Ειρήνη Τσιπράκη:  Ένα από τα καλύτερα ταξιδιωτικά γραφεία της Αθήνας! Περνάμε υπέροχα., τοσο στις μόνο ημέρες όσο και στις πολυήμερες εκδρομές, που διοργανώνουν, γιατί είναι σωστοί επαγγελματίες και καλά παιδιά. Παναγιώτη και Σοφία, σύντομα ελπίζω να πυκνωσου οι συ ταξιδιώτες . Καλή σεζόν!

Μιχαήλ Καζάκος  Eσύ στα ταξίδια είσαι εγγύηση και σωστός επαγγελματίας η παροιμία λέει καλύτερα να σε ζηλεύουνε πάρα να σε λυπούνται καλό βραδυ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΜΠΡΑΚΗΣ το sergiani travel είναι εγγύηση και παρέχει ποιότητα στα ταξειδια του…..

ΚΑΛΛΙΟΠΗ ΜΑΥΡΗ  Έχω ταξιδέψει με πολλά γραφεία στην Ελλάδα, σε εσάς βρήκα κάτι παραπάνω, είστε το γραφείο που δείχνεται το πρόσωπό του!!

Katerina Manousaka   Θέλω να ταξιδεύω συνεχεία το συστήνω !!!!!

Βιβή Τσούλου Συνεχίστε να δίνεται τον καλύτερο σας εαυτό με τις υπέροχες εκδρομές σας και εμείς να ακολουθούμε!

Θοδωρής Αναγνωστόπουλος Ούτε στο μικρό σας δαχτυλάκι δεν μπορούν να σας ανταγωνιστούν μπράβο σας !!

Ως Διευθυντής του ΓΕΛ Δάφνης Καλαβρύτων θα ήθελα να σας εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες για την άψογη οργάνωση και εκτέλεση της εκδρομής της Γ΄ τάξης του σχολείου μας στα Ιωάννινα από 06/02/2014 έως 09/02/2014.
Η συνεισφορά του Γραφείου σας ήταν καθοριστική για την επιτυχημένη και ασφαλή διενέργεια της εκδρομής με αποτέλεσμα τόσο οι συνοδοί καθηγητές όσο και οι μαθητές να μείνουν απόλυτα ευχαριστημένοι.
Ιδιαίτερη μνεία θα ήθελα να κάνω για τους τέσσερις οδηγούς των λεωφορείων, οι οποίοι με εξαιρετική ευγένεια και μεγάλη προθυμία έκαναν τα πάντα για να ανταποκριθούν στις αιτήσεις της εκδρομής.

Χρήστος Αθανασούλης  Έχει φθηνές εκδρομές για να ταξιδεύουν όλοι !!

Κατερινα Χαραλαμποπουλου Καλές βουτιές!!!!! Δεν ξέρω που να σας πρωτοακολουθήσω.!!!!! Όπου πάτε είναι όλα τέλεια. Μπράβο σας. Φιλάκια

Florinda Muka Καλά να περάσετε αυτή η παραλία είναι όλα τα λεφτά!!

Elenh Mol Απίθανα  μπράβο σας Πέτρος, Ελένη, Παναγιώτη,Σοφία, Γιώργο!!

Eleni Volakaki υπέροχο ταξίδι.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους φίλους και τις φίλες που συμμετείχαν στην εκδρομή που πραγματοποίησε ο σύλλογος στο Πάπιγγο  καθώς και το ταξιδιωτικό γραφείο sergiani travel για τη άψογη διοργάνωση και ανθρώπινης πράξεις  της εκδρομής, επίσης να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα την κυρία Σοφία την συνοδό του γραφείου .
Η αγάπη σας και η στήριξη σας στο σύλλογο μας δυναμώνει την καλή διάθεση και ενεργητικότητα να υλοποιήσουμε όλους τους σκοπούς και στόχους του Συλλόγου μας. και ευελπιστούμε για την παρουσία σας σε επόμενες εκδηλώσεις.
Με εκτίμηση το Δ.Σ.

Ελένη Βασάκου  Ευχαριστουμε πολυ περάσαμε τέλεια!!

Σταυρούλα Μπότη Καλή μας ημέρα ξεκινήσαμε για Σκιάθο, Κουκουναριές ερχόμαστε   Ευχαριστούμε 

Αγγελική Μιχαηλίδου Ευχαριστουμε πολύ!!!!!!!

Χαριτίνη Φεγ. Τέλειο δώρο για την Σκιάθο περάσαμε τέλεια θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά από το sergiani δημοσίως  Ευχαριστούμε!

Georgia Petropoulou Σας ευχαριστούμε παρά πολύ για την εκδρομή στην Ελαφόνησο είστε μοναδική στις μονοήμερες εκδρομές!!

Σταυρούλα Μπαρμπαδάκη Ευχαριστούμε πολύ είστε υπέροχοι άνθρωποι!!

Xrysa Baroni  Καταπληκτική εκδρομή στην Ελαφόνησο θα σας βάλουμε 4* γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο όμως. Και σίγουρα την επόμενη φορά θα το δείτε καλύτερα Ευχαριστούμε πάντως !!!

 Μαρία Καραδήμα φθηνές εκδρομές και έξυπνες διαδρομές

Αντώνιος Τζιούρτζιας  ίσως κάτι καλύτερο από τα απρόσωπα γραφεία

Μοντέλου Γεωργία  Οφείλουμε λοιπόν ενα πολύ μεγάλο  ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!  στο sergiani travel στα μέλη του Συλλόγου μας που μας εμπιστεύτηκαν για άλλη μια φορά και ήρθαν στη συντροφιά μας.

Γκέλυ Παπαδοπούλου Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την όμορφη εκδρομή, την άψογη εξυπηρέτηση που μας
πρόσφερε το γραφείο σας.
Προσωπικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κύριο Παναγιώτη στην Καστοριά που ήταν κοντά μας σε
ότι χρειαστήκαμε. Ήταν πρόθυμος όλες τις ώρες μετά την ξενάγηση απο την Σόφη ή Σοφία να μας εξυπηρετεί και να
μας βοηθάει όποτε τον χρειαζόμασταν ( για τη μετακίνησή μας , για ότι χρειάστηκα για το
παιδί μου και μας βρήκατε  λύσεις σε όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε καθώς όπως
ξέρετε ταξιδεύαμε τρεις χρονιές  μαζί ) . Το σημαντικότερο είναι πως το τηλέφωνο τους ήταν ανοιχτό 24 ώρες το 24ωρο για
μας.  Σας ευχαριστώ Δημοσίως γιατί το Αξίζετε Γκέλυ- Γεωργάκης !!! 

Έλενα Γαλαίου Σας ευχαριστούμε για το Μήλο ξωτικών περάσαμε τέλεια

Natalia Paliampelu ξεκινήσαμε την εκδρομή στην Ελαφονησο ήμασταν διστακτικοί στην αρχή , γιατί ταξιδεύαμε πρώτη φορά με το γραφείο αυτό πολύ καλοί άνθρωποι ο οδηγός πολύ επαγγελματιας βέβαια έτρεχε λίγο για να προλάβει το καραβάκι άλλα δεν μας κούνησε για να ζαλιστούμε ευχαριστούμε και θα ερχόμαστε συνέχεια .

Niki Kontzia Ωραία εκδρομή νομίζαμε πως επειδή ήταν φθηνή ότι δεν θα ήταν και αναξιόπιστο το γραφείο, αλλά κάναμε λάθος όλη η παρέα το συνιστούμε γιατί δεν είναι απρόσωπο γραφείο και τα παιδιά είναι τέλεια Παναγιώτης Οδηγάρα και συνοδός ή Σοφία  Χιλιαδού 19/07/2020