Αναχώρηση:

1η ημέρα:  ΑΘΗΝΑ -ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ-ΓΥΘΕΙΟ

 Χριστούγεννα Μονεμβασιά και στην Άγρια  Μάνη το Φαρ Ουέστ σκηνικό της πιο γοητευτικής γωνιάς της Πελοποννήσου.

Αναχώρηση Σύνταγμα  Ομόνοια  και sergiani travel και με ενδιάμεσες στάσεις για καφέ,  φθάνουμε στην Μονεμβασιά. Θα επισκεφθούμε    τη μαγευτική βυζαντινή καστροπολιτεία της νοτιοανατολικής Πελοποννήσου και γίνετε πρωταγωνιστές ενός μεσαιωνικού παραμυθιού με φόντο πέτρινα πυργόσπιτα, στενά λιθόστρωτα και δαιδαλώδη σοκάκια!  Στη Μονεμβασιά, γνωστή και ως Γιβραλτάρ της Ελλάδας, δεν χρειάζεται κανείς χάρτη! Ακολουθήστε τα πλακόστρωτα δρομάκια και αφεθείτε στη μαγεία της ιστορίας ενός οικισμού που κάποτε «φιλοξενούσε» όλους τους αυτοκράτορες του Βυζαντίου! Περιηγηθείτε στην Καστροπολιτεία, η οποία χωρίζεται στην Άνω και στην Κάτω Πόλη, και θαυμάστε τα καλοδιατηρημένα πέτρινα κτίσματα. Στην Μονεμβασιά θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για καφέ και φαγητό. Αργά το απόγευμα επιστροφή στο Γύθειο Διανυκτέρευση.

ΓΥΘΕΙΟ:  Πρόκειται για μια από τις πιο γραφικές κωμοπόλεις της Μάνης και αξίζει μια βόλτα. Εκεί θα δείτε εντυπωσιακά πυργόσπιτα  τον πύργο του στρατηγού του Απελευθερωτικού Αγώνα Τζανετάκη Γρηγοράκη που σήμερα φιλοξενεί το Ιστορικό και Εθνολογικό Μουσείο.

2η ημέρα: ΓΥΘΕΙΟ-ΓΕΡΟΛΥΜΕΝΑ ΑΕΡΟΠΟΛΗ-ΟΙΤΥΛΟ- ΑΘΗΝΑ

ΟΙΤΥΛΟ:
Μετά το πρωινό ο επόμενος προορισμός μας το Οίτυλο όπου θα έχουμε χρόνο για φωτογραφίες 80 χιλιόμετρα νότια της Σπάρτης βρίσκεται το πανέμορφο και γραφικό Οίτυλο, μια από τις παλαιότερες πόλεις στη Μάνη Το Οίτυλο πήρε το όνομά του από τον Αργείο Οίτυλο, γιο του Αμφιάνακτα. Στον Όμηρο αναφέρεται ως μία από τις αχαϊκές πόλεις που κυβερνούσε ο Μενέλαος. 

 ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΜΕΣΑ ΜΑΝΗ:

Λίγο μετά το Διρό μια πέτρινη λωρίδα γης, το Τηγάνι, σκίζει τη θάλασσα και συγκρατεί το ομώνυμο, γεμάτο θρύλους κάστρο, σε μια διαδρομή αποθέωσης για πεζοπόρους. Σε μια υπέροχη τοποθεσία, στην Μέσα Μάνη, συγκεκριμένα στο επιβλητικό ακρωτήρι του Κάβο Γκρόσσο, ο Γερολιμένας, μας υποδέχεται αφότου διανύσετε περίπου 100 χμ. από την πόλη της Καλαμάτας και περίπου 50 χμ από το Γύθειο.

Η  Αερόπολη πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένα από τα πιο τουριστικά χωριά της ευρύτερης περιοχής είναι ένας καλοδιατηρημένος οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, καλοδιατηρημένα πυργόσπιτα, και πετρόχτιστους ξενώνες. Κέντρο του χωριού είναι η μεγάλη  Αρεόπολη πλατεία με το άγαλμα του Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη, όπου τα Σάββατα, οι ντόπιοι παραγωγοί στήνουν τους πάγκους τους και πουλάνε τοπικά προϊόντα. Η κουκλίστικη και γραφική Αρεόπολη είναι το pit stop μας για περαντζάδες και καφέ στα πλακόστρωτα καντούνια αλλά και για εφόδια από τον ξυλόφουρνο της Μηλίτσας (2733051226), προτού κατηφορίσουμε για μια  βαρκάδα στο ξακουστό Σπήλαιο Διρού. Γύρω από την πλατεία θα βρείτε πολλά μαγαζιά, ταβέρνες, cafes και τη δημοτική βιβλιοθήκη. Ελεύθερος χρόνος για φαγητό και ξεκούραση επιστροφή στην Αθήνα με τις καλύτερες Μανιάτικες γεύσεις, και όμορφες χριστουγεννιάτικες εικόνες!!

Περιλαμβάνονται:

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ:
ΔΙΚΛΙΝΟ:
ΤΡΙΤΟ ΑΤΟΜΟ:

* Μεταφορά με πολυτελές, κλιματιζόμενο πούλμαν

*Αρχηγός-Συνοδός του γραφείου μας

* 1 Διανυκτέρευση στο Γύθειο

* 1 πρωινό 

* Ασφάλεια αστικής ευθύνης

* Διόδια αυτοκινητοδρόμων 

Σας υπογράφουμε την εκδρομή και τα εγγυημένα χαμόγελα !!

Κάνε τώρα την κράτηση σου…😉
*Με προκαταβολή €/άτομο
✔️Μπείτε στο SITE μας και δείτε όλες τις εκδρομές μας

📍
Κρατήσεις Θέσεων :
📲210-5712451 & 210-8212452
📲6971596093 & 6971596094 & 24ωρο 6976811825
H περάστε από τα γραφεία μας:
📌Μετρό Αγίου Αντωνίου Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45 ΤΚ 12131

Κόκκινη γραμμή μετρό

📍ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΈΣΕΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΤ´ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ALPHA BANK/ IBAN : GR4701401230123002002009884 στο όνομα Παναγιώτης Κατσιάμπουλας & Sergiani Travel εξόφληση στο Γραφείο ή στο πούλμαν. Προσοχή τα έξοδα από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη.
– Πολυτελές & κλιματιζόμενο πούλμαν της εταιρείας μας
– Πληρότητα 85% σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Μεταφορών
– Όλα τα πούλμαν μας διαθέτουν αντισηπτικό κατά την είσοδο &έξοδο
– Υποχρεωτική χρήση μάσκας καθ’ολη την διάρκεια του ταξιδιού σύμφωνα με τις οδηγίες του υπουργείου Υγείας
-Όλα τα οχήματα μας απολυμαίνονται  κάθε 4 ημέρες από την εταιρία και στο τέλος κάθε ημέρας από το προσωπικό του γραφείου.
– Συνοδός – Αρχηγός του γραφείου μας
-ΦΠΑ 13%
ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :
-Ατομικά έξοδα, φαγητό, και ότι αναφέρει το πρόγραμμα μας προαιρετικό.