Αναχώρηση:21/11/2021

Κανονικό/14€
Φοιτητικό/12€
Ανεργοι/13€

 

ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΑΘΗΝΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΖΑΧΛΩΡΟΥ

Αναχώρηση από SERGIANI TRAVEL 07:15 Σύνταγμα και Ομόνοια στις 07:30 για ισθμό Κορίνθου με ενδιάμεση στάση στο Μέγα σπήλαιο συν’εχεια για την  άφιξή μας στα Καλάβρυτα. Μεσημεριανό φαγητό στην πλατεία της πόλης των Καλαβρύτων περπάτημα στα πλακόστρωτα για καφέ και ξεκούραση. Αργά το μεσημέρι συνεχίζουμε  την επισκεψή μας στο  παραδοσιακό χωριό την Ζαχλωρού .Η Ζαχλωρού είναι  ένα  «κουκλίστικο»  ορεινό χωριό του νομού Αχαΐας, που βρίσκεται πολύ κοντά  στα Καλάβρυτα. Περνώντας την εντυπωσιακή μεταλλική γέφυρα, θα φτάσετε  στο σταθμό του χωριού που είναι μία από τις στάσεις του Οδοντωτού. Το σκηνικό εδώ είναι κινηματογραφικό. Από τη μια τα πέτρινα κτήρια του σταθμού και από την άλλη η πλούσια βλάστηση του φαραγγιού του Βουραϊκού με τους ήχους του ποταμού, να είναι η απόλυτη απόδραση από την καθημερινότητα. Το τοπίο αυτό δεν άφησε ασυγκίνητους σκηνοθέτες παλιότερων εποχών. Στην Κάτω Ζαχλωρού, έχουν γυριστεί σκηνές από τις ταινίες «ο Αγαπητικός της βοσκοπούλας», η « Γκόλφω» αλλά  και η «Αστέρω», με πρωταγωνίστρια την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Παράλληλα με τις γραμμές του τρένου θα συναντήσετε ενοικιαζόμενα δωμάτια  και γραφικές ταβέρνες  που φέρουν στις πλάτες τους ιστορία πολλών δεκαετιών μιας και λειτουργούν από το 1934. Από τη Ζαχλωρού δε λείπει η πολυτέλεια.  Τα τελευταία χρόνια έχουν κτιστεί σε σημείο με ωραία θέα, παραδοσιακοί ξενώνες που προσφέρουν όλες τις ανέσεις στον επισκέπτη.  Στη συνέχεια  για την Αθήνα με ενδιάμεση στάση.


Όσιοι συμμετέχουν στις εκδρομές μας εμείς σαν γραφείο προσπαθούμε να τις υλοποιήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε η εκδρομή μας να είναι ασφαλή . Επίσης δεν δεσμεύουμε κανέναν να συμμετέχει σε οργανωμένα καταστήματα, ταβέρνες κ.τ.λ εκτός του αρχικού προγράμματος .
ΠΡΟΣΟΧΗ !!

📍SUPER ΕΚΔΡΟΜΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ
⛱️🌊ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΜΕΓΑ ΣΠΗΛΑΙΟ ΖΑΧΛΟΡΟΥ ☀️ 🚌🔝👑🔝🚌🔝
Κάνε τώρα την κράτηση σου…😉
*Με προκαταβολή €/άτομο
✔️Μπείτε στο SITE μας και δείτε όλες τις εκδρομές μας

📍
Κρατήσεις Θέσεων :
📲210-5712451 & 210-8212452
📲6971596093 & 6971596094 & 24ωρο 6976811825
H περάστε από τα γραφεία μας:
📌Μετρό Αγίου Αντωνίου Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45 ΤΚ 12131

Κόκκινη γραμμή μετρό

📍ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΈΣΕΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΤ´ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ALPHA BANK/ IBAN : GR4701401230123002002009884 στο όνομα Παναγιώτης Κατσιάμπουλας & Sergiani Travel εξόφληση στο Γραφείο ή στο πούλμαν. Προσοχή τα έξοδα από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη.
– Πολυτελές & κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας μας
– Πληρότητα 85% σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Μεταφορών
– Όλα τα πούλμαν μας διαθέτουν αντισηπτικό κατά την είσοδο &έξοδο
– Υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ’ολη την διάρκεια του ταξιδιού σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας
-Όλα τα οχήματα μας απολυμαίνονται  κάθε 4 ημέρες από την εταιρία και στο τέλος κάθε ημέρας από το προσωπικό του γραφείου.
– Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας
-ΦΠΑ 13%
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
-Ατομικά έξοδα, φαγητό, και ότι αναφέρει το πρόγραμμα μας προαιρετικό.

120 χρόνια ιστορία του οδοντωτού δείτε το!!