ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Συγκέντρωση στο Γραφείο μας  08:00 Σύνταγμα 08:15 Ομόνοια 08:25 Πλατεία Καραισκάκη 08:30 Λένορμαν και στη συνέχεια   για την πανέμορφη παραλία Αρκίτσας στις Λειβανάτες . Ελεύθερος άχρονος για μπάνιο ρελάχ  μέχρι τις  16:00 επιστροφή στην Αθήνα.!!

Παραλία Σουβάλα

Δίπλα στο λιμάνι της Αρκίτσας απλώνεται η πανέμορφη αμμουδερή παραλία Σουβάλα. Διαθέτει τεράστιες ομπρέλες, ντους, καθώς και εξοπλισμό για θαλάσσια σπορ. Στη διάρκεια του θέρους συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό λουόμενων όλων των ηλικιών που απολαμβάνουν τα πεντακάθαρα νερά της, την απαλή χρυσαφένια άμμο της και τον ανοιχτό ορίζοντά της, που βάφεται ρόδινος καθώς ο ήλιος δύει μέσα στη θάλασσα. Λόγω του μεγάλου μήκους και πλάτους της “όλοι οι καλοί χωρούν”.
Διαθέτει σημεία πολύβουα, στέκι των νεολαίων της ευρύτερης περιοχής με τις μουσικές των γειτονικών καφέ να φθάνουν μέχρι το κύμα και άλλα πιο ήσυχα με φυσική σκίαση από τα γειτονικά αλμυρίκια, τα οποία συνήθως επιλέγουν οικογένειες. Η άμμος της ενδείκνυται για την ανέγερση κάστρων, για τη γραφή και αποτύπωση αισθήσεων και συναισθημάτων καθώς και για εξερευνήσεις κοχυλιών και πολύχρωμων βοτσάλων. Πάνω από την παραλία υπάρχει πευκοδάσος στρωμένο με πευκοβελόνες, όπου μπορούν να καταφύγουν όσοι επιθυμούν ολοήμερη παραμονή στην παραλία.

Περιλαμβάνονται:
Μεταφορά με πούλμαν
Διόδια
Συνοδός.
Φ.Π.Α.24%
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Τηλ: 210-5712451/210-8212452
Εμπορικό Κέντρο 

Παύλου Μελά 45 Μετρό Αγιος Αντώνιος
info@sergianitravel.gr