ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

Συγκέντρωση στο Γραφείο μας στις  06:30 και από Σύνταγμα στις 06:45 με προορισμό το Λιμάνι του Πειραιά. επιβίβαση στο πλοίο για το όμορφο Αγκίστρι ελεύθερος χρόνος για μπάνιο και φαγητό επιστροφή το απόγευμα για τον Πειραιά και την Αθήνα με τις αντίστοιχες στάσεις.

Το Αγκίστρι βρίσκεται μόλις 55 λεπτά από τον Πειραιά, σε απόσταση αναπνοής από την Αίγινα και προσφέρεται για υπέροχες καλοκαιρινές μονοήμερες ή πολυήμερες εκδρομές  για χαλάρωση και  ξεκούραση.

Αποτελεί ίσως την καλύτερη επιλογή για όποιον θέλει να κάνει διακοπές κοντά στην Αθήνα, συνδυάζοντας τις διακοπές με τις δουλειές του ή για αυτόν που θέλει μία μονοήμερη εκδρομή αναπνοής και χαλάρωσης. Είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος του Αργοσαρωνικού, πνιγμένος στο πράσινο, με τα πεύκα να “αγγίζουν” τα καταγάλανα νερά του. Αγκίστρι μετά καταπράσινα πευκοδάση, αμμουδερές παραλίες, καταγάλανα νερά, παραδοσιακό χρώμα, ησυχία, γαλήνη, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή για όσους το επιθυμούν. Αυτό το Νησί παρουσιάζει  εντελώς διαφορετική γνώμη από αυτή που παρουσιάζουν άλλα νησιά που κατακλύζονται κάθε χρόνο από μαζικό τουρισμό. Ίσως είναι ένας από τους τελευταίους ρομαντικούς προορισμούς στην Ελλάδα, που σιγά – σιγά αποτέλεσε πόλο έλξης και χώρο έμπνευσης πολλών εκδρομών.

Τιμή 30€ 

Περιλαμβάνονται:

Οι μεταφορές με κλιματιζόμενο πούλμαν απο Αθήνα για Πειραιά και επιστροφή

Εισιτήριο καραβιού για το Αγκίστρι και επιστροφή

Συνοδός του γραφείου μας καθ’όλη τη διάρκεια της εκδρομής

Πληροφορίες και κρατήσεις:

Τηλ 210-5712451  210-8212452

info@sergianitravel.gr

www.sergianitravel.gr