Αναχώρηση:

 1η μέρα ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ-ΠΛΑΤΑΜΩΝΑΣ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αναχώρηση στις 07:30 από Ομόνοια (καφεκοπτείο Brazita, έναντι Hondos Center) και στις  8:00 από το γραφείο μας για τα Καμένα Βούρλα, όπου θα κάνουμε στάση για καφέ. Συνεχίζουμε για τον Πλαταμώνα , όπου θα παραμείνουμε για μεσημεριανό γεύμα. Ο Πλαταμώνας  βρίσκεται στο Νομό Πιερίας, στους πρόποδες του Ολύμπου. Πλαταμώνας σημαίνει «πλατύς γιαλός» και οι παραλίες του, έχουν βραβευτεί πολλές φορές. Είναι ένα μέρος με πολύ πράσινο και τον Όλυμπο να δεσπόζει στις πλάτες του χωριού. Αργά το απόγευμα μετάβαση στο Λουτράκι Αριδαίας. Τακτοποίηση  στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

2η μέρα ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΕΔΕΣΣΑ-ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ

Πρωινό και αναχώρηση για την  όμορφη πόλη της Έδεσσας, όπου  θα κάνουμε στάση για καφέ. Η Έδεσσα είναι η πόλη με τους  φημισμένους καταρράκτες τα πολλά τρεχούμενα νερά, τα  μεγάλα πάρκα  τους δεντρόφυτους δρόμους, αλλά και την υπέροχη θέα στον εύφορο μακεδονικό κάμπο. Το όνομα της  σημαίνει  «Πύργος μέσα στο νερό». Αμέσως μετά θα επισκεφθούμε  τα λουτρά Πόζαρ όπου θα έχουμε στην διάθεσή μας την υπόλοιπη μέρα για χαλάρωση και ευεξία στα Λουτρά. Τα Λουτρά Πόζαρ (από το σλαβικό “Пожар” που σημαίνει φωτιά/θερμότητα) είναι ιαματικά λουτρά, με πηγές που αναβλύζουν σε θερμοκρασία 37°C, με αξιόλογη  σύσταση. Το θερμό νερό έχει ιαματική δράση για λουτροθεραπεία, τόνωση και χαλάρωση, ενώ βοηθάει  στην καταπολέμηση κυκλοφορικών, αναπνευστικών, ρευματοειδών, γυναικολογικών και δερματολογικών παθήσεων. Μεσημεριανό γεύμα στο χώρο των Λουτρών. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

3η μέρα ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ-ΝΑΟΥΣΑ-ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ-ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό, αναχωρούμε για τη  Νάουσα. Η Νάουσα  είναι χτισμένη αμφιθεατρικά στους ανατολικούς πρόποδες του όρους Βέρμιο. Είναι  μια καταπράσινη πόλη που τη διασχίζει ο ποταμός Αράπιτσα. Θα περπατήσουμε στα σοκάκια της και θα δούμε τις γραφικές πλατείες της. Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι ο Πύργος του Ρολογιού, που βρίσκεται μπροστά από το Δημαρχείο Σε μικρή απόσταση από την πόλη της Νάουσας, στην περιοχή του Αγίου Νικολάου θα επισκεφτούμε ένα δροσερό πάρκο με  πεύκα, φλαμουριές και βελανιδιές και το μοναδικό στην Ελλάδα υπεραιωνόβιο άλσος πλατάνων. Μεσημεριανό γεύμα στην παραλία της Κατερίνης. Επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεση στάση στην διαδρομή.

Τιμή συμμετοχής:
Επιβάρυνση μονόκλινου: 

 Περιλαμβάνονται:·
Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν·
2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο PALLADIUM στο Λουτράκι Αριδαίας με πρωινό μπουφέ·
Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος·
Αρχηγός του γραφείου·
Ασφάλεια ταξιδιού

Δεν περιλαμβάνονται:·
Ο φόρος διανυκτέρευσης ανά δωμάτιο ανά ημέρα·
Οτιδήποτε ως προαιρετικό·
Είσοδοι σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους