ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:

ΟΔΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΠΟΥΛΜΑΝ  

ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ:

Αναχώρηση  απο  Sergiani Travel  στις 07:00 για το λιμάνι της Κύμης. Επιβίβαση στο πλοίο για το Λιμάνι της Λιναριάς στη Σκύρο ελεύθερος χρόνος για φαγητό και καφέ ..Αργότερα στο Ξενοδοχείο τακτοποίηση και διανυκτέρευση. Είναι το νοτιότερο νησί των Βόρειων Σποράδων και το μεγαλύτερο αυτών σε έκταση. Πρωτεύουσα του νησιού είναι η Σκύρος στην ανατολική ακτή ενώ γνωστοί συνοικισμοί είναι τα Μαγαζιά, η Λιναριά και το Λουτρό. Στο μεγαλύτερο τμήμα της είναι ένα νησί ορεινό με όμορφες παραλίες, άλλες περισσότερο και άλλες λιγότερο τουριστικές εκδρομές για όλα τα γούστα. Η Σκύρος ξεχωρίζει για τις πολλές φυσικές τις ομορφιές, αλλά και για τα παραδοσιακά έθιμά της που προέρχονται ακόμα και από τους αρχαιότατους χρόνους. Μπορεί να μην είναι ένα νησί με πολύ αυξημένη τουριστική κίνηση αλλά έχει φανατικούς επισκέπτες που σέβονται την ιδιαιτερότητα και την αυθεντικότητα του νησιού, την παράδοση και το γαλήνιο προφίλ της. Αυτό το είδος των επισκεπτών την βοηθούν βέβαια να διατηρεί και τον παραδοσιακό και απλό χαρακτήρα της.

ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ:

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσουμε για να γνωρίσουμε το Νησί σε διάφορα μνημεία και παραλίες όπως είναι το πετρόχτιστο θέατρο ΦΑΛΤΑΪΤΣ,το Αρχαιολογικό Μουσείο το μοναστήρι πάνω στο Κάστρο του Αγίου Γεωργίου με πολύ καλές αγιογραφίες, η πρόσβαση με το πούλμαν είναι μέχρι ένα συγκεκριμένο σημείο.  Θα συνεχίσουμε  την εκδρομή μας του νησιού για να φτάσουμε στην  Ατσίτσα  στη συνέχεια για την  παραλία Μόλου για μπάνιο και γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση  το βραδάκι προαιρετική νυχτερινή έξοδος στο Νησί να πάρουμε μια γεύση, επιστροφή και διανυκτέρευση.

ΤΡΙΤΗ ΗΜΕΡΑ:

Πρωινό και αναχώρηση για το κέντρο της χώρας επίσκεψη στο εργαστήριο των αμιγδαλοτών και Παγωτού απο βουβαλίσιο γάλα  της ΦΑΛΤΑΊΝΑΣ .

Τα γλυκά της Φαλταΐνας

Με κύρια συστατικά το μεράκι για τις αληθινές γεύσεις, τα αγνά και φρέσκα υλικά και την πείρα στη δημιουργία ποιοτικών γλυκών, τα γλυκά της Φαλταΐνας βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της προτίμησης σας και όχι άδικα. Τα βραβεία μας και η αγάπη σας για τα προϊόντα μας είναι αδιαμφισβήτητα ο σύμμαχος μας. Ελεύθερος χρόνο μέχρι να αναχωρήσουμε για το Κτήμα Μουριές από το 1995 έχουμε ξεκινήσει την προσπάθεια διάσωσης του σκυριανού αλόγου εντατικοποιώντας τις ενέργειες μας από το 2011 έως σήμερα με τη δημιουργία του Μη Κερδοσκοπικού Οργανισμού με το όνομα «Χώρος Ελεγχόμενης Αναπαραγωγής για τη Διάσωση του Σκυριανού Αλόγου» διαθέτοντας τον μεγαλύτερο πληθυσμό αλόγων. Αναχώρηση για την Λιναριά όπου θα πάρουμε το καράβι για την Κύμη και στη συνέχεια για την Αθήνα

ΛΙΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ SERGIANI TRAVEL ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΣΚΥΡΟΥ

Το νησί μοιάζει να χωρίζεται νοητά σε δύο μέρη, το ένα άνυδρο και άγριο και το άλλο με περισσότερη βλάστηση και γαλάζιους κόλπους. Αξίζει να γνωρίσετε και τα δύο με την αντίθεσή τους και να καταλήξετε στην αμμουδιά που θα κάνετε το μπάνιο σας. Λευκά σπιτάκια και σοκάκια με μαγαζάκια σε βάζουν κατευθείαν σε καλοκαιρινό κλίμα και σε προετοιμάζουν για τις χαλαρές μέρες που θα περάσεις στο νησί.   Εκτός από τις όμορφες παραλίες και τις βόλτες, το ενδιαφέρον των επισκεπτών τραβάει η ξυλογλυπτική που αποτελεί ένα σπουδαίο κλάδο της χειροτεχνίας στη Σκύρο. Από τους ερασιτέχνες που το έκαναν με μεράκι, έφτασε να γίνει επάγγελμα με τα δημιουργήματα να κοσμούν πολλά σπίτια του νησιού. Το σίγουρο είναι πως φτάνοντας στο νησί θα αντικρίσετε μια όμορφη εικόνα που σας καλεί να εξερευνήσετε το νησί και δε θα σας απογοητεύσει.

ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ:  24/08/2018

 

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ

ΗΜΕΡΕΣ

ΣΕ ΔΙΚΛΙΝΟ

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ

3o ATOMO

ΠΑΙΔΙ ΕΩΣ 6 ΕΤΩΝ

ΠΑΙΔΙ 6-12 ΕΤΩΝ

HOTEL PARADISE

3

115€

160€

105€

50€

80€

                           Σημεία παραλαβής λεωφορείου Αναχωρήσεως Εκδρομής       Ώρα Αναχώρησης
         Σύνταγμα:   Λ.Αμαλίας  Απέναντι από το Αμαλία το Ξενοδοχείο        
         Πλατεία Ομονοίας :   Μπροστά στο      Hondos Cender  στην Πλατεία      
        Sergiani Travel  Σταθμός Μετρό Ανθούπολης  Περιστέρι       07:00
 Αριθμός  κατάθεσης ( ALPHA BANK) 123002002009884   Για online πληρωμές,       ή καταθέσεις από άλλες τράπεζες  το κόστος εμβάσματος + 4 € επιβαρύνει τον     καταθέτη) : IBAN: GR 4701 40 1230 1230 0200 200 9884   Sergiani Travel  Παναγιώτης Γ. Κατσιάμπουλας  Δικαιούχος
 Για πληρωμές με POS:   2 % προμήθεια Alph Bank
 Κρατήσεις Θέσεων :Στο Γραφείο μας Αναπαύσεως 16 Μετρό Ανθούπολης τ.κ.12134
 Τηλ: 210-5712451 / 210-8212452 / What’s Up: 6971596093 /24ώρο 6976811825

 

Περιλαμβάνονται:
• Μεταφορές, εκδρομές, περιηγήσεις με  πούλμαν
• 2 διανυκτερεύσεις στο Ηotel Paradise
• Πρωϊνό καθημερινά
• Εισιτήρια Πλοίου Κύμη Σκύρος Κύμη
• Αρχηγός συνοδός του γραφείου
• Ασφάλεια αστικής ευθύνης.
• Διόδια αυτοκινητόδρομων
• Φ.Π.Α

Δεν περιλαμβάνονται:

• Ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα ως προαιρετικό ή προτεινόμενο

Στις τιμές δεν περιλαμβάνεται ο φόρος διαμονής ο οποίος βρίσκεται σε ισχύ από 01/01/18
Το ποσό του εν λόγω φόρου ανά ημέρα ανά δωμάτιο ορίζεται στα 1,50€ για ξενοδοχεία 2-3 αστέρων και καταβάλλεται με την άφιξη στο ξενοδοχείο.

Κρατήσεις Θέσεων 

Αναπαύσεως 16 Μετρό Ανθούπολης 
Τηλ: 210-5712451/210-8212452
info@sergianitravel.gr
www.sergianitravel.gr