Αναχώρηση:

 

1η Ημέρα: ΑΘΗΝΑ – MΠΑΝΣΚΟ Συγκέντρωση  στις  06:00 και  η απόδραση μας ξεκινά . Η πρώτη ημίωρη στάση για καφέ και ξεκούραση θα πραγματοποιηθεί στην περιοχή της Λαμίας και η δεύτερη στον Κορινό ,συνεχίζοντας προσπερνάμε την συμπρωτεύουσα για να φθάσουμε νωρίς το απόγευμα στο συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα. Μετά τον απαραίτητο έλεγχο  διαβατηρίων, περνάμε και συνεχίζουμε πλέον στη Βουλγαρία σε μια πανέμορφη διαδρομή στην κοιλάδα του όρους  Πιρίν, για να καταλήξουμε στο Μπάνσκο. Άφιξη και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο.  Δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η Ημέρα: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Αφύπνιση και πρόγευμα και η μέρα σας αφιερωμένη στο χιονοδρομικό κέντρο. Ανεβαίνουμε από τη Γόνδολα (τελεφερίκ). Η διαδρομή περίπου 40 λεπτά μέσα στα βαγονάκια πάνω από τα χιονισμένα δέντρα και τις βουνοκορφές θα σας μαγέψει.  Αργά το απόγευμα, όταν επιστρέψετε  ευκαιρία  να εξερευνήσετε το Μπάνσκο που έχει αρκετά ενδιαφέρουσα ιστορία και αξιοθέατα με παράδοση στη αγιογραφία, στα ξυλόγλυπτα και στις λαϊκές τέχνες. Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τα μαγαζιά με σουβενίρ, με εξοπλισμό σκι, αλλά και με ρούχα και είδη σπορ. Το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΟΦΙΑ – ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΡΙΛΑΣ 

Πρωινό νωρίς και στις 09:00 ραντεβού στις reception του ξενοδοχείου  για αναχώρηση  για την εκδρομή μας στη Σόφια. Θα επισκεφτούμε καταρχάς το καταπληκτικό μοναστήρι της Ρίλα το οποίο έχει χαρακτηριστεί ως μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας , στη Σόφια. Εκεί αφού ξεναγηθούμε στα κυριότερα μνημεία  city – tour με ελληνόφωνο ξεναγό  (Ναός Αλεξάντερ Νέφσκι, Εθνικό Θέατρο, Κοινοβούλιο, Πανεπιστήμιο, Μαυσωλείο του Δημητρόφ)  θα έχουμε ελεύθερο  χρόνο στον κεντρικό πεζόδρομο για βόλτες και αγορές. Επιστροφή αργά το απόγευμα στο Μπάνσκο. Δείπνο στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

4η Ημέρα: ΜΠΑΝΣΚΟ – ΣΑΝΤΑΝΣΚΙ – ΑΘΗΝΑ
Πρωινό και αναχώρηση στις 9 με προορισμό το Σαντάνσκι, όπου θα έχετε το χρόνο να γνωρίσετε την όμορφη Λουτρόπολη, καθώς και να επωφεληθείτε από τις χαμηλού κόστους αγορές της περιοχής. Στη συνέχεια ξεκινάμε για το συνοριακό σταθμό του Προμαχώνα, για τον απαραίτητο έλεγχο. Ακολουθούν στάσεις στη Λάρισα και στον Άγιο Κωνσταντίνο . Το βράδυ άφιξη στον τελικό μας προορισμό την Αθήνα.
Τιμή Μονόκλινο 230€

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορές – Μετακινήσεις σύμφωνα με το πρόγραμμα
  • 3 διανυκτερεύσεις σε 4* ξενοδοχείο στο κέντρο του Μπάνσκο
  • 3 Πρωινά και 3 δείπνα σε μπουφέ
  • Αρχηγός – Συνοδός εκδρομής