ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

ΜΕΘΑΝΑ – ΛΑΒΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ   ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ, ΦΥΣΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ

Πεζοπορία ανάμεσα στα ηφαίστεια των Μεθάνων, θερμά λουτρά στις θεραπευτικές πηγές του νησιού και το άγνωστο σπήλαιο Περιστέρι με την υπόγεια λίμνη, σε μια μοναδική εκδρομή!
Κατάλληλο για όλους!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Τα Μέθανα βρίσκονται στην βορειοανατολική Πελοπόννησο. Η χερσόνησος είναι γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της και το ηφαίστειο στο χωριό Καμένη Χώρα. Μαζί με τα ηφαίστεια της Μήλου, της Σαντορίνης και της Νισύρου, τα Μέθανα ανήκουν στο ηφαιστειακό τόξο του Νοτίου Αιγαίου, το οποίο σχετίζεται με τα σημαντικότερα γεωθερμικά πεδία της Ελλάδας. Τελευταία έκρηξη ήταν το 1700. Στα Μέθανα υπάρχουν περίπου 60 χλμ σηματοδοτημένα μονοπάτια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
Αναχωρούμε από την Αθήνα στις 07:00 με προορισμό τα Μέθανα μέσω στάσεων. Θα κατευθυνθούμε απευθείας για την πεζοπορία έχοντας 3 επιλογές. Η μεγάλη διαδρομή διάρκειας 6 ωρών δυσκολίας Β’. Η μικρή διαδρομή διάρκειας 3 ωρών δυσκολίας Α’. Και η mini διαδρομή 1 ώρας σύνολο. Και οι τρεις επιλογές έχουν κοινό σημείο τον εντυπωσιακό κρατήρα του ανενεργού ηφαιστείου! Το απόγευμα μεταφερόμαστε στο ψαροχώρι των Μεθάνων για φαγητό, ξεκούραση και μπάνιο στα ιαματικά λουτρά! Επιστροφή στην Αθήνα αργά το βράδυ.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Από Αθήνα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Αθήνα

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ
30€

Σημαντική Ενημέρωση:

Συνιστάται αυστηρά η χρήση προστατευτικής μάσκας καθ’ όλη τη διάρκεια του ταξιδιού
Θερμομετρούμε κατά την επιβίβαση στο πούλμαν και τηρούμε όλοι μαζί τις οδηγίες των ειδικών σχετικά με τους κανόνες υγιεινής και τις αποστάσεις
Φροντίζουμε ώστε να είναι οι θέσεις στο 65% κάλυψης όπως αναφέρετε στις μεταφορές του covid-19
Σε περίπτωση που κάποιος εκδρομέας αναπτύξει συμπτώματα όπως πυρετός, βήχας ή δυσκολία στην αναπνοή, οφείλει να το δηλώσει άμεσα στον αρχηγό του γραφείου
Όποιος συμμετέχει σε κάθε εκδρομή του γραφείου μας γνωρίζει και αναλαμβάνει ατομικά την ευθύνη της συμμετοχής του στην δραστηριότητα περιήγηση , όπως άλλωστε προβλέπεται από την διακήρυξη του Τυρόλου 8η Σεπτεμβρίου 2003 Παράρτημα 1 – Άρθρο 1 – Περί Ατομικής Ευθύνης, αποδεχόμενος και την ευθύνη για την ασφάλειά του.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Μεταφορά
 Δύο Οδηγοί στο Πούλμαν
 Έμπειρος συνοδός για τις πεζοπορίες
 Αρχηγός εκδρομής Ξυλιάς Ανδρέας
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης + ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
o Φαγητά και προσωπικά έξοδα

Επικοινωνήστε  μαζί μας για Κρατήσεις Θέσεων

Κεντρικό   Κατάστημα Εμπορικό Κέντρο Μετρό Άγιος Αντώνιος Παύλου Μελά 45  Περιστέρι  12131 Τηλ: 210  5712451     210   8212452 Κινητό  24ώρο   6976811825 www.sergianitravel.gr Mail: Sergianitravel@gmail.com

Ή περάστε από το γραφείο μας να σας ενημερώσουμε για τις εκδρομές μας!! Θα μας βρείτε με το Μετρό, Κόκκινη Γραμμή 2,  Στάση Άγιος Αντώνιος έξοδο από το Μετρό Εθνάρχου Μακαρίου  δεξιά μπαίνοντας μέσα στο εμπορικό κέντρο.