Αναχώρηση: 31/12/2019
1 ΗΜΕΡΑ 

Αναχώρηση 07.00 π.μ απο ΣΥΝΤΑΓΜΑ και 07:10 από ΟΜΟΝΟΙΑ και από SERGIANI TRAVEL στις 07:30 για ΙΣΘΜΟ (Εο) ενδιάμεση στάση, συνεχίζουμε μέσω  ΡΙΟΥ  ΑΝΤΊΡΡΙΟΥ  με προορισμό την Άρτα. Θα δούμε το ξακουστό γεφύρι πάνω από τον Άραχθο, θα περιηγηθούμε στην πόλη και έπειτα θα τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας. Αφού ξεκουραστούμε θα κάνουμε μια μικρή εκδρομή περνώντας μέσα από πορτοκαλεώνες για να απολαύσουμε τη γραφική Κορωνησία, ένα όμορφο χωριουδάκι σε μια στενή λωρίδα γης μέσα στον Αμβρακικό Κόλπο με αμμουδερή παραλία. Επιστροφή στην Άρτα  δείπνο και διανυκτέρευση με εορταστικό ρεβεγιόν.

2 ΗΜΕΡΑ 

Πρωινό και επίσκεψη στο κεντρικό Ζαγόρι που μας περιμένουν τα  πανέμορφα τοπία. Μία πολύ όμορφη διαδρομή μας οδηγεί στο γραφικό ΤΣΕΠΕΛΟΒΟ όπου και η πρώτη μας στάση. Η εκδρομή μας συνεχίζεται για το γραφικό ΜΟΝΟΔΕΝΔΡΙ. Εδώ, θα έχουμε την ευκαιρία να περπατήσουμε μέχρι το εκκλησάκι της ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ και να θαυμάσουμε το μοναδικό θέαμα που προσφέρει η ΧΑΡΑΔΡΑ του ΒΙΚΟΥ, ενώ προαιρετικά σε κάποιο από τα παροδοσιακά ταβερνάκια του χωριού θα γευματίσουμε. Επιστροφή το απόγευμα στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην όμορφη πόλη με τα πολλά καταστήματα γνωστά για τα τοπικά τους προϊόντα και ιδιαιτέρως για τα γιαννιώτικα γλυκίσματα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για δείπνο και διανυκτέρευση.
3 ΗΜΕΡΑ
Μετά το πρωινό, τη μέρα μας θα την περάσουμε  στα πανέμορφα  Τζουμερκιώτικα χωριά. Πρώτα θα επισκεφθούμε το Φράγμα Πουρναρίου και στη συνέχεια διάφορα μικρά γραφικά χωριά όπως τη Γραμμένιτσα, τον Έλατο και τη Δαφνωτή.  Θα σταματήσουμε στο ιστορικό Γεφύρι Πλάκας πάνω από τον ποταμό Άραχθο, θα περάσουμε από τα Άγναντα και τα αμφιθεατρικά Πράμαντα ένα από τα χαρακτηριστικότερα Τζουμερκιώτικα χωριά, όπου θα παραμείνουμε  για γεύμα. Θα περάσουμε από τους Μελισσουργούς και στη συνέχεια το ορεινό κεφαλοχώρι Βουλγαρέλι με πετρόχτιστα παραδοσιακά σπίτια. Επιστροφή στην Αθήνα με όμορφες εικόνες και αναμνήσεις από μια ξεχωριστή Ελλάδα.

Τιμή  Μονόκλινο: 190€

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο : 150€

Περιλαμβάνονται :

Μεταφορά με  κλιματιζόμενο πούλμαν

2 Διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο Arta palace

2 Πρωινά

2 Δείπνα

Ρεβεγιόν με ζωντανή μουσική στο ξενοδοχείο 

Αρχηγός

 Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης μέχρι 70 ετών 

 ΦΠΑ 24%

*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος δωματίου που στοιχίζει 3 ευρώ ανά δωμάτιο την κάθε διανυκτέρευση και πληρώνεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
Αναπαύσεως 16 Περιστέρι
Μετρό Ανθούπολης
info@sergianitravel.gr

www.sergianitravel.gr