Αναχώρηση: ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ

Διήμερη εξόρμηση στα Ζαγοροχώρια με πεζοπορία στην …ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ! Πρόκειται για το βαθύτερο φαράγγι της Ευρώπης αναλογικά με το μήκος του και αποτελεί εθνικό πάρκο όπου φιλοξενεί εκατοντάδες είδη πανίδας και χλωρίδας, συμπεριλαμβανομένων σπάνιων ειδών όπως η καφέ αρκούδα.
Κατάλληλο για όλους!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
1 ημέρα. ΣΠΗΛΑΙΟ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΓΕΦΥΡΙ ΚΟΚΟΡΗ!
Αναχώρηση από Αθήνα. Στην διαδρομή μας προς Γιάννενα θα επισκεφθούμε το πανέμορφο σπήλαιο Περάματος https://www.spilaio-perama.gr/. Η ηλικία του είναι 1.500.000 χρόνια και θα δούμε σταλαγμίτες, σταλακτίτες και απολιθώματα! Συνεχίζουμε την διαδρομή μας ανεβαίνοντας στα Ζαγοροχώρια θα μεταβούμε στην Βίτσα όπου θα πεζοπορήσουμε το κατηφορικό μονοπάτι μέχρι το πέτρινο γεφύρι του Κοκόρη! Το βραδάκι θα φτάσουμε στο ξενοδοχείο μας στα Άνω Πεδινά. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2 ημέρα. ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗ ΧΑΡΑΔΡΑ ΤΟΥ ΒΙΚΟΥ – ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΘΗΝΑ!
Μετά το πρωινό μας, θα μεταφερθούμε στο Μονοδένδρι, από τα πιο όμορφα χωριά του Ζαγοριού, θα περιηγηθούμε εκεί και θα ξεκινήσουμε την πεζοπορία μας στο βαθύτερο, αναλογικά, φαράγγι του κόσμου! Η διάρκεια είναι περίπου 6 ώρες και το μονοπάτι μας διασχίζει το φαράγγι μέσα από ένα μοναδικό δάσος που ο ήλιος βλέπει ελάχιστα! Μέσα στο μονοπάτι μας θα συναντήσουμε και τις πηγές του ποταμού. Η δυσκολία της διαδρομής είναι Β βαθμού λόγω διάρκειας. Θα τερματίσουμε στο χωριό Πάπιγκο, όπου θα περιηγηθούμε και θα φάμε! Ύστερα αναχώρηση για Αθήνα και άφιξη αργά το βράδυ!

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
Αθήνα

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
Αθήνα

ΤΙΜΕΣ ΚΑΤ’ ΑΤΟΜΟ
95€

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
 Διανυκτέρευση σε παραδοσιακό ξενώνα
 Όλες οι μεταφορές
 Πρωινό στο ξενοδοχείο
 Συνοδοί πεζοπορίας
 Αρχηγός εκδρομής
 Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 ΦΠΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ
o Προσωπικά έξοδα κ είσοδος σπηλαίου
o Φόρος διαμονής

ΠΕΖΟΠΟΡΙΕΣ
1 ημέρα. 2 ώρες. Δυσκολία Α’
2 ημέρα. 6 ώρες. Δυσκολία Β’

***Η πεζοπορία είναι προαιρετική. Όσοι δεν πεζοπορήσουν θα δουν τα χωριά Μονοδένδρι και Πάπιγκο!