ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 30/03/2019

 

 ΚΑΡΎΤΑΙΝΑ- ΨΆΡΙ ΓΟΡΤΥΝΙΑΣ – ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ Ι.Ν. ΑΓΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ

 ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΕΧΝΗΣ & ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΘΡΥΛΟΥΣ 

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα 07:00 Ομόνοια 07:10 και στο γραφείο μας 07:30  για την παραδοσιακή Καρύταινα επίσκεψη στο χωριό .Ένα χωριό που άξιζε για πέντε (χιλιάδες) με τα πέτρινα σπιτάκια με κόκκινες κεραμιδοσκεπές, λιθόστρωτα καλντερίμια, βυζαντινές εκκλησίες, πέτρινες κρήνες και τοξωτά γεφύρια, όλα σε φόντο πράσινο. Η Ορεινή Αρκαδία όπως τη θυμόμαστε στην προ του ευρώ εποχή, χωρίς στολίδια και χρυσόσκονη.

Στη συνέχεια   για να φτάσουμε στο Ψάρι Γορτυνίας, έναν παραδοσιακό οικισμό με πετρόχτιστα σπίτια στις παρυφές του όρους Μαινάλου. Θα επισκεφτούμε τη Βυζαντινή Εκκλησία Αγίου Γεωργίου και το Μουσείο Τέχνης και Γραμμάτων στο παλαιό σχολείο του χωριού. Στη συνέχεια θα αναχωρήσουμε για τον πολυχώρο Αρκαδιανή. Εκεί θα υπάρξει ξενάγηση για τα μυστικά παραγωγής αυθεντικών χειροποίητων ζυμαρικών και γλυκών καθώς επίσης, για την παραγωγή ψωμιού με προζύμι. Χρόνος για γεύμα στο εστιατόριο και αναχώρηση για τον δρόμο της επιστροφής στην  με ενδιάμεση στάση. Άφιξη αργά το απόγευμα στην Αθήνα με τις καλύτερες αναμνήσεις.

  ΠΡΟΣΟΧΗ !!

Όσιοι συμμετέχουν στις εκδρομές μας εμείς σαν γραφείο προσπαθούμε να τις υλοποιήσουμε  με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε η εκδρομή μας να είναι ασφαλή . Επίσης  δεν δεσμεύουμε  κανέναν να συμμετέχει σε οργανωμένα καταστήματα, ταβέρνες  κ.τ.λ  εκτός του αρχικού προγράμματος .

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Μεταφορά με πούλμαν
Φ.Π.Α 24%
Διόδια

Κρατήσεις Θέσεων 
Αναπάυσεως 16 Μετρό Ανθούπολης 
Τηλ: 210-5712451/ 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr