ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ:

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα στις 07:30 Ομόνοια και SERGIANI TRAVEL με προορισμό στον Πολιούχο της Πάτρας τον Αγιο Ανδρέα.

Ο Ανδρέας (μαζί με τον Ιωάννη τον ευαγγελιστή) υπήρξαν στην αρχή μαθητές του Ιωάννου του Προδρόμου. Κάποια μέρα μάλιστα, που βρισκόντουσαν στις όχθες του Ιορδάνη κι ο Πρόδρομος τους έδειξε τον Ιησού και τους είπε «ἴδε ὁ ἀμνὸς τοῦ Θεοῦ ὁ αἴρων τὴν ἁμαρτίαν τοῦ κόσμου», οι δύο απλοϊκοί εκείνοι ψαράδες συγκινήθηκαν τόσο πολύ, που χωρίς κανένα δισταγμό κι επιφύλαξη αφήκαν αμέσως τον δάσκαλο τους κι ακολούθησαν τον Ιησού.

Η ιστορία της ζωής του Ανδρέα μέχρι την Σταύρωση, την Ανάσταση και την Ανάληψη, υπήρξε σχεδόν ίδια με εκείνη των άλλων μαθητών. Μετά το σχηματισμό της πρώτης Εκκλησίας, ο Ανδρέας κήρυξε σε Βιθυνία, Εύξεινο Πόντο, Θράκη, Μακεδονία και Ήπειρο. Τελικά, κατέληξε στην Αχαΐα.

Στην Αχαΐα, η διδασκαλία του καρποφόρησε και με τις προσευχές του θεράπευσε θαυματουργικά πολλούς ασθενείς δια του Ευαγγελίου και τελικά μαρτύρησε και πέθανε με σταυρικό θάνατο.

Ο νέος Ναός του Αγίου Ανδρέα κατασκευάζεται από το 1908-1974.

Εντυπωσιακός με τα 12 καμπαναριά του. Θα προσκυνήσουμε την Κάρα του Αγίου και θα έχουμε χρόνο για βόλτα φαγητό στο κέντρο τις Πάτρας Αναχώρηση για επιστροφή το απόγευμα για την Αθήνα .

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Εκδρομές – περιηγήσεις με πούλμαν.
Συνοδός.
Φ.Π.Α.13%
ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
Παύλου Μελά 45 Περιστέρι
Μετρό Αγίου Αντωνίου
info@sergianitravel.gr

www.sergianitravel.gr