ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ :4/07/2020

Σήμερα ο προορισμός του Γραφείου μας στις 07:00 Σύνταγμα 07:20 και Ομόνοια 07:30  μικρή ενδιάμεση στάση για καφέ και  ξεκούραση, στη συνέχεια για τις Γραφικές Σπέτσες, η αλλιώς το νησί των λουλουδιών..

Μόλις φτάσουμε στο λιμάνι της Κόστα θα επιβιβαστούμε στα θαλάσσια ταξί,για να μας μεταφέρουν απέναντι στις Σπέτσες,,όπου εκεί θα έχουμε απεριόριστο χρόνο να γνωρίσουμε το Νησί ,, να κάνετε την βόλτα σας με τις άμαξες που μας περιμένουν έξω από το λιμάνι και να απολαύσετε το φαγητό σας στις παραδοσιακές ταβέρνες του νησιού.

(Λίγα λόγια το Νησάκι μας τις Σπέτσες) :

H Αρμάτα, η Μπουμπουλίνα, το Παλιό Λιμάνι, η αριστοκρατική αύρα και η «Γλυκιά Ζωή»… To μικρό αυτό κοσμοπολίτικο νησί κοντά στην Αθήνα, με τη μοναδική ατμόσφαιρα, θα σας κάνει να επιστρέφετε ξανά και ξανά. Ιδανικός προορισμός για μικρές αποδράσεις όλο τον χρόνο, αλλά και για καλοκαιρινές διακοπές οι Σπέτσες έχουν την ιδιότητα να σας κάνουν να νιώθετε μοναδικοί, «εκλεκτοί»! Θα καθίσετε για καφέ στη Ντάπια, αντικρίζοντας την Κόστα, το Πόρτο Χέλι, το νησί της Δοκού, αλλά και την «αρχόντισσα» Ύδρα, που βρίσκεται κυριολεκτικά σε απόσταση αναπνοής από το νησί των Σπετσών.

Θα επισκεφτείτε ορισμένα από τα σπουδαιότερα αξιοθέατά της: την πλατεία του Ρολογιού, τα αρχοντικά στην παραλία του Αγίου Νικολάου, τους ταρσανάδες, το μουσείο της Μπουμπουλίνας και το αρχοντικό Χατζηγιάννη-Μέξη. Θα γνωρίσετε το θρυλικό ιστορικό κτήριο Ποσειδώνιων. Θα κινηθείτε με άμαξα, ποδήλατο ή και με τα πόδια, ενώ στο κοσμικό Παλιό Λιμάνι οι Σπέτσες θα σας χαρίσουν στιγμές που θα σας μείνουν αξέχαστες.

Αφού ολοκληρώσουμε την εκδρομή μας ,αναχώρηση από την Κόστα 16:50 με τις πιο όμορφες αναμνήσεις , επιστρέφουμε στην Έδρα μας αργά το απόγευμα..

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορά με πούλμαν
Φ.Π.Α
Διόδια

Δεν περιλαμβάνετε τα εισιτήρια καραβάκι Κόστα Σπέτσες Κόστα

Κρατήσεις Θέσεων
Εμπορικό Κέντρο
Μετρό Άγιος Αντώνιος  

 Παύλου Μελά 45
Τηλ: 210-5712451/ 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr