ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 26/10/2019

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Σύνταγμα Ομόνοια και Γραφείο και με ενδιάμεση στάση με προορισμό  το Βόλο φαγητό και βόλτα και τον καφέ μας θα τον απολαύσουμε στην Μακρινίτσα. Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για φωτογραφίες να θαυμάσουμε το γραφικό χωριό του Πηλίου. Από τη μία ο Παγασητικός κόλπος, από την άλλη το Αιγαίο. Στη μέση ένα μαγικό βουνό να ανακαλύψετε: το Πήλιο. Νερό γάργαρο στις κρήνες. Ηλιαχτίδες μέσα από το φύλλωμα: πλατάνια, μηλιές, καστανιές, βελανιδιές, οξιές, γαρδένιες, ορτανσίες, καμέλιες… Σε αυτό το εύφορο χώμα της Θεσσαλίας, η φύση οργιάζει. Το φθινόπωρο, πορτοκαλί και κόκκινα χρώματα μιας εξωπραγματικής παλέτας, απλώνονται γενναιόδωρα μπροστά σας. Μονοπάτια, παλιές εκκλησίες, παραλίες με καταπράσινα νερά. Από ψηλά, τα πηλιορείτικα χωριά σαν μπαλκόνια τις ατενίζουν. Αναχώρηση για το ξενοδοχείο στην Καλαμπάκα για διανυκτέρευση.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΉΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για μια στάση στην μονή Αγίου Στεφάνου και έπειτα για τα ορεινά και γραφικά χωριά, το Περτούλι και την Ελάτη. Εκεί θα θαυμάσουμε τοπία απαράμιλλης ομορφιάς. Πυκνά δάση, πολλά νερά και πέτρινα παραδοσιακά σπίτια είναι στοιχεία που συνθέτουν το τοπίο. Το μεσημέρι θα γευματίσουμε στις παραδοσιακές ταβέρνες της περιοχής. Επόμενος προορισμός μας είναι τα Τρίκαλα όπου εκεί θα έχουμε χρόνο για βόλτα και να πιούμε τον καφέ μας. Τέλος αναχωρούμε για το ξενοδοχείο για διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε  από την Καλαμπάκα και ξεκινούν ακόμη πιo όμορφες εικόνες! Πορεία για τη Λίμνη Πλαστήρα. Γνωστή και ως «Μικρή Ελβετία», η λίμνη Πλαστήρα περιβάλλεται από ένα ειδυλλιακό τοπίο ασύγκριτης φυσικής ομορφιάς που κερδίζει με την πρώτη κιόλας ματιά τις εντυπώσεις. Ονειρική από κάθε άποψη, αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες τεχνητές λίμνες της χώρας μας. Δημιουργήθηκε στην τοποθεσία όπου κατά την αρχαιότητα ο ποταμός Ταυρωπός κυλούσε τα νερά του για να συναντήσει στα νότια τον Αχελώο. Πρόκειται για ένα φυσικό θαύμα που οφείλει την ύπαρξή του στο εμπνευσμένο όραμα του στρατηγού Νικολάου Πλαστήρα (από όπου δικαιωματικά πήρε η λίμνη το όνομά της), τη δημιουργία δηλαδή ενός εντυπωσιακού φράγματος που έδωσε με τη σειρά του νέα πνοή στη γύρω περιοχή.Στάση στο φράγμα για φωτογραφίες, και συνεχίζουμε μέσα από μία πανέμορφη διαδρομή για την Πλαζ Λαμπερού, όπου θα γευματίσουμε προαιρετικά δίπλα ακριβώς στη Λίμνη!! Μετά το φαγητό θα αναχωρήσουμε για την Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις έχοντας αποκομίσει τις καλύτερες εμπειρίες.!!

Τιμή  Μονόκλινο: 170€

Τιμή κατ’ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο : 130€

Περιλαμβάνονται :

Μεταφορά με  κλιματιζόμενο πούλμαν

2 Διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο FAMISSI EDEN HOTEL

Πρωινό σε πλούσιο μπουφέ 2 

 Αρχηγός

 Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης μέχρι 70 ετών 

 ΦΠΑ 24%

*Στις ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος δωματίου που στοιχίζει 3 ευρώ ανά δωμάτιο την κάθε διανυκτέρευση και πληρώνεται απευθείας από τον πελάτη στο ξενοδοχείο

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΘΕΣΕΩΝ
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
Αναπαύσεως 16 Περιστέρι
Μετρό Ανθούπολης
info@sergianitravel.gr

www.sergianitravel.gr