Τιμή 260€ Πενθήμερη Εκδρομή στην Ζάκυνθο ΑLL INCLUSIVE Γιορτή Αγίου Διονυσίου Εκδρομές 2019

Αναχωρήση: 20/08/2019

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 5ΗΜΕΡΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ  HOTEL MAJESTIC ALL INCLUSIVE ΠΡΩΙΝΟ-ΜΕΣΗΜΕΡΙ-ΒΡΑΔΥ ΠΟΤΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ ΚΑΦΕΔΕΣ ΚΑΘΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ)

 1η μέρα 

Aναχώρηση από Αθήνα Σύνταγμα Ομόνοια και Μετρό Ανθούπολης  νωρίς το πρωί, ενδιάμεση  στάση στην Ακράτα ή στο Αίγιο , άφιξη στη Κυλλήνη, επιβίβαση στο καράβι  και άφιξη στη Ζάκυνθο. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και  γεύμα σε μπουφέ. Ελεύθερο χρόνο και όσοι επιθυμούν μπάνιο στην παραλία του Λαγανά που βρίσκετε 300 μέτρα από το ξενοδοχείο μας  δείπνο σε  (μπουφέ). Μετά το δείπνο βόλτα για μια πρώτη γνωριμία με την πόλη της  Ζακύνθου. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση .

 2η μέρα 

Μετά το πρωινό σε  (μπουφέ) θα αναχωρήσουμε για το χωριό Μαχαιράδο, όπου θα επισκεφθούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας. Στη συνέχεια αναχώρηση για τα χωριά Αγ. Λέων, Έξω Χώρα, Μαριές, και θα καταλήξουμε στον Αγιο Νικόλαο . Όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο, φαγητό (προαιρετικο) και για να επισκεφθούμε τις Γαλάζιες σπηλιές και το ναυάγιο ( προαιρετικά). Στη συνέχεια και αφού περάσουμε τα χωριά Καταστάρι, Αλυκές, Άγιο Δημήτριο,  Σαρακινάδο, Γαϊτάνι, επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο. Απόγευμα ελεύθερο δείπνο σε (μπουφέ) και διανυκτέρευση.

 3η μέρα

Πρωινό σε  (μπουφέ). Αναχώρηση για την όμορφη οργανωμένη παραλία του Βασιλικού την  Casa Playa ελεύθερο χρόνο για μπάνιο. Η χρυσή αμμουδιά της παραλίας καθώς και η καταγάλανη και με προδιαγραφές γαλάζιας σημαίας θάλασσα της, ολοκληρώνει την ύπαρξη της , με την υπογραφή του Casa Playa.
Ένας χώρος που χαρακτηρίζεται ακαταμάχητος, για το στυλ του, την φιλοξενία του, και τις πολύ καλές τιμές του.Το Casa Playa ικανοποιεί όλα τα γούστα! Την οικογένεια, που θέλει να χαλαρώσει αγναντεύοντας το απέραντο γαλάζιο από την ξαπλώστρα ή το εστιατόριο του Casa Playa,αλλά και την νεολαία, αφού κατά καιρούς διοργανώνει parties με γνωστούς Dj’s που μένουν αξέχαστα και ασύγκριτα!! Επιστροφή   στο ξενοδοχείο για μεσημεριανό φαγητό και ξεκούραση . Απόγευμα ελεύθερο. Δείπνο (μπουφέ). Διανυκτέρευση.

 4η μέρα

Πρωινό σε  (μπουφέ) και αναχώρηση για την παραλία του Κεριού και το Μαραθονήσι για μπάνιο στην όμορφη παραλία  γνωστή για τις γαλάζιες σπηλιές και τον  βιότοπο της careta careta, προαιρετικά όποιος θέλει  με καΐκι  στον κόλπο του Λαγάνα, Μαραθονήσι, όπου μπορούμε να δούμε τις θαλάσσιες χελώνες να κολυμπούν. Επιστροφή  στο ξενοδοχείο μας, για το μεσημεριανό μας γεύμα (μπουφέ)   και δείπνο σε  (μπουφέ). Μετά το Δείπνο όποιος επιθυμεί θα έχουμε προαιρετικά με συμμετοχή πάνω από 20 άτομα σε με  Ζακυνθινές Καντάδες.  Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

 5η μέρα 

Μετά το πρωινό θα αναχωρίσουμε για το χωριό Παναγούλα για να επισκεφτούμε το  εργαστήριο Ζακυνθινή Απόλαυση – για τα Μαντολάτα, Παστέλια & Μάντολες – προσκύνημα στον Άγιο Διονύσιο  και επίσκεψη  στην πανέμορφη Μπόχαλη, με την πανοραμική θέα ολόκληρης της πόλεως της Ζακύνθου  συνέχεια για μεσημεριανό φαγητό και άμεση αναχώρηση για  το λιμάνι της Ζακύνθου  επιβίβαση στο καράβι για την ΚΥΛΛΗΝΗ και επιστροφή στην  ΑΘΗΝΑ με ενδιάμεση στάση.

 ΑLL INCLUSIVE 
Τιμή  Μονόκλινο: 330€

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο : 260€

Παιδικό 6-12 ετών  110 € στο των  (δωμάτιο γονέων )

Περιλαμβάνονται :

Μεταφορά με  κλιματιζόμενο πούλμαν

Εισιτήρια ferry boat Κυλλήνη –Ζάκυνθο- Κυλλήνη

4 Διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο 4 αστέρων Majestic Hotel & Spa στο Λαγανά 

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ 4 Γεύματα, 4 Δείπνα  σε πλούσιο μπουφέ με απεριόριστα ποτά, αναψυκτικά, καφέδες, καθ όλη την διάρκεια της ημέρας.

Αναφερόμενες εκδρομές προγράμματος  (ως μη προαιρετικές)

 Αρχηγός

 Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης μέχρι 70 ετών 

 ΦΠΑ 24%

*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος δωματίου που στοιχίζει 3 ευρώ ανά δωμάτιο την κάθε διανυκτέρευση και πληρώνεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
Αναπαύσεως 16 Περιστέρι
Μετρό Ανθούπολης
info@sergianitravel.gr

www.sergianitravel.gr

2019-08-25T09:37:14+00:00
Go to Top