ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ: 

1 Ημέρα :
Συγκέντρωση νωρίς το πρωί στο Σύνταγμα Ομόνοια και Sergiani Travel  στη συνέχεια διαμέσου Ρίου- Αντιρρίου  με προορισμό την Κορωνησία στον Αμβρακικό κόλπο. Η Κορωνησία είναι το νησάκι που βρίσκεται στο κέντρο του Αμβρακικού Κόλπου, στη λιμνοθάλασσα Λογαρού. Το νησί συνδέεται με την ξηρά με ένα μακρύ και στενό πέρασμα, μήκους 6,5 km. Τα Κορακόνησα είναι η συστάδα των νησίδων που βρίσκεται στα Ν. της Κορωνησίας, σχηματίζοντας τη λιμνοθάλασσα Σακουλέτσι. Ο Αμβρακικός Κόλπος, αποτελεί μια κλειστή εσωτερική θάλασσα που επικοινωνεί µε το Ιόνιο με ένα στενό δίαυλο στο Άκτιο. Ο κόλπος είναι ο μεγαλύτερος υγροβιότοπος της Ελλάδας. Ελεύθερος χρόνος στο πανέμορφο νησάκι για φαγητό και μπάνιο. Επόμενος προορισμός  το ξενοδοχείο μας στην Καστροσυκιά τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

2 Ημέρα:
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για το λιμάνι της Ηγουμενίτσας όπου θα πάρουμε το καράβι να περάσουμε στην ξεχωριστή βασίλισσα του Ιονίου την Κέρκυρα. Άφιξη στην Κέρκυρα και αναχωρηση για την παλαιοκαστρίτσα που είναι τα όμορφα κορίτσια . Ελεύθερος χρόνος για μπάνιο επίσκεψη στο μοναστήρι όποιος θέλει. Μετά το μεσημέρι θα συνεχίσουμε για την πόλη της Κέρκυρας όπου θα περάσουμε από το κανόνι για μια πανοραμική φωτογραφεία με φόντο το Ποντικονήσι και στη συνέχεια μέσα στο κέντρο με πολύ ελεύθερο χρόνο για να τον διαχειριστεί ο καθένας όπως θέλει. Αργά το απόγευμα θα πάρουμε το φέρι για την επιστροφή στο ξενοδοχείο μας.

3 Ημέρα:
Μετά το πρωινό θα φύγουμε για την Πάργα όπου θα πάρουμε το κρουαζιερόπλοιο (εκδρομή προαιρετική 20€) για  Παξούς και Αντιπαξούς . Ημερήσια κρουαζιέρα για τα δύο όμορφα νησάκια. Πάργα – Γαϊος – Αχαϊ – Ορθόλιθος – Βουτούμι – Πάργα. Αφήνουμε την Πάργα κατά τις 10 το πρωί και κατευθυνόμαστε στο Γάιο, την πρωτεύουσα των Παξών.

Οι Παξοί είναι το μικρότερο νησί του Ιουνίου Πελάγους. Βρίσκονται σε απόσταση 7 ναυτικών μιλίων νοτιοανατολικά της Κέρκυρας και σε απόσταση 8 ναυτικών μιλίων δυτικά των ακτών της Ηπείρου. Νοτιοδυτικά των Παξών και σε μικρή απόσταση βρίσκεται η νήσος Αντίπαξοι. Οι Παξοί είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος. Χάρη στη γραφικότητα και αυθεντικότητα του τοπίου, την αρχοντιά, την αξιόλογη τουριστική υποδομή και τον κοσμοπολίτικο αέρα, το νησί προσελκύει κάθε χρόνο πλήθος επισκεπτών. Σύμφωνα με τη μυθολογία το νησί δημιουργήθηκε από τον Ποσειδώνα, ο οποίος με ένα χτύπημα της τρίαινας του απέκοψε ένα τμήμα της Κέρκυρας, με σκοπό να στεγάσει εκεί τον έρωτά του με την Αμφιτρίτη. Γι’ αυτό και το σύμβολο των Παξών είναι η τρίαινα.

Εδώ μπορεί  κανείς να αγοράσει  πήλινα, ντόπιες ελιές και ελαιόλαδο . Θα παραμείνουμε στο Γάιο για μιάμιση ώρα πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι στο Γαλάζιο.

Το ταξίδι συνεχίζεται με μία βόλτα στους Αντίπαξους με τις ρηχές αμμώδεις παραλίες που μοιάζουν να είναι από χρυσάφι. Στο Βουντούμι, μας δίνεται η ευκαιρία για μία βουτιά στα καταγάλανα νερά.

Στην συνέχεια θα ξεκινήσουμε το ταξίδι της επιστροφής στην Πάργα. Φτάνοντας θα νιώσετε την επιθυμία να ξανακάνετε αυτό το όμορφο ταξίδι. Εξάλλου, δεν είναι τυχαίο το Παξιότικο γνωμικό που λέει ότι κανείς δεν επισκέπτεται το νησί μόνο μία φορά! Επιστροφή και διανυκτέρευση στη Φραγκοσυκιά.

4Ημέρα:
Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για τα Σύβοτα όπου θα παραμείνουμε για μπάνιο και φαγητό στην παραλία της Μέγα Άμμος  και επιστροφή στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις . Η παραλία Μέγα Άμμος (ή Μεγάλη Άμμος) είναι μια πανέμορφη παραλία με βοτσαλάκι και γαλαζοπράσινα δροσερά νερά. Είναι γραφική και οργανωμένη τόσο με ομπρέλες και ξαπλώστρες, όσο και με αναψυκτήρια και ψαροταβέρνες.Τα μαγευτικά Σύβοτα βρίσκονται στο νότιο τμήμα του νομού Θεσπρωτίας και απέχουν μόλις 12 χλμ από την Ηγουμενίτσα. Τα Σύβοτα είναι ένας παραθαλάσσιος οικισμός χτισμένος σ’ ένα κλειστό θαλάσσιο κόλπο που γύρω του έχουν σχηματιστεί μικρά νησάκια όπως ο Άγιος Νικόλαος και το Μαύρο Όρος.Έδρα του Δήμου Συβότων είναι η Πλαταριά και ο πληθυσμός του δήμου είναι περίπου 3.010 κάτοικοι.Τα Σύβοτα είναι γνωστά από την αρχαιότητα για την ναυμαχία Κορινθίων και Θεσπρωτών εναντίον των Κερκυραίων. Η ναυμαχία έγινε κατά την διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου το 433 π.Χ. Κατά την περίοδο της τουρκοκρατίας το χωριό ονομάστηκε Μούρτος από το όνομα του προκρίτου, ο οποίος λαφυραγωγούσε τα διερχόμενα εμπορικά πλοία. Το όνομα αυτό διατηρήθηκε ως το 1959, όπου και επανήλθε η παλαιά ονομασία.Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με  πούλμαν
• 3 διανυκτερεύσεις στο Poseidon Beach Hotel
• Πρωινό
• Εισιτήρια Πλοίου Ηγουμενίτσα-Κέρκυρα-Ηγουμενίτσα
• Αρχηγός συνοδός του γραφείου
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• Διόδια αυτοκινητόδρομων
• Φ.Π.ΑΣημειώσεις :
Το πρόγραμμα μπορεί να διαφοροποιηθεί
για την καλύτερη διαμόρφωση του προγράμματος

Μονόκλινο: 270 €
Μονόκλινο με ημιδιατροφή: 300€
Δίκλινο:  200€
Δίκλινο με ημιδιατροφή: 230€
Τρίκλινο: 185€
Τρίκλινο με ημιδιατροφή: 215€
Παιδικό έως 10 ετών : 90€

Δεν περιλαμβάνονται:
 Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο ορίζεται στα 2:50 € για ξενοδοχεία ανάλογα με τα αστέρια  και καταβάλλεται με την άφιξη στο ξενοδοχείο.
Κρουαζιέρα Παξούς  Αντίπαξους :20€

 

Κρατήσεις Θέσεων 

Εμπορικό Κέντρο Παύλου Μελά 45
Μετρό Αγίου Αντωνίου Περιστέρι 

Τηλ: 210-5712451/210-8212452
sergianitravel@gmail.com
www.sergianitravel.gr