κάθε γούστο και επιθυμία. Οι ταβέρνες, τα εστιατόρια και τα ουζερί καλύπτουν κάθε επιθυμία γεύσης κι εξυπηρέτησης δίπλα στο λιμάνι, με φόντο το Φάρο και τα ψαροκάικα. Τα μπαράκια και οι καφετέριες με μουσική και ευχάριστο περιβάλλον προσφέρουν από μια μικρή απόλαυση καφέ ως μια μεγάλη καλοστημένη βραδιά,
συνθέτοντας την ολοκλήρωση μιας όμορφης εικόνας. Μετά το μεσημεριανό μας γεύμα θα αφήσουμε πίσω μας τα όμορφα Αντίκυρα για να απολαύσουμε τον καφέ μας στην Κρύα. Οι πηγές της Κρύας είναι στην πάνω πλευρά της Λιβαδειάς . Περπατώντας στα πλακόστρωτα, δίπλα σε καταρράκτες, κάτω από τα πλατάνια, του μεγάλου νερόμυλου, ή διαφορετικά ανεβαίνει στον επάνω όροφο, στο εστιατόριο όπου το νερό κυλάει ακόμη στο κεντρικό αυλάκι της αίθουσας. Μετά από την γραφική Κρύα θα αναχωρήσουμε για Αθήνα.

Περιλαμβάνονται:
Οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν
Συνοδός του γραφείου μας καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής
Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ 210-5712451 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr