3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 

Αναλυτικό πρόγραμμα

1η μέρα: Αναχώρηση στις 07:30 από το γραφείο μας  και κάνοντας τις απαραίτητες στάσεις καθ’ οδόν για καφέ, ξεκούραση, φαγητό κ.λ.π., φτάνουμε το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας, στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, την Κασσάνδρα. Τακτοποίηση στα δωμάτιά μας, ξεκούραση & το βράδυ δείπνο στο ξενοδοχείο.
2η  μέρα: Αφού πάρουμε το πρωινό στο ξενοδοχείο μας, επιβιβαζόμαστε στο πούλμαν και αναχωρούμε για Ουρανούπολη. Επιβίβαση στο κρουαζιερόπλοιο για την κρουαζιέρα στη δυτική πλευρά του Όρους Άθως.
Το Άγιο(ν) Όρος αποτελεί αυτοδιοίκητο τμήμα του Ελληνικού Κράτους, που βρίσκεται στη χερσόνησο του Άθω της Χαλκιδικής στη Μακεδονία. Περιλαμβάνει τις είκοσι Ιερές Μονές, τα εξαρτήματά τους και διάφορα καταστήματα και υπηρεσίες. Ανεπίσημα χαρακτηρίζεται ως «Αυτόνομη Μοναστική Πολιτεία». 
Σε συνεννόηση με τη μονή, θα μας φέρουν στο κρουαζιερόπλοιο κειμήλια και οστά να προσκυνήσουμε και στη συνέχεια επιστρέφουμε στην Ουρανούπολη. Παραμονή για φαγητό και πριν επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας, καφεδάκι στον Νέο Μαρμαρά στη Σιθωνία (μεσαίο πόδι). Δείπνο, διανυκτέρευση.
3η μέρα: Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για Θεσσαλονίκη. Παραμονή για βόλτα, ψώνια, φαγητό, κ.λ.π. και αναχώρηση για Νίκαια με ενδιάμεσες στάσεις για τα απαραίτητα.
Συνεχίζουμε για το ταξίδι της επιστροφής στη Νίκαια με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ, ξεκούραση κλπ.

Τιμή κατ’ άτομο με Η/Β:
Δίκλινο:                       €
Μονόκλινο:                €

Περιλαμβάνονται:
* Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν
* 2 Διανυκτερεύσεις στη Χανιώτη, Κασσάνδρα Χαλκιδικής ( Ξενοδοχείο Hilltop) 3***
* 2 πρωινά  
* 2 δείπνα
* Ομαδική ασφαλιστική κάλυψη
* Φ.Π.Α
* Διόδια αυτοκινητοδρόμων 

Δεν περιλαμβάνονται:
* Η κρουαζιέρα στο Όρος Άθως (15€)
* Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Σημειώσεις :
* Το πρόγραμμα μπορεί να διαφοροποιηθεί για την καλύτερη οργάνωση της εκδρομής.