ΑΝΑΧΩΡΗΣ: 13/7/2019

Σύνταγμα στις 07:00 Ομόνοια 07:10 και SERGIANI TRAVEL 07:30 με προορισμό την παραλία της ΚΟΥΡΟΥΤΑΣ για μπάνιο και διασκέδαση στο πιο όμορφα beach bar της περιοχής. Ενδιάμεση στάσεις  και ελεύθερος χρόνος στην παραλία για  να απολαύσουμε την όμορφη παραλία .

Η παραλίας Κουρούτας βρίσκεται σε απόσταση μόλις 3 χιλιομέτρων από τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη του Νομού Ηλείας, την Αμαλιάδα.
Η παραλία Κουρούτας εκτός από την πεντακάθαρη θάλασσα η οποία κάθε χρόνο βραβεύεται με τη Μπλε Σημαία του γαλάζιου που  προσφέρει στον επισκέπτη πλειάδα επιλογών για τη διαμονή και τη διασκέδασή του.
Τα αμέτρητα καφέ-μπαρ, κλαμπ, εστιατόρια, ψαροταβέρνες, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια και κάμπινγκ τόσο στην παραλία Κουρούτας όσο και στο κοντινό αλιευτικό καταφύγιο Παλουκίου φροντίζουν να κάνουν την παραμονή σας στην περιοχή όσο το δυνατό πιο ξεκούραστη και απολαυστική.
Η Κουρούτα κατέχει περίοπτη θέση στις παραλίες της Δυτικής Πελοποννήσου.
Το απέραντο γαλάζιο και η χρυσή άμμος, χάρη στο ήπιο κλίμα ζωντανεύουν τη διασκέδαση από τις αρχές Μαΐου μέχρι και τον Οκτώβριο κάθε χρόνο. Στην περιοχή της Κουρούτας έχουν κατασκευαστεί πανέμορφοι χώροι αναψυχής και δρόμοι με ποδηλατοδρόμους που τη συνδέουν με το Παλούκι.  Επόμενη στάση στην Πάτρα για τον απογευματινό κανε και επιστροφή στην Αθήνα .

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορά με πούλμαν
Φ.Π.Α
Διόδια
Κρατήσεις Θέσεων 
Αναπάυσεως 16 Μετρό Ανθούπολης 
Τηλ: 210-5712451/ 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr