ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ:

ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ, ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΝΕΛΑΙΔΑΣ, ΑΝΑΒΡΑ, ΡΕΝΤΙΝΑ 2 DAYS
ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, ΦΥΣΗ

Ένα μέρος στην καρδιά της κεντρικής Ελλάδας, στα ανατολικά Άγραφα, μακρυά από γνωστά αξιοθέατα! Εκεί που θα νιώσετε την γαλήνια αύρα της φύσης! θα επισκεφθούμε το χωριό της Ελλάδος με 0 ανεργία (Ανάβρα), την λίμνη του Σμοκόβου, τα ομώνυμα ιαματικά λουτρά, το ερείπια του κάστρου της Μενελαίδας και την γραφική Ρεντίνα!
Κατάλληλο για όλους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

1 ημέρα. ΑΝΑΒΡΑ – ΘΡΑΨΙΜΙ – YOGA – BBQ NIGHT!

Αναχώρηση από Αθήνα νωρίς το πρωί και επίσκεψη στην Ανάβρα, το μοναδικό χωριό της Ελλάδας με μηδενική ανεργία! Πάμε να δούμε πως έγινε αυτό! Στην συνέχεια θα περάσουμε την τεχνητή λίμνη Σμοκόβου, κατασκευής 2006, και θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας στο χωριό Θραψίμι! Εκεί μακρυά από την καθημερινότητά μας, θα αφουγκραστούμε την φύση κάνοντας yoga στον περιβάλλοντα χώρο του ξενοδοχείου. Το βράδυ θα υπάρχει ψησταριά και θα ψήσουμε στον χώρο του ξενοδοχείου!

2 ημέρα. ΛΟΥΤΡΑ ΣΜΟΚΟΒΟΥ – ΚΑΣΤΡΟ ΜΕΝΕΛΑΙΔΑΣ – ΡΕΝΤΙΝΑ!

Μετά το πρωινό μας, θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας ανάμεσα σε δάση βελανιδιάς με προορισμό τα ερείπια του κάστρου Μενελαίδας. Θα τερματίσουμε ύστερα από 4 ώρες στα Λουτρά όπου θα έχουμε χρόνο για ξεκούραση στις ιαματικές πηγές του χωριού! όσοι δεν περπατήσουν, θα συμμετάσχουν στο δεύτερο μάθημα yoga στον χώρο των Λουτρών. Το απόγευμα αναχωρούμε για την Ρεντίνα, το γραφικό χωριό όπου θα φάμε. Αναχώρηση και άφιξη στην Αθήνα αργά το βράδυ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Αθήνα
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Αθήνα

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ
95€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Διανυκτέρευση σε διαμερίσματα
 Όλες οι μεταφορές
 Πρωινό στο ξενοδοχείο
 Συνοδοί πεζοπορίας
 Αρχηγός εκδρομής Ξυλιάς Ανδρέας
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
o Προσωπικά έξοδα
o Φόρος διαμονής

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ
 2 ημέρα. 4 ώρες. Δυσκολία Β’.

***Υπάρχει η επιλογή την δεύτερη ημέρα να μην πεζοπορήσετε.***

Επικοινωνήστε μαζί μας για Κρατήσεις Θέσεων

Κεντρικό Κατάστημα Εμπορικό Κέντρο Μετρό Άγιος Αντώνιος Παύλου Μελά 45 Περιστέρι 12131 Τηλ: 210 5712451 210 8212452 Κινητό 24ώρο 6976811825 www.sergianitravel.gr Mail: Sergianitravel@gmail.com

Ή περάστε από το γραφείο μας να σας ενημερώσουμε για τις εκδρομές μας!! Θα μας βρείτε με το Μετρό, Κόκκινη Γραμμή 2, Στάση Άγιος Αντώνιος έξοδο από το Μετρό Εθνάρχου Μακαρίου δεξιά μπαίνοντας μέσα στο εμπορικό κέντρο.