ΑΓΓΕΛΟΣ Π. ΣΑΚΚΕΤΟΣ 22/09/2020

Τι θα λέγατε για ένα ωραίο και μαγευτικό … Σεργιάνι;
ΝΑ ΠΟΥ έμαθα κι εγώ, ότι είχα έναν μακρινό συγγενή και συγχωριανό, τον Πάνο (Παναγιώτη) Κατσιάμπουλα, που έχει τουριστικό γραφείο, το γνωστό “Sergiani Travel”, το οποίο βρίσκεται στο Περιστέρι (Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45, ακριβώς εκεί που είναι ο σταθμός του Μετρό.)

Περιχαρής σχηματίζω τον αριθμό τηλεφώνου 210.5712451, αλλά μιλάει. Παίρνω τον άλλο αριθμό 210.8212452, αλλά κι αυτό μιλάει. Ξαναπαίρνω τον πρώτο αριθμό και ακούω στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής μια ευγενική φωνή:

–“Sergiani Travel”, εκεί;

–Μάλιστα, κύριε! Σε τι μπορώ να σας εξυπηρετήσω;

–Μιλώ με τον κ. Κατσιάμπουλα;

–Ακριβώς!

–Τον Παναγιώτη Κατσιάμπουλα;

–Μάλιστα!

–Τι θα λέγατε να πιούμε έναν καφέ στο σπίτι ενός μακρινού συγγενή και συγχωριανού, του Άγγελου Σακκέτου;

ΟΦΕΙΛΩ να ομολογήσω ότι ο Πάνος αιφνιδιάστηκε ευχάριστα. Και η έκπληξή του ήταν τόσο μεγάλη, αφού δεν πέρασε λίγη ώρα και βρέθηκε στο σπίτι μου, ενώ αχνιστός καφές ανέδιδε την εξαιρετική ευωδία του!
–Βρε, Πανούλη, πόσα χρόνια έχουμε να τα πούμε;
–Πολλά χρόνια!.. Θυμάμαι που ήμουν μικρός και όλοι μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τον αδικοχαμένο πατεράκο σου!.. «Θος σχωρέστον» ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος!

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ δεν σταμάτησε εκεί. Περιεστράφη στα ήθη και τα έθιμα του χωριού μας. Πώς γινόντουσαν, για παράδειγμα, οι καλλιέργειες των σιτηρών, τα οργώματα με τον μυρωδάτο από την βροχή αέρα, το θέρος με τον καυτερό ήλιο, το αλώνισμα με τους βαλμάδες και την βραστογαλιά, που όσο ήταν ζεστή σε αποκοίμιζε γλυκά, το νυχτερινό λύχνισμα, καθώς κατέβαζε δροσερό αγέρι το βουνό του Προφήτη Ηλία και της Αγίας Τριάδος, το στάρι στο μύλο και τόσα άλλα.

–Αχ, βρε Άγγελε! Ας ήταν να γυρίζαμε όλα αυτά τα χρόνια πίσω! Και μιλάς μόνο για το στάρι!.. Ξεχνάμε άραγε το κοκολόϊ από το ράβδισμα της καστανιάς ή της καρυδιάς, τον τρύγο με τα παραδοσιακά τραγούδια, τα πατητήρια, τον μούστο που ρίχναμε στο βουτσί και φτιάχναμε ακόμη και μουσταλευριά ή πετιμέζι και τσίπουρο από τα τσαμπίδια!
— Άστα, Πάνο, μη μου τα θυμάσαι, γιατί παρά την κινητική δυσκολία μου, αισθάνομαι την ανάγκη να πεταχτώ σαν αποδημητικό πουλί στο χωριό!..

–Πού είναι, βρε Άγγελε, εκείνα τα πανηγύρια, το Πάσχα, τα Χριστούγεννα, που σφάζαμε τα χοιρινά και φτιάχναμε τόσα πολλά πράγματα…

— … και τι δεν φτιάχναμε από το χοιρινό, βρε Πάνο;
— … τις περίφημες και τόσο τραγανιστές τσιγαρίδες, το αλησμόνητο παστό, τον περιβόητο πατσά, την ευωδιαστή ωματιά, τα εύγεστα και τόσο αγνά λουκάνικα, …

— Ακόμη και λευκό σαπούνι, που βράζαμε στο λεβέτη και το κόβαμε σε χοντρές φέτες!..

Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ συνεχιζόταν με τον ίδιο ρυθμό! Οι αναμνήσεις σκόρπιζαν μπροστά μας τις νοσταλγικές εικόνες, ενώ η ευγενέστατη και τόσο συμπαθητική σύζυγός του, Ειρήνη, μας έφτιαχνε τον δεύτερο αχνιστό καφέ!

–Πανούλη, του είπα κάποια στιγμή: Διαπίστωσα ότι έχουμε κάτι πολύ κοινό!
–Ποιο είναι αυτό;
–Τα ταξίδια!.. Τι χαρά αισθάνθηκα, που άκουσα ότι έχεις ανοίξει ταξιδιωτικό γραφείο, το γνωστό “Sergiani Travel”, που βρίσκεται στο Περιστέρι (Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45, ακριβώς εκεί που είναι ο σταθμός του Μετρό), Είναι αλήθεια;

–Αλήθεια, Άγγελε! Κι από τότε η ζωή μου πήρε άλλο χρώμα. Άλλωστε, επειδή ξέρω πόσα ταξίδια έχεις κάνει και συ με τα διάφορα ταξιδιωτικά γραφεία, καταλαβαίνω πώς πλούτισες τις εμπειρίες σου μ’ αυτά.

–Πράγματι, Πάνο! Έχεις δίκιο! Τα ταξίδια σου αλλάζουν την ζωή! Ακόμη περισσότερο όταν και συ ασχολείσαι με οργανωμένα ταξίδια, αν θες ατομικά και γαμήλια, με ενοικιάσεις πούλμαν, με πακέτα εκδρομών, με οργανωμένες κρουαζιέρες, εισιτήρια και τόσα άλλα.

–Ένα πράγμα, δεν άκουσα Πανούλη!
–Τι πράγμα;
–Δεν οργανώσαμε ένα ταξίδι στο χωριό μας, το Βεσίνι Καλαβρύτων, όπου μας καρτερούν ακόμη τα πεντάγλυκα σταφύλια κρεμασμένα στις κληματαριές της αυλής μας και για να πιούμε ένα τσουκαλόκαφτο τσιπουράκι, στα Βεσιναίϊκα, όπου και το πατρικό σου σπίτι!

–Θαυμάσια ιδέα, λέει ο Πάνος, ενώ η σύζυγός του Ειρήνη χαμογελούσε με ικανοποίηση, κάτι που είμαστε βέβαιοι ότι θα χαμογελάνε και τα εξαίρετα παιδιά του, ο Γιώργος και η Μαρία!
΄Αλλωστε, από την ομηρική εποχή, τα ταξίδια ήταν ένα ακόμη φως στις γνώσεις των ανθρώπων. «Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων», έλεγε ο παππούς μας ο Όμηρος. Που σημαίνει: «Γνώρισε τις πόλεις και τον νου πολλών ανθρώπων.» (Οδύσσεια α’ 3)

Panagiotis Kwn.

1 εβδομάδα πριν Ιδανικό ταξιδιωτικό για μονοήμερες εξορμήσεις και όχι μόνο. Πεντακάθαρο το πούλμαν, ευγενεστατος ο οδηγός και ευχάριστη ατμόσφαιρα καθ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού. Σας ευχαριστώ πολύ και θα τα πούμε σύντομα πάλι!
Mavrias spiros

7 ημέρες πριν Έχω συνεργαστεί με πολλά τουριστικά γραφεία στα 30 χρόνια που έχουμε το ξενοδοχείο Πρώτη φορά είδα τέτοια οργάνωση μπράβο στην ομάδα σας
Irini Anastasiadoy

5 ημέρες πριν
Vojsava konti

6 ημέρες πριν Το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο. Εγώ και ο άντρας μου είμαστε πολύ ικανοποιημενοι! Φανταστικες και προσιτές τιμές με αρκετούς και ωραίους προορισμους! Εάν σκέφτεστε ένα ταξίδι η ακόμα και ένα σαββατοκύριακο μακριά από τα προβλήματα τις καθημερινοτητας δεν θα βρείτε φθηνότερο!
Sofokli Kondi

6 ημέρες πριν Σύμφωνα με την εμπειρία μας είναι το καλύτερο ταξιδιωτικό γραφείο με ωραίους προορισμούς και καλύτερες τιμές, το συνιστώ ανεπιφύλακτα.
alexis perifanopoulos

