ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Δεύτερη αναχώρηση 29-30-31/08 – τριήμερο στο πανέμορφο νησί της Ζακύνθου!

1 ΉΜΕΡΑ:

Αναχώρηση νωρίς το πρωί στις 08:30 από γραφείο μας  και 08:45 πλατεία Ομόνοιας  με ενδιάμεση στάση για να  φθάσουμε  στην Κυλλήνη. Επιβίβαση στο καράβι για το νησί της Ζακύνθου. Άφιξη στο «Φιόρο του Λεβάντε»και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Το υπόλοιπο της ημέρας – θα επισκεφθούμε το Λόφο του Στράνη, όπου ο Διονύσιος Σολωμός εμπνεύστηκε το ποίημα “Ύμνος στην Ελευθερία” το οποίο με την μελοποίησή του από τον Κερκυραίο Νικόλαο Μάντζαρο καθιερώθηκε ως ο Εθνικός ΄Ύμνος της Ελλάδας. Επίσκεψη στη Μπόχαλη, όπου εκεί να πιούμε ένα καφεδάκι μας , απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα της πόλης της Ζακύνθου! Όποιος επιθυμεί  θα επισκεφτεί τον  Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Δείπνο, διανυκτέρευση.

2 ΉΜΕΡΑ .

Πρωινό στο ξενοδοχείο. Αναχώρηση στις 10:00. Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για γύρο νησιού όπου θα επισκεφτούμε το χωριό Μαχαιράδο την Εκκλησία της Αγίας Μαύρας; την Αναφωνήτρια, μέρος στο οποίο διετέλεσε ηγούμενος ο Άγιος Διονύσιος και χώρο στον οποίο συγχώρεσε το φονιά του αδελφού του και τον φυγάδευσε. Στάση για καφέ, όπου θα καταλήξουμε στο βορειότερο σημείο του νησιού όπου θα παραμείνουμε για φαγητό σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι, και προαιρετική επίσκεψη με βαρκάκια στην παραλία του Ναυαγίου και τα Γαλάζια σπήλαια ( Ναυάγιο + σπήλαια 20€ ,το άτομο, με ξενάγηση). Επιστροφή στο ξενοδοχείο, το βράδυ θα έχουμε  κανταδομανία Ζωντανή Ελληνική  μουσική,  Ζακυνθινές, Κερκυραίικες, και Κεφαλονιτικες   καντάδες!

3 ΉΜΕΡΑ.

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το παραδοσιακό Μανταλοπολείο,  “Ζακυνθινή Απόλαυση”, ένα οικογενειακό εργαστήριο στην καρδιά της Ζακύνθου που παράγει μαντολάτο, παστέλι, λουκούμια, μάντολες και παραδοσιακά προϊόντα της Ζακύνθου. Το μαντολάτο παρασκευάζεται από ασπράδι αυγού, αμύγδαλο, ελάχιστη ζάχαρη και πολύ μέλι!!!! Καταναλώνεται όλες τις εποχές του χρόνου και σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα ως παραδοσιακό προϊόν της Ζακύνθου για σας και τους φίλους σας. Και στην συνέχεια για την   όμορφη οργανωμένη  παραλία του Porto Azzuro Vassilikos Zakynthos, οπού θα κάνουμε το μπάνιο μας.  Μετά το μπάνιο μας για την πόλη της Ζακύνθου προσκύνημα στον Αγ. Διονύσιο. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό, βόλτα και ψώνια. Το απογευματάκι θα αναχωρήσουμε με το Ferry Boat για την Κυλλήνη. Παίρνοντας τον δρόμο της επιστροφής θα κάνουμε ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση. Άφιξη το βράδυ, γεμάτοι με τις καλύτερες των εντυπώσεων.

.Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με  πούλμαν
• 2 διανυκτερεύσεις στο Zante View3 * ζωντανή μουσική
με πισίνα, με φανταστική θέα ολόκληρο το νησί

• Πρωινό Βραδινό καθημερινά 
• Εισιτήρια Κυλλήνη Ζάκυνθο Κυλλήνη
• Αρχηγός συνοδός του γραφείου
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• Διόδια αυτοκινητόδρομων
• Φ.Π.Α

Σημειώσεις :
Το πρόγραμμα μπορεί να διαφοροποιηθεί
για την καλύτερη διαμόρφωση του προγράμματος.
Εκδρομές στο νησί κάθε μέρα σε διαφορετικά σημεία
διαμονή σε ξενοδοχείο 3 * με πισίνα, με φανταστική θέα ολόκληρο το νησί
, με πρωινό, δείπνο και ζωντανή μουσική, αρχηγός.

Δεν περιλαμβάνει:
Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής και καταβάλλεται με την άφιξη στο ξενοδοχείο.
 Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
Το τουρ με πλοίο στον κόλπο του Ναυαγίου και στης Γαλάζιες Σπηλιές, (+20 ευρώ.)

Κρατήσεις Θέσεων – 210-5712451, 210-8212452. Εμπορικό Κέντρο, Παύλου Μελά, 45. Μετρό Αγίου Αντωνίου Περιστέρι.
Αριθμός κατάθεσης ( ALPHA BANK) 123002002009884. Για online πληρωμές ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες το κόστος εμβάσματος + 4 € επιβαρύνει τον καταθέτη.
IBAN: GR 4701 40 1230 1230 0200 200 9884 Sergiani Travel, Παναγιώτης Γ. Κατσιάμπουλας – Δικαιούχος.

Μονόκλινο: 210  €
Δίκλινο: 179 €
Τρίκλινο: 160 €

Κρατήσεις Θέσεων 

Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45
Μετρό Αγίου Αντωνίου Περιστέρι 

Τηλ: 210-5712451/210-8212452
sergianitravel@gmail.com
www.sergianitravel.gr