ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

1Η ΗΜΕΡΑ: ΑΘΗΝΑ/ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑΣ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Αναχώρηση από Αθήνα και ο προορισμό μας θα είναι ο Παλιός Παντελεήμονας μας για μεσημεριανό γεύμα. Στη συνέχεια για την Λουτρόπολη της Αλμωπίας, τα Λουτρά Ποζαρ. Η περιοχή είναι χτισμένη στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή. Τα ιαματικά, θερμά νερά, με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από τα βουνό, όπου δημιουργούν ένα εντυπωσιακό τοπίο βουνού και δάσους. Τακτοποίηση στο επιλεγμένο ξενοδοχείο μας ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

2Η ΗΜΕΡΑ: ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΠΑΛΑΙΟΣ ΑΓΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ –ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Πρωινό μπουφέ και αναχώρηση για το ορεινό χωριό , τον Παλαιό Άγιο Αθανάσιο. Με την αλπική του ομορφιά και γραφικότητα που εκπλήσσει ευχάριστα, ο παραδοσιακός οικισμός του Αγ. Αθανασίου, ένα βήµα από την Έδεσσα και το Καϊμάκτσαλαν. Είναι διατηρητέος οικισμός του Αγίου Αθανασίου που χτίστηκε στα τέλη του 16ου αιώνα και κατοικούνταν ως τα τέλη της δεκαετίας του 1980. Τότε, οι κάτοικοί του τον εγκατέλειψαν και εγκαταστάθηκαν στο νέο χωριό, 6 χλμ πιο κάτω. Η παραδοσιακή μακεδονίτικη αρχιτεκτονική του Αγίου Αθανασίου βασίζεται στην πελεκητή πέτρα και το ξύλο. Τα πέτρινα σπίτια του οικισμού με τις θαυμάσιες κεραμοσκεπές είναι ο λόγος για τον οποίο ο Άγιος Αθανάσιος ονομάζεται και “Πέτρινο Χωριό”. Θα έχουμε χρόνο ελεύθερο για να ανακαλύψετε την παραδοσιακή φιλοξενία και την τοπική γαστρονομία με τις ξεχωριστές γεύσεις της Μακεδονίας .Επιστροφή στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος για μπάνιο. Δείπνο και διανυκτέρευση.

3Η ΗΜΕΡΑ:ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ -ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΡΚΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ-ΒΕΡΜΙΟ-ΑΘΗΝΑ

Πρωινό ξύπνημα όσιο θέλουν θα επιβιβαστούμε στο πούλμαν για το τελευταίο πρωινό μπάνιο στα Λουτρά στη συνέχεια για το ξενοδοχείο για τις αποσκευές και να πάρουμε το πρωινό μας . Στην συνέχεια για την Καστανιά Ημαθίας και την Παναγία Σουμελά. Η Παναγία Σουμελά φρουρός των με όμορφες αναμνήσεις και φωτογραφίες Η επιστροφή μας θα είναι μετά το πάρκο του αγίου Νικολάου στην Νάουσα για το μεσημεριανό μας φαγητό και επιστροφή στην Αθήνα

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝONTAI:

Τιμή με πρωινό

Μονόκλινο ΒΒ
Δίκλινο ΒΒ 
Τρίτο άτομο ΒΒ 

Τιμή με ημιδιατροφή

Μονόκλινο HB
Δίκλινο HB
Τρίτο άτομο HB 

Μεταφορές, περιηγήσεις και εκδρομές, με τουριστικό λεωφορείο .

Έμπειρος οδηγός με άριστη γνώση των δικτύων των πόλεων για τις εκδρομή μας
Διόδια αυτοκινητοδρόμων .
Δυο (2) διανυκτερεύσεις στο Filoxenia Hotel στα Λουτρά Πόζαρ.
Πρωινό μπουφέ
Ημιδιατροφή
Αρχηγός – συνοδός του γραφείου μας καθ’ όλη την διάρκεια της εκδρομής
Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
Φ.Π.Α. 13%

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

  • Ποτά, Αχθοφορικά, Είσοδοι μουσείων και αρχαιολογικών χώρων.
  • Ότι αναφέρετε στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο
  • Τοπικοί δημοτικοί φόροι