ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ: 

 

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ
Συγκέντρωση στις 07.15 και αναχώρηση στις 07.30 με ενδιάμεση στάση στην περιοχή του Ισθμού της Κορίνθου και μέσω της καλωδιακής γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, περνάμε στη Στερεά Ελλάδα και συνεχίζουμε τη διαδρομή μας για την γραφική Πάργα χτισμένη αμφιθεατρικά σ’ ένα καταπράσινο τοπίο. Θα ανηφορίσουμε να θαυμάσουμε τη θέα από το βενετσιάνικο κάστρο της και να περιπλανηθούμε στη πόλη με τα γραφικά σοκάκια της. Άφιξη στην Αμμουδιά, ένα όμορφο παραλιακό χωριό στις εκβολές του Αχέροντα, ελεύθερος χρόνος για φαγητό. Το απόγευμα αναχώρηση για την Λευκάδα, άφιξη στο ξενοδοχείο, τακτοποίηση στα δωμάτια. δείπνο, διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για τα αξιοθέατα της Λευκάδας, το ενετικό κάστρο της Αγίας Μαύρας που θεωρείται πρότυπο οχυρωματικής τέχνης, το πάρκο των Ιπποτών δίπλα στο λιμάνι που φιλοξενεί τις προτομές επιφανών ανδρών της ιστορίας, τη μικρή ξύλινη γέφυρα των Στεναγμών ή των ερωτευμένων μπροστά στις παραλιακές καφετέριες, την οργανωμένη και πάντα γεμάτη μαρίνα σκαφών. Αναχώρηση για το ορεινό χωριό Τσουκαλάδες όπου θα προσκυνήσουμε στο μοναστήρι της Παναγιάς της φανερωμένης. Μπάνιο στη περίφημη παραλία Κάθισμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. δείπνο, διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ ΜΕΡΑ
Πρωινό και αναχώρηση για Νυδρί, στην ανατολική πλευρά του νησιού. Δυνατότητα για μια προαιρετική θαλάσσια εκδρομή. Θα έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφθούμε τις μοναδικές παραλίες Πόρτο Κατσίκι, Εγκρεμνούς και στη συνέχεια θα φτάσουμε στο φισκάρδο Κεφαλονιάς, στη μυθική Ιθάκη, όπου βρίσκεται και η σπηλιά του θρυλικού υποβρυχίου Παπανικολή. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΤΕΤΑΡΤΗ ΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το γραφικό χωριό Βασιλική, ελεύθερος χρόνος για βόλτα. Στη συνέχεια με ferry από το Νυδρί θα μεταβούμε στο Μεγανήσι όπου θα επισκεφθούμε το Βαθύ. Το Βαθύ είναι ένα πραγματικό ψαροχώρι με τα καΐκια και τις ψαροταβέρνες, τα καφενεία και την εκτεταμένη προκυμαία, ένα από τα πιο αυθεντικά σημεία του Ιονίου, ιδανικό για φαγητό και περιπάτους. Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο, δείπνο, διανυκτέρευση.

ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΡΑ

Πρωινό και αναχώρηση για την πόλη της Λευκάδας, ελεύθερος χρόνος για μία τελευταία βόλτα και μετά αναχώρηση μέσω της γνωστής διαδρομής Βόνιτσας, Αμφιλοχίας, Ναυπάκτου. Χρόνος ελεύθερος για φαγητό. Άφιξη το βράδυ στην Αθήνα.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΕΣ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

3o ATOMO

1ο  ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 12  ΕΤΩΝ

2ο   ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ  12 ΕΤΩΝ

NIKIANA BLUE BEACH
HOTEL 3*

5

285€

370€

240€

125€

125€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με πολυτελή πούλμαν όπως αναφέρονται
στο πρόγραμμα
• Τέσσερις διανυκτερεύσεις στο NIKIANA BLUE BEACH HOTEL 3*SUP στη Νικιάνα.
• Πρωινό καθημερινά σε μπουφέ.
• Δείπνο καθημερινά σε μπουφέ.
• Ακτοπλοϊκά εισιτήρια για την διαδρομή Νυδρί – Μεγανήσι – Νυδρί
• Έμπειρος αρχηγός συνοδός του γραφείου μας
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική ασφάλιση έως 75 ετών
• Φ.Π.Α.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ

Ότι ρητά αναφέρεται ως προτεινόμενο ή προαιρετικό