6 ημέρες πριν
Nikos Katsiampoulas

6 ημέρες πριν
νικος βιαρος

6 ημέρες πριν
ΠΕΤΡΟΣ ΦΟΥΣΤΕΡΗΣ

6 ημέρες πριν
KALLIOPI MAVRI

6 ημέρες πριν Ασφαλη ταξιδια, υπεύθυνοι οδηγοί, οικονομικα πακέτα, πολύ καλές παροχές , συνδυασμός επίσκεψης τόπων με άνεση και πολύωρη παραμονή σε κάθε μέρος, φιλικη και εξυπηρετικη , η ομάδα του sergiani !!! Σας ευχαριστώ που είστε στη ζωή μου!
Mary Tsa

6 ημέρες πριν
katerina Panourgia

6 ημέρες πριν
Λουκάς Κορογιαννος

6 ημέρες πριν
thedmts gaming

6 ημέρες πριν Ο SERGIANI TRAVEL είναι απλά καταπληκτικό γραφείο εκδρομών είναι πάρα πολύ φιλόξενοι και υπέροχη άνθρωποι το συστήνω ανεπιφύλακτα θα περάσετε καταπληκτικά μαζί τους και σε ότι χρειαστείτε είναι άμεσα μαζί σας να σας βοηθήσουν
voula karamolegou

6 ημέρες πριν Ο χρήστης δεν έγραψε αξιολόγηση, αλλά καταχώρισε μια βαθμολογία.
Μάκης Σιτές

7 ημέρες πριν
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΤΣΙΟΥΚΗΣ

7 ημέρες πριν

Ειρήνη Τσιπράκη: Ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας! Περνάμε υπέροχα., τοσο στις μόνο ημέρες όσο και στις πολυήμερες εκδρομές, που διοργανώνουν, γιατί είναι σωστοί επαγγελματίες και καλά παιδιά. Παναγιώτη και Σοφία, σύντομα ελπίζω να πυκνωσου οι συ ταξιδιώτες . Καλή σεζόν!

Μιχαήλ Καζάκος Eσύ στα ταξίδια είσαι εγγύηση και σωστός επαγγελματίας η παροιμία λέει καλύτερα να σε ζηλεύουνε πάρα να σε λυπούνται καλό βραδυ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΜΠΡΑΚΗΣ το sergiani travel είναι εγγύηση και παρέχει ποιότητα στα ταξειδια του…..

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΑΥΡΗ Έχω ταξιδέψει με πολλά γραφεία στην Ελλάδα, σε εσάς βρήκα κάτι παραπάνω, είστε το γραφείο που δείχνεται το πρόσωπό του!!

Katerina Manousaka Θέλω να ταξιδεύω συνεχεία το συστήνω !!!!!

Βιβή Τσούλου Συνεχίστε να δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό με τις υπέροχες εκδρομές σας και εμείς να ακολουθούμε!

Θοδωρής Αναγνωστόπουλος Ούτε στο μικρό σας δαχτυλάκι δεν μπορούν να σας ανταγωνιστούν μπράβο σας !!

Ως Διευθυντής του ΓΕΛ Δάφνης Καλαβρύτων θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την άψογη οργάνωση και εκτέλεση της εκδρομής της Γ΄ τάξης του σχολείου μας στα Ιωάννινα από 06/02/2014 έως 09/02/2014.
Η συνεισφορά του Γραφείου σας ήταν καθοριστική για την επιτυχημένη και ασφαλή διενέργεια της εκδρομής με αποτέλεσμα τόσο οι συνοδοί καθηγητές όσο και οι μαθητές να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι.
Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω για τους τέσσερις οδηγούς των λεωφορείων, οι οποίοι με εξαιρετική ευγένεια και μεγάλη προθυμία έκαναν τα πάντα για να ανταποκριθούν στις αιτήσεις της εκδρομής.

Χρήστος Αθανασούλης Έχει φθηνές εκδρομές για να ταξιδεύουν όλοι !!

Κατερινα Χαραλαμποπουλου Καλές βουτιές!!!!! Δεν ξέρω που να σας πρωτοακολουθήσω.!!!!! Όπου πάτε είναι όλα τέλεια. Μπράβο σας. Φιλάκια

Florinda Muka Καλά να περάσετε αυτή η παραλία είναι όλα τα λεφτά!!

Elenh Mol Απίθανα μπράβο σας Πέτρος, Ελένη, Παναγιώτη,Σοφία, Γιώργο!!

Eleni Volakaki υπέροχο ταξίδι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τις φίλες που συμμετείχαν στην εκδρομή που πραγματοποίησε ο σύλλογος στο Πάπιγγο καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο sergiani travel για τη άψογη διοργάνωση και ανθρώπινης πράξεις της εκδρομής, επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κυρία Σοφία την συνοδό του γραφείου .
Η αγάπη σας και η στήριξη σας στο σύλλογο μας δυναμώνει την καλή διάθεση και ενεργητικότητα να υλοποιήσουμε όλους τους σκοπούς και στόχους του Συλλόγου μας. και ευελπιστούμε για την παρουσία σας σε επόμενες εκδηλώσεις.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Ελένη Βασάκου Ευχαριστουμε πολυ περάσαμε τέλεια!!

Σταυρούλα Μπότη Καλή μας ημέρα ξεκινήσαμε για Σκιάθο, Κουκουναριές ερχόμαστε Ευχαριστούμε

Αγγελική Μιχαηλίδου Ευχαριστουμε πολύ!!!!!!!

Χαριτίνη Φεγ. Τέλειο δώρο για την Σκιάθο περάσαμε τέλεια θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από το sergiani δημοσίως Ευχαριστούμε!

Georgia Petropoulou Σας ευχαριστούμε παρά πολύ για την εκδρομή στην Ελαφόνησο είστε μοναδική στις μονοήμερες εκδρομές!!

Σταυρούλα Μπαρμπαδάκη Ευχαριστούμε πολύ είστε υπέροχοι άνθρωποι!!

Xrysa Baroni Καταπληκτική εκδρομή στην Ελαφόνησο θα σας βάλουμε 4* γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο όμως. Και σίγουρα την επόμενη φορά θα το δείτε καλύτερα Ευχαριστούμε πάντως !!!

Μαρία Καραδήμα φθηνές εκδρομές και έξυπνες διαδρομές

Αντώνιος Τζιούρτζιας ίσως κάτι καλύτερο από τα απρόσωπα γραφεία

Μοντέλου Γεωργία Οφείλουμε λοιπόν ενα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!! στο sergiani travel στα μέλη του Συλλόγου μας που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά και ήρθαν στη συντροφιά μας.

Γκέλυ Παπαδοπούλου Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την όμορφη εκδρομή, την άψογη εξυπηρέτηση που μας
πρόσφερε το γραφείο σας.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κύριο Παναγιώτη στην Καστοριά που ήταν κοντά μας σε
ότι χρειαστήκαμε. Ήταν πρόθυμος όλες τις ώρες μετά την ξενάγηση απο την Σόφη ή Σοφία να μας εξυπηρετεί και να
μας βοηθάει όποτε τον χρειαζόμασταν ( για τη μετακίνησή μας , για ότι χρειάστηκα για το
παιδί μου και μας βρήκατε λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθώς όπως
ξέρετε ταξιδεύαμε τρεις χρονιές μαζί ) . Το σημαντικότερο είναι πως το τηλέφωνο τους ήταν ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για
μας. Σας ευχαριστώ Δημοσίως γιατί το Αξίζετε Γκέλυ- Γεωργάκης !!!

Έλενα Γαλαίου Σας ευχαριστούμε για το Μήλο ξωτικών περάσαμε τέλεια

Natalia Paliampelu ξεκινήσαμε την εκδρομή στην Ελαφονησο ήμασταν διστακτικοί στην αρχή , γιατί ταξιδεύαμε πρώτη φορά με το γραφείο αυτό πολύ καλοί άνθρωποι ο οδηγός πολύ επαγγελματιας βέβαια έτρεχε λίγο για να προλάβει το καραβάκι άλλα δεν μας κούνησε για να ζαλιστούμε ευχαριστούμε και θα ερχόμαστε συνέχεια .

