ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Πεζοπορία ανάμεσα στα ηφαίστεια των Μεθάνων, στο άγνωστο σπήλαιο Περιστέρι, και αποθεραπεία με pilates και ιαματικά λουτρά, σε ένα απολαυστικό διήμερο!

ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Τα Μέθανα βρίσκονται στην βορειοανατολική Πελοπόννησο. Η χερσόνησος είναι γνωστή για τα ιαματικά λουτρά της και το ηφαίστειο στο χωριό Καμένη Χώρα. Μαζί με τα ηφαίστεια της Μήλου, της Σαντορίνης και της Νισύρου, τα Μέθανα ανήκουν στο ηφαιστειακό τόξο του Νοτίου Αιγαίου, το οποίο σχετίζεται με τα σημαντικότερα γεωθερμικά πεδία της Ελλάδας. Τελευταία έκρηξη ήταν το 1700. Στα Μέθανα υπάρχουν περίπου 60 χλμ σηματοδοτημένα μονοπάτια.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1 ημέρα.
Αναχωρούμε από την Αθήνα στις 08:00 με προορισμό τα Μέθανα μέσω στάσεων. Θα κατευθυνθούμε απευθείας για την κυκλική πεζοπορία με κύριο αξιοθέατο τον κρατήρα του ηφαιστείου των Μεθάνων! Το μονοπάτι κινείται κάτω από πεύκα και βελανιδιές, με την υπέροχη θέα του αργοσαρωνικό! Μετά τον τερματισμό θα κάνουμε αποθεραπεία στα ιαματικά λουτρά! Ύστερα θα μεταφερθούμε στο ξενοδοχείο μας μπροστά στη θάλασσα για ξεκούραση και το βράδυ θα φάμε σε ταβέρνα με φρέσκα ψάρια!

2 ημέρα.
Αφού χορτάσουμε ύπνο και πρωινό, θα μεταφερθούμε στο πάρκο του λιμανιού για ένα αναζωογονητικό μάθημα pilates με ειδικευμένη γυμνάστρια! Θα ακολουθήσει αποθεραπεία στα ιαματικά λουτρά και στη συνέχεια θα εξερευνήσουμε το σπήλαιο Περιστέρι, ένα από τα πιο άγνωστα σπήλαια της Ελλάδας που έχει δημιουργήσει στα σπλάχνα του δύο θαυμάσιες υπόγειες λίμνες! Αναχώρηση και στάση στην Παλαιά Επίδαυρο για βόλτα και φαγητό. Επιστροφή στην Αθήνα το βραδάκι.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Σαββάτο 07/11, 07:30 από Συγγρου Φιξ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Κυριακή 08/11, 22:00 Συγγρού Φιξ

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤΑ ΑΤΟΜΟ
95€ σε δίκλινο/ τρίκλινο

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο
Πρωινό σε μπουφέ του ξενοδοχείου
Μεταφορά με το λεωφορείο μας
Γυμνάστρια
Έμπειρος συνοδός για τις πεζοπορίες
Αρχηγός εκδρομής
Ασφάλεια αστικής ευθύνης

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ
Φαγητά και προσωπικά έξοδα
Φόρος διαμονής ξενοδοχείου

Πληροφορίες και κρατήσεις:
Τηλ 210-5712451 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr