ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Σύνταγμα 07:00 Ομόνοια 07:10 Sergiani Travel 07:30 στη συνέχεια για την Καλαμάτα με ενδιάμεση στάση στο Αρτεμίσιο. Ελεύθερος χρόνος στην Παραλία της Καλαμάτας για μπάνιο καφέ φαγητό.

Η πιο όμορφη παραλία στη σκιά του Ταϋγέτου
Ξυπόλητοι στην άμμο, θα περπατήσετε ώρα πολλή και θα αφεθείτε στη μαγεία της ατέλειωτης παραλίας: από τη Βέργα ως το λιμάνι της Καλαμάτας, απλώνεται αυτή η μοναδική παραλία με συνολικό μήκος 5 χλμ.. Ζωντανή όλη τη μέρα: μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες, πολυσύχναστα παραλιακά μπαρ, ντιζαϊνάτα καφέ, ταβέρνες και ουζερί, θαλάσσια σπορ, λούνα παρκ. Όλα είναι εδώ, για να σας εγγυηθούν μια απίθανη βόλτα δίπλα στην παραλία!

Μια πόλη, χίλια πρόσωπα
Η Καλαμάτα δεν έχει ένα, αλλά έχει πολλά πρόσωπα. Και αξίζει να τα γνωρίσετε όλα. Το κάστρο με τα τείχη του, η μονή Καλογραιών, όπου ακόμη φτιάχνουν τα περίφημα καλαματιανά μαντήλια, το Φεστιβάλ χορού της Καλαμάτας, που τραβά τα βλέμματα όλου του Ευρωπαϊκού νότου, κτήρια με αύρα νεοκλασική, πλατείες με ναούς του 19ου αιώνα, καταστήματα με επώνυμα ρούχα και αξεσουάρ, καταστήματα τέχνης, παραδοσιακά καφενεία. Αυτή η πόλη της Πελοποννήσου σίγουρα θα σας εκπλήξει!

Επιστροφή το απόγευμα για την Αθήνα