Niki Kontzia Ωραία εκδρομή νομίζαμε πως επειδή ήταν φθηνή ότι δεν θα ήταν και αναξιόπιστο το γραφείο, αλλά κάναμε λάθος όλη η παρέα το συνιστούμε γιατί δεν είναι απρόσωπο γραφείο και τα παιδιά είναι τέλεια Παναγιώτης Οδηγάρα και συνοδός ή Σοφία Χιλιαδού 19/07/2020

Great tours with safety and professionalism. Από τα καλύτερα γραφεία στην Αθήνα! Εξαιρετικοί επαγγελματίες με γνώσεις και υπευθυνότητα

– Joanna T

Τέλειο ταξιδιωτικό πόλη ευγενική και εξυπηρετική μπράβο και οικονομικά το συστήνω ανεπιφύλακτα

– thedmts g

Υπέροχοι προορισμοί με τις καλύτερες τιμές

– Σόφη Κ

NITSA L

42 εβδομάδες πριν
Εξαιρετικο!αψογο! Excellent! Flawless!
Sarrhs _

45 εβδομάδες πριν
Είναι πάρα πολύ ωραίο αξίζει να κάνετε ταξίδι με το sergiani travrl holidays
Marria Drakwnaki

45 εβδομάδες πριν
Joanna Tsoukala

45 εβδομάδες πριν Great tours with safety and professionalism. Από τα καλύτερα γραφεία στην Αθήνα! Εξαιρετικοί επαγγελματίες με γνώσεις και υπευθυνότητα Great tours with safety and professionalism. One of the best offices in Athens! Excellent professionals with knowledge and responsibility
Sergio Kouka

45 εβδομάδες πριν
katerina piii

45 εβδομάδες πριν
Stelios Skamagas

47 εβδομάδες πριν ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ
Sia M

49 εβδομάδες πριν
Μην κλέβεις κλεφτη Μην κλέβεις κλεφτη

26 Αυγ 2019 Η μονοήμερη στη Χιλιαδου όταν απιθανη ο οδηγός αψογος επαγγελματιας η αρχηγός μας κυρία Σοφία ήταν πλήρως βοηθητικη αλλά ταυτόχρονα χωρίς να σε αγχωνει όπως συμβαίνει σε αλλά γραφεία καταπληκτικές τιμές και αψογη εξυπηρέτηση το συστήνω ανεπιφύλακτα
KALLIOPI MAVRI

21 Οκτ 2018 Τέλειο !!!!!!!!!
aikaterini stamatopoulou

26 Ιουν 2019
ειρηνη σαριδη

29 Απρ 2019
9 Ιαν 2019
Μαρουλα Σανταμουρη

19 Δεκ 2018 ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑ . ΑΨΟΓΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ. ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΣΟΦΊΑ ΗΞΕΡΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ-ΠΟΥ ΓΙΑ 3 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΘΥΜΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ….!!!
Σπύρος Σμυρνής

21 Φεβ 2018 Άψογη εξυπηρέτηση υπέροχες επιλογές γιε εκδρομή ότι πρέπει και αξιοπρεπές προσωπικό καθώς και σωστές τιμές μπράβο σας 😉
Nikos Katsiampoulas

28 Νοε 2017
ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΚΑΛΛΙΚΟΥΡΔΗΣ

7 Μαΐ 2017
katerina kypraiou

12 Μαΐ 2015 Η αψογη εξυπηρετηση!
Κωνσταντίνα Κυριαζη

17 ώρες πριν
Unique Holidays Bureau

Χθες Επαγγελματίες με διάθεση και μεράκι!! Συνεργαζόμαστε χρόνια στις ενοικιάσεις πούλμαν για εκδρομές και πάντα οι οδηγοί είναι επαγγελματίες, τα οχήματα άψογα και καθαρά και τηρούνται οι χρόνοι στο έπακρο!! Συνεχίστε την καλή δουλειά!!
Μητσάκος Μοσχάτος

2 ημέρες πριν Περάσαμε τέλεια… Η σύνοδος ήταν πλήρως ενημερωμένη τόσο για την τοποθεσία όσο και για το που θα κάτσουμε να φάμε… Το καλύτερο ήταν η ευχάριστη ατμόσφαιρα στο πούλμαν, όλοι μαζί μια παρέα…Ευχαριστούμε πολύ θα τα πούμε στην επόμενη εκδρομή…!!
Παναγιώτης Τζουγανάτος

3 ημέρες πριν
daniela ignat

5 ημέρες πριν