ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ:

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ

ΜΟΝΟΉΜΕΡΗ ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑ ΑΠΌ ΑΘΉΝΑ ΣΚΙΆΘΟ ΤΙΜΗ: 40€ SERGIANI TRAVEL

Νωρίς το πρωί ξεκινάμε για την Μονοήμερη Εκδρομή μας από την Αθήνα με προορισμό το λιμάνι των Καμένων Βούρλων ή της Γλύφας .Θα επιβιβαστούμε  στο πλοίο Αlkionis. Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι του καραβιού διοργανώνουν στο σαλόνι , παραδοσιακούς χορούς και το ένα happening διαδέχεται το άλλο.

 Περίπου σε 2 ώρες φτάνουμε στη Σκιάθο όπου το καράβι αράζει  στις Κουκουναριές, την μεγαλύτερη και ομορφότερη παραλία της Σκιάθου, όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας στα καταγάλανα νερά και να δροσιστείτε με μία παγωμένη μπύρα κάτω από τα αμέτρητα πεύκα  που κυριολεκτικά σταματούν εκεί που αρχίζει η αμμουδιά και η θάλασσα.
Μετά απο 2:30 ώρες περίπου θα πάμε στο λιμάνι του νησιού.
Θα έχετε στη διάθεσή σας χρόνο για να γνωρίσετε το νησί του Παπαδιαμάντη, και να απολαύσετε το γεύμα σας σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες της γραφικής παραλίας με φόντο το Μπούρτζι.
Το καραβάκι αναχωρεί γύρω στις 16:45 για τα Καμένα Βούρλα ή την Γλύφα.
Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, με καινούργια happenings μπορείτε να διασκεδάσετε μέχρι τις 19:00, όπου και φτάνουμε στην όμορφη Γλύφα.

ΚΡΟΥΑΖΙΈΡΑ ΣΤΗΝ ΑΛΌΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΚΌΠΕΛΟ ΜΟΝΟΉΜΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΉΝΑ ΤΙΜΗ:50€ SERGIANI TRAVEL

Με τον ίδιο τρόπο ξεκινάμε από την Αθήνα νωρίς το πρωί για να επιβιβαστούμε στο κρουαζιερόπλοιο που θα μας μεταφέρει στην Αλόννησο πρώτη συνάντηση με το Νησί και μετά από δυόμισι ώρες το σκάφος θα μας μεταφέρει στην Σκόπελο όπου εκεί θα παραμείνουμε για φαγητό καφέ και βόλτες στα παραδοσιακά σοκάκια του Νησιού .Επιστροφή αργά το απόγευμα για την Αθήνα .

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ:

Μεταφορά με πούλμαν
Εισιτήρια Κρουαζιέρας
Φ.Π.Α 13%
Διόδια

Κρατήσεις Θέσεων
Παύλου Μελά 45
Μετρό Άγιος Αντώνιος
Τηλ: 210-5712451/ 210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr