Αναχώρηση:

 

1η Ημέρα: Πειραιάς – Σύρος
Συγκέντρωση στο στο Γραφείο μας και μεταφορά στο λιμάνι. Επιβίβαση στο πλοίο με προορισμό την Σύρο (11:35 άφιξη) και μεταφορά στο ξενοδοχείο – τακτοποίηση στα δωμάτια. Στη συνέχεια θα έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη μας γνωριμία στην πόλη της Ερμούπολης την πρωτεύουσα των Κυκλάδων. Ελεύθερο χρόνο για φαγητό και βόλτα, επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Βραδινή προαιρετική έξοδος στην πόλη.

2η Ημέρα: Ερμούπολη
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχωρούμε για την ξενάγηση μας στην Ερμούπολη. Θα επισκεφτούμε τον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, την συνοικία ¨Βαπόρια¨ με τα νεοκλασικά μέγαρα και την ¨μικρή Βενετία¨, το μνημείο του ¨άταφου αγωνιστή¨, προαιρετική επίσκεψη στο πρώτο θέατρο όπερα της Ελλάδος και επίσκεψη στο θεατρικό μουσείο, το πνευματικό κέντρο και το μουσείο με τα αντίγραφα Κυκλαδικής Τέχνης, το αρχαιολογικό μουσείο, το πρώτο γυμνάσιο της νέας Ελλάδος, το μοναδικό Δημαρχείο στην μαρμάρινη πλατεία Μιαούλη και τέλος μέσα από την αγορά θα φθάσουμε στον Ιερό Ναό της Κοίμησης της Θεοτόκου για να θαυμάσουμε την ομώνυμη αυθεντική εικόνα του ELGRECO. Στη συνέχεια για την Άνω Σύρο όπου θα επισκεφτούμε τον Καθολικό Καθεδρικό Ναό του Αγίου Γεωργίου, το Μοναστήρι των Καπουτσίνων, το Μοναστήρι των Ιησουϊτών, την ¨Πιάτσα¨ και τα λαογραφικά μουσεία. Φαγητό και επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Βραδινή προαιρετική έξοδος. Διανυκτέρευση.

3η Ημέρα: Το Νησί Γύρο – Γύρο
Πρωινό στο ξενοδοχείο και αναχώρηση για το γύρο του νησιού! Στη διαδρομή θα δούμε όλο το νότιο τμήμα περνώντας από τα χωριά με τις θαυμάσιες παραλίες Βάρη, Μέγα Γιαλό, Ποσειδωνία ή Ντελαγκράτσια, Φοίνικας, Γαλησσά και Κίνι. Στην «αρχόντισσα των Κυκλάδων», την πανέμορφη Συρό, κάθε περιοχή έχει το δικό της χρώμα και την δική της ιστορία. Στον κόλπο του Φοίνικα και σε απόσταση 10 χιλιομέτρων από την Ερμούπολη, βρίσκεται η Ποσειδωνία, γνωστή και ως Ντελαγκράτσια. Το όνομά της προέρχεται από την εκκλησία της Μαντόνα Ντε λα Γκράτσια. Αποτελούσε το αγαπημένο σημείο του νησιού για τις θερινές διακοπές των πλούσιων συριανών. Έχει λιμανάκι, που δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να φτάσουν εκεί με σκάφος. Κάθε γωνιά της πλούσιας συνοικίας εντυπωσιάζει τους επισκέπτες, αφού είναι γεμάτη με νεοκλασικές επαύλεις με μεγάλους κήπους και πύργους. Όλα τα κτίρια είναι καλοδιατηρημένα και αντανακλούν την αίγλη μιας άλλης εποχής. Άλλες εντυπωσιακές επαύλεις είναι η Βίλα Γιαννικόγλου, η οικία Ταλάκη, η βίλα Βαλμά και ο πύργος Γεωργιάδη. Επιστροφή στην Ερμούπολη. Ελεύθερος χρόνος για την τελευταία βόλτα μας στην Ερμούπολη. Αναχώρηση με το πλοίο για την επιστροφή μας στο λιμάνι του Πειραιά και Αθήνα.

Τιμές κατ΄άτομο:

Δίκλινο:
Μονόκλινο:
3ο άτομο:

Οι Παροχές που Περιλαμβάνονται στην Εκδρομή:

Εισιτήρια πλοίου Πειραιάς – Σύρος – Πειραιάς με BLUE STAR FERRIES (οικονομική θέση).
Διαμονή στο ξενοδοχείο Faros Resort Hotel 4* στον Αζόλυμνο της Σύρου.
Πλούσιο μπουφέ πρόγευμα.
Μεταφορές από/ προς το λιμάνι στο ξενοδοχείο κατά την άφιξη/αναχώρηση.
Αρχηγός / Συνοδός (στη Σύρο)
Ασφάλεια αστικής ευθύνης & ταξιδιωτική στους εκδρομείς ως 75 ετών.
Φ.Π.Α 13%
Εκδρομή γύρος νησιού.

Δεν περιλαμβάνονται:

Φόρος διαμονής, ο οποίος καταβάλλεται στο ξενοδοχείο και είναι 3€ το δωμάτιο τη βραδιά.
Φαγητά, Φιλοδωρίματα, Μουσεία Προσωπικά ψώνια κ.τ.λ
Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό.