ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  Καθημερινά

Ημερήσια Θαλάσσια Κρουαζιέρα στον Σαρωνικό

 Πρόγραμμα 

Αναχώρηση  (10.30 π.μ.) : Η αναχώρηση μας θα πραγματοποιηθεί από το λιμάνι της Μαρίνας Ζέας στις 10.30 π.μ.

1η Στάση: Μονή ή Μετώπη (12.30 μ.μ. – 14.30 μ.μ.)

Η πρώτη μας στάση θα γίνει στην Μονή στο νησάκι απέναντι από την Πέρδικα, σε ένα υπέροχο κόλπο όπου σίγουρα θα αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις για τα πεντακάθαρα νερά του. Η Μονή είναι ένα πευκόφυτο νησάκι, που έχει ανακηρυχτεί σε Πάρκο φυσικής εκτροφής θηραμάτων, ζουν ελεύθερα παγώνια, ελάφια και αγριοκάτσικα. Εκεί θα μπορέσουμε να κάνουμε βουτιά στα υπέροχα νερά και θα απολαύσουμε τον ήλιο και την φυσική ομορφιά αυτού του νησιού. Το νησί έχει δύο τελείως διαφορετικές πλευρές. Η βορειοδυτική είναι κατάφυτη με πεύκα και θάμνους, ενώ η νοτιοανατολική χωρίς βλάστηση και μόνο με βράχια. Προσεγγίζοντάς το από την Πέρδικα βλέπει κανείς πρώτα την γυμνή, ενώ μετά την στροφή η βλάστηση ξεπροβάλει.

2η Στάση: Αίγινα (15.00 μ.μ. – 16.00 μ.μ.)

Έπειτα θα πλεύσουμε προς την Αίγινα, που αποτέλεσε την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Όσο βρισκόμαστε εδώ, μπορείτε να απολαύσετε μόνοι σας το νησί και να εξερευνήσετε την παλιά πόλη με τα στενά δρομάκια της, να δοκιμάσετε μερικά φρέσκα φιστίκια για τα οποία φημίζεται το νησί και να περπατήσετε για να ανακαλύψετε τον Ναό του Απόλλωνα και την ιστορία του.

Επιστροφή (17.30 μ.μ.) : Αναχωρούμε για την βάση μας από την Αίγινα στις 16.00, και φτάνουμε στο λιμάνι της Μαρίνας Ζέας στις 17.30 μ.μ.

Δεν περιλαμβάνονται:
 Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Περιλαμβάνονται:
Διόδια
Συνοδός.
Φ.Π.Α.13% 
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ

Τηλ: 210-5712451/210-8212452
Εμπορικό Κέντρο
Παύλου Μελά 45
Μετρό Αγιος Αντώνιος
info@sergianitravel.gr

www.sergianitravel.gr