Αναχώρηση:

 

ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ-ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ-ΕΛΑΤΗ

Αναχώρηση από Σύνταγμα Ομόνοια και από το Γραφείο μας  με προορισμό την Λίμνη Πλαστήρα με μία ενδιάμεση στάση.Η Λίμνη Πλαστήρα είναι μία τεχνητή λίμνη που απλώνεται στο οροπέδιο της Νεβρόπολης. Η περιοχή οφείλει το όνομά της στην πληθώρα ελαφιών που ζούσαν κάποτε εκεί, καθώς νεβρός σημαίνει μικρό ελάφι. Η σύλληψη της ιδέας δημιουργίας τεχνητής λίμνης στην περιοχή, ανήκει στον σπουδαίο στρατηγό και πολιτικό Νικόλαο Πλαστήρα, ο οποίος κατάγεται από το γραφικό αγραφιώτικο χωριό Μορφοβούνι. Ελεύθερος χρόνος για Φαγητό και καφέ.  Επόμενη προορισμός μας θα είναι η Ελάτη όπου θα διανυκτερεύσουμε. Χτισμένη στη νοτιοδυτική πλευρά του Κόζιακα, σε ύψος 950 μ., σε ένα ονειρικό ορεινό τοπίο όπου κυριαρχούν τα έλατα, η Ελάτη είναι το μεγαλύτερο χωριό του ορεινού όγκου των Τρικάλων και ένας από τους πιο αγαπημένους ορεινούς προορισμούς στην Ελλάδα. Η περιοχή προσφέρεται για μικρές και μεγαλύτερες εκδρομές στα γύρω γραφικά χωριά και πλήθος υπαίθριων δραστηριοτήτων στο βουνό –το χιονοδρομικό κέντρο του Περτουλίου βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής–, για περιπάτους στο δάσος, αλλά και στον ποταμό Αχελώο που έχει εκεί τις πηγές του.  Διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΜΕΡΑ: ΕΛΑΤΗ-ΠΕΡΤΟΥΛΙ-ΜΕΤΕΩΡΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ

Μετά το πρωινό θα αναχωρήσουμε για να επισκεφτούμε το χωριό Περτούλι.  Το Περτούλι είναι ένα τουριστικό θέρετρο των Τρικάλων  και βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από το Χιονοδρομικό Κέντρο. Χτισμένο μέσα στα έλατα, σε υψόμετρο 1.100 μέτρων,  είναι ιδανική επιλογή για πεζοπορικές διαδρομές.  Είναι γνωστά τα Λιβάδια Περτουλίου, περιοχή όπου βρίσκεται  το Πανεπιστημιακό Ελατόδασος. Εκεί,  ζαρκάδια και ελάφια μπορεί να περάσουν από δίπλα σας , την ώρα του κάνετε πικνίκ ή βόλτα στους χώρους αναψυχής. Το τοπίο στο Περτούλι  έχει γενικώς άρωμα  Άλπεων ! Το Χιονοδρομικό Κέντρο  που ιδρύθηκε  το 1983, έδωσε τουριστική ώθηση στην περιοχή, κάνοντας το Περτούλι αγαπητό  όχι μόνο στους  σκιέρ αλλά και στους  πεζοπόρους  και  στους  φυσιολάτρεις. Ελεύθερος χρόνος για καφέ. Επόμενος προορισμός θα είναι τα Μετέωρα  όπου θα επισκεφτούμε τον Μοναστήρι του Αγίου Στεφάνου  κατηφορίζοντας για την  τελευταία μας στάση θα είναι η πόλη των Τρικάλων όπου θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για βόλτα φαγητό και καφέ. Αναχώρηση για την Αθήνα με τις καλύτερες εμπειρίες

Σας υπογράφουμε την εκδρομή και τα εγγυημένα χαμόγελα !!

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:
Μονόκλινα: € περιορισμένη διαθεσιμότητα  
Δίκλινο: €
Τρίτο Άτομο : €
Μεταφορά με το πούλμαν και έμπειρο Έλληνα Οδηγό
1) Διανυκτέρευση  στην Ελάτη Hotel Papanastasiou
1) Πρωινό 
Φ.Π.Α 13%
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης 
📍SUPER ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ  ΕΛΑΤΗ ΠΕΡΤΟΥΛΗ ΜΕΤΕΩΡΑ ΤΡΙΚΑΛΑ   🔝🚌🔝🚌👑🔝
  🚌🔝👑🔝🚌🔝
Κάνε τώρα την κράτηση σου…😉
*Με προκαταβολή €/άτομο
✔️Μπείτε στο SITE μας και δείτε όλες τις εκδρομές μας

📍
Κρατήσεις Θέσεων :
📲210-5712451 & 210-8212452
📲6971596093 & 6971596094 & 24ωρο 6976811825
H περάστε από τα γραφεία μας:
📌Μετρό Αγίου Αντωνίου Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45 ΤΚ 12131

Κόκκινη γραμμή μετρό

📍ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΈΣΕΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΤ´ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ALPHA BANK/ IBAN : GR4701401230123002002009884 στο όνομα Παναγιώτης Κατσιάμπουλας & Sergiani Travel εξόφληση στο Γραφείο ή στο πούλμαν. Προσοχή τα έξοδα από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη.
– Πολυτελές & κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας μας
– Πληρότητα 85% σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Μεταφορών
– Όλα τα πούλμαν μας διαθέτουν αντισηπτικό κατά την είσοδο &έξοδο
– Υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ’ολη την διάρκεια του ταξιδιού σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας
-Όλα τα οχήματα μας απολυμαίνονται κάθε 3 ημέρες  από την εταιρία και στο τέλος κάθε ημέρας από το προσωπικό του γραφείου.
– Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας
-ΦΠΑ 13%
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
-Ατομικά έξοδα, φαγητό, και ότι αναφέρει το πρόγραμμα μας προαιρετικό.