ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ  15/11/2019

1 ημέρα.
ΑΦΙΞΗ ΣΤΑ ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ!
Αναχώρηση από Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής και άφιξη στο ξενοδοχείο μας στα Άνω Πεδινά το βράδυ μέσω στάσεων. Αφού τακτοποιηθούμε, θα βγούμε για δείπνο, περνώντας καλά όπως μόνο εμείς ξέρουμε!

2 ημέρα.
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ!
Μετά το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε στο Μονοδένδρι, από τα πιο όμορφα χωριά του Ζαγοριού, θα περιηγηθούμε εκεί και θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας στο βαθύτερο, αναλογικά, φαράγγι του κόσμου! Η διάρκεια είναι περίπου 7 ώρες και το μονοπάτι μας διασχίζει το φαράγγι μέσα από ένα μοναδικό δάσος που ο ήλιος βλέπει ελάχιστα!! Η δυσκολία της διαδρομής είναι Β βαθμού λόγω διάρκειας. Θα τερματίσουμε στο μικρό Πάπιγκο (αν δεν μας βγει ο χρόνος θα τερματίσουμε στον Βίκο) όπου θα φάμε, και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας το βραδάκι!

3 ημέρα
ΠΕΤΡΙΝΑ ΓΕΦΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ!
Αφού μαζέψουμε τα πράγματά μας και φάμε πρωινό, θα πάμε στην Βίτσα, άλλο ένα πανέμορφο Ζαγοροχώρι, και θα κατηφορίσουμε το μονοπάτι μας. Θα περάσουμε το γεφύρι του Μίσιου και περπατώντας παράλληλα με το φαράγγι, θα τερματίσουμε στο γεφύρι Κοκόρη! Η διάρκεια της διαδρομής είναι περίπου 1,5 ώρα, και η δυσκολία Α βαθμού. Το μεσημέρι φεύγουμε από εκεί και θα επισκεφθούμε το πανέμορφο σπήλαιο Περάματος https://www.spilaio-perama.gr/ στα Γιάννενα. Η ηλικία του είναι 1.500.000 χρόνια και θα δούμε σταλαγμίτες, σταλακτίτες και απολιθώματα! Ύστερα, θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής. Άφιξη στην Αθήνα αργά το βράδυ.

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ
Δίκλινο. 175€ ***περιορισμένες θέσεις***
Δίκλινο με τζάκι. 195€
Τρίκλινο με τζάκι. 180€
Τετράκλινο. 170€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Δύο διανυκτερεύσεις σε ολοκαίνουρια πέτρινα διαμερίσματα
Όλες οι μεταφορές με πολυτελές μικρό πούλμαν
Πρωινό στο ξενοδοχείο
Είσοδος σπηλαίου
Συνοδοί πεζοπορίας
Αρχηγός εκδρομής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Προσωπικά έξοδα
Φόρος διαμονής

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ
2 ημέρα. 7 ώρες. Δυσκολία Β’. Διάσχιση
3 ημέρα. 2 ώρες. Δυσκολία Α’. Διάσχιση