Τηλ.210-5712451_210-8212452_Κιν.6976811825

Συγκέντρωση στο  SERGIANI TRAVEL στις 07:00  π.μ. Μετρό Άγιος Αντώνιος, από Σύνταγμα στις 07:120 π.μ. και από Ομόνοια στις 07:30 π.μ., με προορισμό το Θεματικό Πάρκο Συνεβρό. Ολιγόλεπτη στάση στο Κιάτο και στηνσυνέχεια για τα χωριά τησ Αιγειαλίας ανυφορίζοντας προσ το Συνεβρό.

Το πάρκο είναι φτιαγμένο πράγματι «σε ένα τοπίο μυστικό, έντονο και μοναδικό» και ο Μαρτίκ Μανικιάν, ο εμπνευστής και δημιουργός του, μας καλεί να περιηγηθούμε και να γίνουμε ένα με τη φύση έχοντας «προσθέσει» στο απαράμιλλου κάλλους φυσικό τοπίο «πινελιές» υψηλής αισθητικής που διεγείρουν τις αισθήσεις όλης της οικογένειας. Στην  είσοδο θα σας υποδεχτούν τρεχούμενα νερά μόλις πατήσετε πάνω στο ξύλινο γεφυράκι και μέχρι το τέλος των γιορτών, ξωτικά… Πολλά ξωτικά, που ζωντανεύουν όλα τα παιδικά μας παραμύθια!

Πρώτη στάση στη Φωλιά, που αποτελεί αφορμή και έμπνευση για το Area Synest, όπως και οι πολλές φωλιές που βρίσκονται διάσπαρτες μέσα στο πάρκο και που τα παιδιά λατρεύουν να κρύβονται, να σκαρφαλώνουν και να «φωλιάζουν». Ακολουθώντας το μονοπάτι, περνάτε από το λαχανόκηπο, τη Χιονάτη που κοιμάται ύπνο βαθύ και φτάνετε στο λαογραφικό μουσείο. Αυτό φιλοξενείται σε έναν αναπαλαιωμένο καφενέ με αναπαραστάσεις επαγγελμάτων που χάθηκαν στο χρόνο και -στον πάνω όροφο- με τα υπάρχοντα και τη διαρρύθμιση ενός παραδοσιακού σπιτιού. Καθώς κατεβαίνετε το μονοπάτι με θέα τη θάλασσα από τη μία και τις χιονισμένες κορυφές του Χελμού από την άλλη, το θέαμα της αρμένικης πετρόκτιστης εκκλησίας σας μεταφέρει στο Ani ή το Akdamar και στις παλιές, χαμένες στη λήθη, εκκλησίες των Αρμενίων. Και ξαφνικά, ξεχνάτε ότι βρίσκεστε στην ορεινή Αιγιαλεία και θαρρείτε πως ο Χελμός είναι οι πρόποδες του Αραράτ και η θάλασσα η λίμνη Van με το νησάκι και την εκκλησία στα πρότυπα της οποίας κατασκευάστηκε αυτή εδώ του πάρκου. Στο μεγάλο εξωτερικό αμφιθέατρο που στην «πλατεία» έχει μιαν Εστία με φωτιά να ζεσταίνει τους επισκέπτες, έχει στηθεί για τις μέρες αυτές μια φάτνη με αληθινά αρνάκια. Πιο κάτω, το κουνελοχωριό, το κοτοχωριό και ο περιστερώνας με σπάνια είδη πτηνών και πουλερικών, όμορφα παγώνια να τους κάνουν παρέα και κουκλίστικα «κοτέτσια» για να φωλιάζουν. Στην πλευρά της χαράδρας, ένα μπαλκόνι κοιτάει το φαράγγι. Στο ποτάμι φτάνετε μέσω ενός εύκολου, αλλά κατηφορικού μονοπατιού (που γίνεται ανηφορικό στην επιστροφή), χωρίς δύσκολα περάσματα σε 10 λεπτά. Η γεφυρούλα οδηγεί στο «δικό μας Πανταβρέχει», μια όμορφη βόλτα κυρίως την άνοιξη και αν τα παιδιά είναι μεγαλύτερα. Τα μικρότερα παιδάκια θα ενθουσιαστούν με τα γλυκύτατα και προσεγμένα ζωάκια του πάρκου και τη λίμνη με τις πάπιες και τους κύκνους.

Η τιμή περιλαμβάνει:
Μεταφορές – Περιηγήσεις με κλιματιζόμενο πούλμαν του γραφείου μας.
Διόδια εθνικών οδών.

Συνοδός του γραφείου μας.
Φ.Π.Α 13%.
Ασφάλεια αστικής ευθύνης.

Δεν περιλαμβάνεται το κόστος εισόδου στο πάρκο Συνεβρού: 10€ για ενήλικες & 5€ για παιδιά έως 12 ετών

📍ΚΡΑΤΗΣΗ ΘΈΣΕΩΝ ΜΕ ΔΥΝΑΤΌΤΗΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΚΑΤ´ΑΤΟΜΟ ΣΤΗΝ ALPHA BANK

Alpha Bank IBAN: GR 4701401230123002002009884
Παραλήπτης: Παναγιώτης  Κατσιάμπουλας & Sergiani Travel
Άμεση προκαταβόλη και εξόφληση στην τράπεζα ή στο Γραφείο 4 ημέρες
πρίν την αναχώρηση όστε να μην ακυρωθεί η κράτησήσας .
Προσοχή τα έξοδα 4€ από άλλη τράπεζα επιβαρύνουν τον καταθέτη.

📍Κρατήσεις Θέσεων :
📲210-5712451 & 210-8212452
📲6971596093 & 6971596094 & 24ωρο 6976811825
H περάστε από τα γραφεία μας:
📌Μετρό Αγίου Αντωνίου Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45 ΤΚ 12131

Κόκκινη γραμμή μετρό