ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Σάββατο 9/3/2019

Αναχώρηση στις 7.00 π.μ., ημίωρη στάση στην περιοχή του ΚΙΑΤΟΥ και μέσω της καλωδιακής γέφυρας ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ, ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ φθάνουμε στην ΑΜΦΙΛΟΧΙΑ, στάση και γεύμα προαιρετικά. Συνεχίζουμε για ΙΩΑΝΝΙΝΑ και λίγο πριν την είσοδο της πόλης συναντάμε και επισκεπτόμαστε το ΜΟΥΣΕΙΟ ΒΡΕΛΛΗ με τα μοναδικά κέρινα ομοιώματα. Το απόγευμα τακτοποίηση στο ξενοδοχείο THE LAKE  5*, ξεκούραση, δείπνο και  διανυκτέρευση.

Κυριακή 10/3/2019

Πρωινό και ανάβαση στα όμορφα χωριά του κεντρικού ΖΑΓΟΡΙΟΥ. Πρώτος σταθμός το ΓΕΦΥΡΙ του ΚΟΚΚΟΡΗ και το κεφαλοχώρι ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ.  Στη συνέχεια το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ όπου θα περπατήσουμε μέχρι την εκκλησία της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ, για να θαυμάσουμε το μοναδικής ομορφιάς φαράγγι του ΒΙΚΟΥ, ένα σπάνιο τοπίο, καταπράσινο με τους κοφτερούς βράχους να καταλήγουν στο βάθος, στην κοίτη του ΒΟΪΔΟΜΑΤΗ. Γεύμα  (προαιρετικά) σε τοπική παραδοσιακή ταβέρνα και επιστροφή στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ για να επισκεφθούμε το νησάκι με τα γραφικά πλακόστρωτα δρομάκια και το ΜΟΥΣΕΙΟ – ΣΠΙΤΙ του ΑΛΗ ΠΑΣΣΑ. Το βράδυ περίπατοι στην κεντρική πλατεία και παρακολούθηση των αποκριάτικων εκδηλώσεων που οργανώνει ο Δήμος της πόλης  τις γνωστές ‘’ ΤΖΑΜΑΛΕΣ ‘’ δηλαδή τις μεγάλες φωτιές που μεταμφιεσμένοι χορεύουν σε διπλές και τριπλές σειρές γύρω τους στις διάφορες γειτονιές με το γλέντι να κρατάει μέχρι το πρωί. . Δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

Κ. Δευτέρα 11/3/2019

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το όμορφο ΜΕΤΣΟΒΟ που είναι χτισμένο σε υψόμετρο 1150μ. στην οροσειρά της Πίνδου, με τα μοναδικής αρχιτεκτονικής κτήρια από πέτρα και ξύλο, τα γραφικά σοκάκια, τα αξιοθέατα όπως το Αρχοντικό του Τοσίτσα, την πινακοθήκη του Αβέρωφ, την Μητρόπολη της Αγ. Παρασκευής και τα μοναδικά προϊόντα παραγωγής τους, στάση. Εν συνεχεία για ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ παραμονή, γεύμα(κούλουμα) προαιρετικά. Κατόπιν  αναχώρηση μέσω  ΔΟΜΟΚΟΥ – ΛΑΜΙΑ,  στάση και αργά το απόγευμα άφιξη στην Αθήνα.

 

Τιμές κατ’ άτομο
Σε δίκλινο δωμάτιο 220 €
1ο παιδί έως 12 ετών & 2ο παιδί έως 06 ετών 75 €
2ο παιδί 06 έως 12 ετών 150 €
3ος ενήλικας 170 €

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές με πολυτελή πούλμαν
• Διαμονή στο ξενοδοχείο
THE LAKE 5*  πάνω στην λίμνη των ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.
• 2 Πρωινά και 2 δείπνα
• Αρχηγός – Συνοδός
• Φ.Π.Α.
• Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης

Δεν περιλαμβάνονται:
• Ο φόρος διαμονής 4€ το δωμάτιο την βραδιά για ξενοδοχεία 5* και ότι αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό.